Συμπαράσταση από το Π/Κρήτης του ΓΕΩΤΕΕ για την απεργία της ΠΕΑΣΓΕ

Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Το Παράρτημα Κρήτης του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. προκειμένου να συμβάλλει θετικά στην προσπάθεια της ΠΕΑΣΓΕ, καλεί όλους τους συμβασιούχους και ανέργους γεωπόνους σε συγκέντρωση στα γραφεία του ΓΕΩΤ.Ε.Ε.(Γιαμαλάκη 50- Α1 Κτίριο – Β’ Όροφος) την ίδια μέρα Τρίτη 05/05/09 και ώρα 11:30 π.μ.. Στη συγκέντρωση θα γίνει ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Δ.Ε. του Παραρτήματος και θα ακολουθήσει συζήτηση για τις παραπέρα αναγκαίες πρωτοβουλίες αντιμετώπισης του μεγάλου προβλήματος.








Κύριε Πρόεδρε, επειδή έχω κάτι μικροδουλειές και δεν θα μπορέσω να παραβρεθώ στην συγκέντρωση την Τρίτη θα σας τα γράψω από εδώ και εσείς μπορείτε να τα μεταφέρετε στην συζήτηση.

1.Όταν βρείτε χρόνο(δεν βιαζόμαστε η προκήρυξη ακόμα τρέχει) περάστε μια βόλτα από Λεβήνου και πείτε στα παιδιά εκεί φέτος να κάνουν επιτέλους καλύτερο υπολογισμό,γιατί τόσα χρόνια κατάντησε αηδία η ατελείωτη ταλαιπωρία που υφίστανται δεκάδες συμβασιούχοι από την ηπειρωτική Ελλάδα.Δεν είναι δυνατόν η Πάτρα που χρησιμοποιεί περισσότερους συμβασιούχους να μην έχει πρόβλημα και η Κρήτη κάθε χρόνο να δημιουργεί πρόβλημα. Καταλαβαίνετε ότι η μετακόμιση στα Νότια δεν είναι εύκολη υπόθεση
(οικονομικά,κοινωνικά,ψυχολογικά) άσε που βρίσκουν τζάμπα δουλειά οι πολιτικάντηδες και υποχρεώνεσαι με ΑΣΕΠ.

2.Να πάτε μια βόλτα από την νομαρχία Ηρακλείου και να τους πείτε ότι η εχεμύθεια είναι τακτική των παράνομων ζευγαριών και ΟΧΙ των αποτελεσμάτων ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑΣ μέσω ΑΣΕΠ.Ελπίζω φέτος με την δική σας ενεργή συμμετοχή να μπορέσουμε να δούμε τα αποτελέσματα.Προσωπικά αν τα δω,θα τα ανακυρήξω σαν 8ο θαύμα.

3.Αυτά θα τα πείτε και στο Λασίθι και στα Χανιά(το Ρέθυμνο τα βγάζει).

Το πιο σημαντικό όμως είναι,μην το ξεχάσετε σας παρακαλώ να το πείτε σε όλους, ότι στις προσλήψεις Δακοκτονίας προηγούνται οι ΠΕ Γεωπόνοι χωρίς κώλυμα,μετά οι ΠΕ Γεωπόνοι με κώλυμα και μετά οι Τεχνολόγοι.Ειδικά στα Χανιά είναι πολύ προκλητικοί σ'αυτό το θέμα.


Περιμένοντας πράξεις…

agroanergos

Υ.Γ Η φωτό είναι μια προσφορά του ELGA TOYRS

7 σχόλια:

Ανώνυμος 30 Απριλίου 2009 στις 6:29 μ.μ.  

Sorry agroanerge, αλλά επειδή δεν το έπιασα (φαντάζομαι θα είναι και άλλοι...) αυτό με τη Λεβήνου, μήπως μπορείς να εξηγήσεις τι εννοεις..?

Ανώνυμος 30 Απριλίου 2009 στις 6:57 μ.μ.  

Σας παρακαλω αυτο το θεμα με τη Δακοκτονια ψαχτε το.Το ψαχνω εδω και καιρο.Τα ιδια συμβαινουν καιστη Νομαρχια Ηλειας.Οι μονιμοι λενε "Ας παρουμε αυτο τοπαιδακι κ το αλλο που το συμπαθουμε" λες και ειναι η φαμπρικα του πατερα τους.Εχω αρχισει να ψαχνω Νομοθεσια για να στηριξω την ενσταση που θα κανω(ειμαι ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΟΣ χωρις κωλυμα),αλλα θα κανω ενσταση για ανακαταταξη της λιστας.Οποιος μπορει ας βοηθησει μεσω του agroanergou.Aς γινει κατι επιτεους

alex 30 Απριλίου 2009 στις 7:53 μ.μ.  

ΣΤΗ ΛΕΒΗΝΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛ.Γ.Α. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Ανώνυμος 30 Απριλίου 2009 στις 8:26 μ.μ.  

στη νομαρχία λακωνίας συστηματικά προσλαμβάνουν 2 τειτζίδες ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ (από θερμοκηπιακών) που δεν επιτρέπεται να μπουνε δακοκτονία.

Ανώνυμος 30 Απριλίου 2009 στις 9:36 μ.μ.  

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΕΩΤΕΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΟΛΟΓΟΥΣ..ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΘΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ...ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ...ΝΗΣΤΙΚΟ ΑΡΚΟΥΔΙ ΔΕΝ ΧΟΡΕΥΕΙ...
Ο ΚΑΜΠΙΤΑΚΗΣ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΤΑ ΟΣΩΝ ΤΟΝ ΚΡΑΖΑΝΕ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝΕ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ..ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΛΟΥΦΑΞΕ..ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ..(ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΑΤΜΕ ΣΤΟ ΓΕΝΙΤΖΑΜΙ)ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΩ ΣΤΟ ΓΕΩΤΕΕ κ. ΚΑΜΠΙΤΑΚΗ...ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΠΙΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ..ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΥΡΙΕ ΤΕΛΩΝΗ ΚΑΜΠΙΤΑΚΗ ΕΧΕΤΕ ΕΣΤΩ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ?ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ? ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΛΥΣΗ..????????ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ..

Ανώνυμος 30 Απριλίου 2009 στις 10:12 μ.μ.  

agroanerge προτείνω την εικόνα να την κάνεις καρτποσταλ και να την στείλεις στους αγωνιστές μας

Ανώνυμος 2 Μαΐου 2009 στις 1:22 μ.μ.  

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΟΣ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ? ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ?
ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΟΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΚΕΙ, ΤΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ,ΤΙ ΑΜΟΙΒΗ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΤΙ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP