Παρεμβαίνει ένας, φτάνει ;;

Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Τόσα γράφω για παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν, και που και που ιδρώνει και κανένα αυτί!

Όπως της ΠΑΣΚ Γεωπόνων Λάρισας για το χθεσινό άρθρο στο Agronews.

Αλλά φτάνει;;

Δηλαδή μόνο μια παρέμβαση και αυτή από μια συγκεκριμένη παράταξη και για ένα μόνο θέμα;

Η ΔΑΚΕ για παράδειγμα και οι άλλες παρατάξεις δεν τους καίγεται καρφί για τα τεκταινόμενα;

Και το ΓΕΩΤΕΕ;; Kαι δεν θα πω για τον Μαρκόπουλο γιατί δεν είναι μόνο αυτός εκεί είναι και οι άλλοι Μάμαλης και ΣΙΑ που τρέχανε στα δικαστήρια για το καλό του επιμελητηρίου!

Η ΠΟΣΓ, η ΠΕΓΔΥ ( που τώρα τρέχει στις εκλογές) δεν νοιάζονται για τίποτα;;

Απαράδεκτα πράγματα και τεράστια υποκρισία!

Διαβάστε παρακάτω τη διαμαρτυρία της ΠΑΣΚ Γεωπόνων Λάρισας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ στο Agronews
Λάρισα 14/4/09

Η ΠΑΣΚ Γεωπόνων νομού Λάρισας διαμαρτύρεται έντονα για τον τίτλο στο internet web-site Agronews σε άρθρο σας σε μια σελίδα σας «Όταν οι γεωτεχνικοί μαθαίνουν για την ποιότητα» που αναφέρεστε σε σεμινάρια των αποφοίτων ΤΕΙ και συγκεκριμένα της ΠΕΠΤΕΓ, και συγκεκριμένα στο http://www.agronews.gr/content/view/46467/252/lang,el/

Ο σωστός τίτλος είναι Απόφοιτοι Τεχνολόγοι Γεωπονίας από το ΤΕΙ. (του εκάστοτε τμήματος παραγωγής της αντίστοιχης Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας-ΣΤΕΓ)Όταν αναφερόμαστε σε Γεωπόνους αλλά και Γεωτεχνικούς αναφερόμαστε αποκλειστικά σε αποφοίτους Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων και μόνο.

Η ΠΑΣΚ Γεωπόνων νομού Λάρισας.
Η συντακτική επιτροπή
Καρακωνσταντίνου Χρήστος
Μακάς Ντίνος
Μήλιος Νίκος
Μπλιάτσιος Ντίνο
ΠαναγούληςΧρήστος
Παπακωνσταντίνου Σωτήρης
Τζέμος Δημήτρης

7 σχόλια:

Ανώνυμος 14 Απριλίου 2009 στις 4:38 μ.μ.  

ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ.ΠΕΣΑΝΕ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΓΡΟΑΝΕΡΓΕ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΑΔΑΕΙΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΑ.ΣΕ ΕΙΧΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΥΛΗ.ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΣΟΥ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΠΑΣΚ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΒΗΜΑ ΚΑΤ'ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ ΤΑ ΔΙΟΛΟΥ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΣΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΕΑ.ΕΚΤΕΘΗΚΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΕΚΤΕΘΗΚΕΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ.ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ.

agroanergos 14 Απριλίου 2009 στις 5:12 μ.μ.  

ΜΕ ΓΑΝΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΑΝ ΘΕΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ Χ..ΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ/Η.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ -ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ- ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ- ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΤΕ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ.
ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ -ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ.
ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ Μ'ΑΥΤΑ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΣΟΥ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ ΕΤΣΙ.ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ,ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ,ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΦΕΛΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΜΙΣΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ.

ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ.

Γνωριζων εκ των εσω 14 Απριλίου 2009 στις 5:38 μ.μ.  

Διαφωνω ριζικα με τον 4.38.Ο agroanergos οχι μονο δεν εδειξε να ειναι με κανενα κομμα αλλα και για την ΠΑΣΚ Λαρισας που ο 4.38 θεωρει οτι παιρνει το μερος της την εχει "κραξει" αρκετες φορες λογω κυριως των βλακωδων δηλωσεων του "εκλεκτου" της μελους κ.Μακα στην εφημεριδα "Ελευθερια" της Λαρισας παλιοτερα.
Προσωπικα και εμενα οι δηλωσεις της Πασκ μ αφηνουν αναυδο λογω ακριβως του βεβαρημενου ιστορικου του μελους της κ. Μακα σε σημειο που να αναρωτιεμαι αν μας δουλευουν η αν τους εβαλε χερι το κομμα τους.
Οσο για τον κ. 4.38, μαλλον ειναι κρυπτοδεξιουλης και Σαρακατσανοφιλος η Σαρακατσανος...

Ανώνυμος 14 Απριλίου 2009 στις 5:53 μ.μ.  

Μακα, Μακα μας δουλευεις η σε ξεχεσαν απ το κομμα σου για τις μ...ες που δηλωνες στην "Ελευθερια" πριν απο λιγους μηνες και τωρα σ ενδιαφερει ο διαχωρισμος των τεχνολογων, απ τους γεωπονους.
Μηπως σε πειραξε η πασχαλινη νηστεια και εχεις παραισθησεις;
Τι αλλο θα δουμε ακομα;

Ανώνυμος 14 Απριλίου 2009 στις 7:40 μ.μ.  

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ..ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ, ΕΤΣΙ?ΜΑΛΙΣΤΑ...
AGROANERGE ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ?
ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΥΣ..ΤΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ?ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΜΠΡΑΒΟ?ΤΟΥ ΛΕΝΕ:ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ?ΕΧΕΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ Ή ΣΤΑ ΑΡΧ...ΤΟΥΣ?
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ...ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ..ΑΛΛΑ Α-Ν ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.....(ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑ)
ΘΡΥΛΕΩΝ

Ανώνυμος 15 Απριλίου 2009 στις 5:06 μ.μ.  

Ο 4:38.ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΠΕΙ ΡΕ ΑΓΡΟΑΝΕΡΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΩ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΑΖΕΙΣ ΡΕ ΣΥ ΦΙΛΕ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΕΧΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ.ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ;ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΕΙ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ.ΒΑΛΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΚΚΕ,ΛΑΟΣ,ΣΥΡΙΖΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΑΣΚ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΡΗΤΟΡΙΚΑ ΤΟ ΘΕΤΩ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ.ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΞΩ.ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΞΑΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΑ.

Ανώνυμος 16 Απριλίου 2009 στις 2:54 π.μ.  

Φιλε agroanerge πολυ δεν ασχοληθηκαμε με τον μακακα τον Μακα και την παρεα του;
Γραψ τον και μην ξαναδημοσιευεις σχολια δικα του και των αλλων.
Ο ανθρωπος ειναι για πολλες σφαλιαρες...

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP