ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2009:Μεσογειακή Έκθεση ελιάς και ελαιολάδου

Τρίτη 21 Απριλίου 2009



Κλαδική έκθεση Ελαιοτεχνία 2009 την οποία διοργανώνει η εταιρία Compass Εxpo ΕΠΕ.
Η 2η Ελαιοτεχνία 2009 συνδιοργανώνεται μαζί με την ΕΔΟΕΕ (Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Ελαιολάδου και Ελιάς). Τελεί υπό την αιγίδα φορέων και επαγγελματικών οργανώσεων, με τη συνεργασία Διεθνών Οργανισμών, τη συμμετοχή ξένων οργανώσεων και με χορηγούς επικοινωνίας σημαντικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Την έκθεση αναμένεται να επισκεφτούν ενδιαφερόμενοι, επιχειρηματίες, αγοραστές από όλη την χώρα και από το εξωτερικό.
Κατά την διάρκεια της έκθεσης πρόκειται να προβληθούν οι ενότητες: μηχανήματα επεξεργασίας και τυποποίησης ελαιολάδου, μηχανήματα επεξεργασίας και τυποποίησης ελιάς, Εργαστήρια και όργανα
ποιοτικού ελέγχου, Πιστοποίηση κατά τα πρότυπα ISO και HACCP, Αντλίες, Κινητήρες, Δεξαμενές,Βαρέλια, Ανοξείδωτες κατασκευές, Λευκοσιδηρουργία, Φυτώρια, Ελαιόδιχτα, Ελαιοραβδιστικά,Γεωργικός εξοπλισμός και εξαρτήματα, Χάρτινη και γυάλινη συσκευασία, Μηχανήματα συσκευασίας,Ετικέτες , Υγιεινή χώρων, Είδη προστασίας εργαζομένων, Δημόσιοι φορείς, Επαγγελματικές ενώσεις,Χρηματοδοτικοί φορείς, κ.ά.
Η έκθεση αυτή θα πραγματοποιηθεί τις ημερομηνίες 8 έως 10 Μαίου 2009 και ώρες από 10.00 π.μ έως 20.00 μ.μ, στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Ελληνικού, Εγκατάσταση Ξιφασκίας. Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις όπως Συνέδρια, Ημερίδες,Εταιρικές παρουσιάσεις κλπ. Ιδιαίτερες και εξειδικευμένες υπηρεσίες υποδοχής, φιλοξενίας και ξενάγησης έχουν προγραμματισθεί για τους υπεύθυνους όλων των σημαντικών επιχειρήσεων.
Περισσότερες πλληροφορίες www.elaiotexnia.gr

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP