Θέσεις εργασίας για γεωπόνους στον ιδιωτικό τομέα

Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

1.Γεωπόνος ζητείται από την Δ.Γαβριήλ & Σία ΕΠΕ


2.Γεωπόνος ζητείται από την AGRIPLANT ΣΠΟΡΟΦΥΤΑ Α.Ε.Β.Ε
3.Γεωπόνος / Τεχνολόγος Ζωϊκής Παραγωγής στην Αθήνα
Από πολυεθνική εταιρεία διατροφής ζώων ζητείται στην Αθήνα:
Γεωπόνος / Τεχνολόγος Ζωικής Παραγωγής με δίπλωμα ΙΧ και καλή γνώση αγγλικών.
Βιογραφικά:- zootrofiki@gr.provimv.com- fax: 210-5593040
4.Γεωπόνος στην ΧΕΛΛΑΦΑΡΜ Α.Ε. στο Ηράκλειο
Η ΧΕΛΛΑΦΑΡΜ Α.Ε. ζητά:
Γεωπόνο στο Ηράκλειο για το τμήμα πωλήσεων.
Βιογραφικά:- φαξ: 210-6833488- info@hellafarm.gr

19 σχόλια:

Ανώνυμος 29 Απριλίου 2009 στις 9:07 μ.μ.  

για ελατε να δειτε πως βγαινει το μεροκαματο...αλλα προσοχη εκει θα πατε για ΔΟΥΛΕΙΑ..οχι διακοπες με τον ΕΛΓΑ!

Voliotis 29 Απριλίου 2009 στις 9:29 μ.μ.  

Ετσι ομορφα και ωραια...Εχει κολησει σε ολους σας εδω μεσα το δημοσιο και μαλιστα ο ΕΛΓΑ....

Δουλεις υπαρχουν...Ορεξη για δουλεια...ΟΧΙ...

Ανώνυμος 29 Απριλίου 2009 στις 10:37 μ.μ.  

στον ιδιωτη φτυνεις αιμα για το μεροκαμματο, στον ελγα φτυνεις φραπε γλυκο με γαλα

Ανώνυμος 29 Απριλίου 2009 στις 11:04 μ.μ.  

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΒΟΛΙΩΤΗ,

ΕΣΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΚΤΩ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ Ή ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟΜΙΣΗ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ???

ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ 10 ΩΡΕΣ ΜΙΝΙΜΟΥΜ,
ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ 4 ΩΡΕΣ ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΟΛΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ

Voliotis 30 Απριλίου 2009 στις 12:02 π.μ.  

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ????ΟΕΕΟΟΟ... ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΙΔΕΣ....

ΤΟΤΕ ΠΙΕΣ ΤΟ ΦΡΑΠΕ... ΒΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ... ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ... ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η ΖΩΗ ΣΟΥ....

ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ.... ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΓΑ

- 30 Απριλίου 2009 στις 1:53 μ.μ.  

όχι άλλο... πωλητές

Ανώνυμος 30 Απριλίου 2009 στις 3:00 μ.μ.  

To dimosio exei korestei oxi alloi deite posoi eimaste dismenoi ftanei..

Ανώνυμος 30 Απριλίου 2009 στις 3:28 μ.μ.  

Φιλαράκο δεν είσαι δισμένος...καμμένος είσαι.

Ανώνυμος 30 Απριλίου 2009 στις 5:06 μ.μ.  

Ο Voliotis έχει δίκιο σε μεγάλο βαθμό! Το μόνο που σας νοιάζει όλους είναι ο ΕΛΓΑ. Γιατί ρε παιδιά, άλλες δουλειές δεν υπάρχουν???
Και στο κάτω κάτω δεν είναι παντού στον ιδιωτικό τομέα με 700 ευρώ, ούτε θα είσαι για πάντα με τόσα. Ξεκινάς με λίγα, χώνεσαι σιγά σιγά στα κόλπα και μετά βγάζεις λεφτά! Και μπόνους παίζουν και αυξήσεις! Αλλά όλοι σκέφτεστε τα χιλιάρικα του ΕΛΓΑ και λισάτε να πάτε εκεί να ξύνεστε και να τα παίρνετε!

Ανώνυμος 30 Απριλίου 2009 στις 6:57 μ.μ.  

βολιωτη και σια,

δυο, τρια χιλιαρικα και με το ενα χερι κραταες τον φραπε και αλλο ξυνεις τα π*παρια σου εχεις δει καλυτερη δουλεια εσυ?

και δεν χρειαζεται ουτε να ξεκινησεις με λιγα (ξεκινας κατευθειαν με πολλα), ουτε να χωθεις στα κολπα (εισαι χωμενος ηδη μεσα στα ευρω και τις γνωριμιες) ουτε να αποδειξεις τιποτα σε κανεναν (ειναι δημοσιο, χωρις αγχος)

Voliotis 30 Απριλίου 2009 στις 8:17 μ.μ.  

ΤΟΤΕ ΚΑΤΣΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙ ΚΑΙ ΛΑΛΑΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΛΓΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΑ...
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΤΟ 24ΜΗΝΟ... ΝΑ ΔΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ (6,57) ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ...

Εδώ μέσα δεν έχω διαβάσει ούτε μια φορά πως θα κάνουμε το επάγγελμα μας καλύτερο… ενώ αντίθετα το μόνο που διαβάζω είναι ότι δεν γίνονται προσλήψεις… ότι γίνονται πο*στιες για τις προσλήψεις των συμβασιούχων, ότι τα μεταπτυχιακά δεν αρκούν και όλα αυτά… και έχω να σας πω..

1. Καλά κάνουν και δεν σας παίρνουν μόνιμους όλους εσάς γιατί το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι πως θα πάρετε πολλά φράγκα, να μην δουλέψετε και να πίνεται όλη μέρα φραπέ (άντε μερικοί έχετε εξελιχτεί και πίνεται και φρένο)
2. Οι γνώσεις σας σε ένα μεγάλο βαθμό είναι πολύ χαμηλές και δεν μπορούν να ακολουθήσουν τα θέλω της εποχής (αυτό ισχύει και για αρκετούς ήδη μόνιμους)
3. Και τέλος και καλύτερο δεν θέλετε να αλλάξετε….

Σας εύχομαι καλή τύχη…. Και μακάρι να πάρει 4000 γεωπόνους το καλοκαίρι μόνιμους ο ΕΛΓΑ για να δω μετά τι θα κάνετε….

Ανώνυμος 30 Απριλίου 2009 στις 9:50 μ.μ.  

βολιωτη, ο 6.57 ειμαι.

σε αρκετα εχεις δικιο. ειδικα στο τελευταιο: αν ελγα μας επερνε ολους και τους 4000 μονιμους δημοσιους υπαλληλους αυριο το πρωι, τοτε θα το βουλωναμε ολοι και θα βαζαμε στο στομα τα τρια χιλιαρικα μπαξισι καθε μηνα.

αλλα η ζωη στην ελλαδα ετσι ειναι. ο καθενας ενδιαφερεται μονο για την παρτη του. οχι για τον γειτονα, πολυ περισσοτερο οχι για τον ΣΥΝΑΔΛΕΦΟ, και παρα πολυ περισοτερο οχι για το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.

η αμεση συνεπεια το οτι ο καθενας ενδιαφερεται μονο για την παρτη του, ειναι οτι ο καθενας βλεπει τον αλλον (βλεπε συναδελφο) ως ανταγωνιστη (ως αντιπαλο για την ακριβεια) για το ποιος θα φαει τα τρια χιλιαρικα του ελγα, την θεση στο τοκαα, την θεση στην νομαρχια.

φυσικα και οι μονιμοι ανταγωνιζονται μεταξυ τους, για το ποιος θα γινει προισταμενος, ποιος θα κατσει κατω απο το αιρ κοντισιον, ποιος θα παρει αδεια τον 15-αυγουστο, ποιος θα γραψει ποιο πολλα εκτος εδρας

εκει που διαφωνω ειναι στις γνωσεις μας. εμεις φαγαμε, οτι μας σερβιρανε επι 5-7-10 χρονια οι νομπελιστες καθηγηταραδες μας στο ΑΠΘ και το ΓΠΑ

Ανώνυμος 30 Απριλίου 2009 στις 10:40 μ.μ.  

30 Απρίλιος 2009 6:57 μμ

ναι ρε φίλε έτσι είναι, δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις για τα χιλιάρικα του ΕΛΓΑ. Αλλά αυτό είναι που ξεφτυλίζει τον κλαδο μας, το ότι οι περισσότεροι ενδιαφέρονται μόνο να πάνε στον ΕΛΓΑ, να μην κάνουν τίποτα και να βάζουν μούφα εκτός έδρας με διπλή αποζημίωση. Δεν έχω δουλέψει ΕΛΓΑ μέχρι τώρα, γιατί ήθελα να δουλέψω! Δεν μπορούσα να κάθομαι να περιμένω πόοοοτε θα φτάσει η σειρά μου στη λίστα... Αλλά έτσι που βλέπω την κατάσταση θα αρχίσω να διαφωνώ κι εγώ με την κατάργηση του 164. Και από την άλλη θα προσπαθήσω να πάω ΕΛΓΑ, δεν την ξαναχαρίζω τη θέση σε κανένα μ***κα που δεν καταδέχεται να δουλέψει πουθενά αλλού...Ξεφτύλες, όλο στα εύκολα...αρχίζω να ντρέπομαι για τους συναδέλφους μου δυστυχώς...
Lina

Ανώνυμος 30 Απριλίου 2009 στις 11:00 μ.μ.  

δεν πρεπει να καταργηθει το 164. ολοι το καταλαβαινουν αυτο.

τωρα, τα τρωκτικα και οι τυφλοποντικες εχουν αλλη αποψη αλλα δεν πειραζει

Ανώνυμος 30 Απριλίου 2009 στις 11:44 μ.μ.  

ΤΟ 164 ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΝΕΟΥΣ-ΓΕΡΟΥΣ, ΜΕΓΑΛΟΥΣ-ΜΙΚΡΟΥΣ, ΔΕΞΙΟΥΣ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ

ΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΝΥΦΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ. ΝΑΙ ΠΑΕΑΣΓΕ?

Ανώνυμος 1 Μαΐου 2009 στις 9:09 π.μ.  

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 9:50 μμ

ΤΟ "ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΝΟΜΟ/ΠΟΛΗ ΜΟΥ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΦΙΛΙΚΟ Ή ΑΛΤΡΟΥΙΣΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΑΠΕΙΛΙΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ (ΟΧΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ)ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: "ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΥ, ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ" ΚΛΠ

ΕΤΣΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ, ΙΝΤΡΙΓΚΑΣ, ΠΟΥΣΤΙΑΣ, ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΥ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ,ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΕΞΟΥΘΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ

Ανώνυμος 2 Μαΐου 2009 στις 6:27 μ.μ.  

Βολιώτη καλά τα λες για εμάς τους τεμπέληδες που κυνηγάμε μόνο συμβάσεις... Καμιά θέση για γεωπόνο στη Θεσσαλία στον ιδιωτικό τομέα ξέρεις? Γιατί εκεί τι ισχύει ρε μεγάλε? Όλα τα κομματόσκυλα έχουν βολευτεί στις εταιρίες και δεν υπάρχει τίποτα για κανέναν άλλο. Αλλά μάλλον κι' εσύ κανένας τέτοιος θα είσαι. Εσύ ποιον έγλειψες? Γιατί εγώ με μάστερ, 2 άριστες γλώσσες και βαθμό πάνω από 7 δεν μπορώ να βρω τίποτα εδώ και 3 χρόνια.. Υπάρχουν τόσες θέσεις βλέπεις και δεν πάω.

Voliotis 2 Μαΐου 2009 στις 7:43 μ.μ.  

Μόλις τελείωσα το διδακτορικό μου και δουλεύω με σύμβαση… δεν είμαι από Βόλο αλλά από Πελοπόννησο… Πραγματικά φίλε μου δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς για τις συνθήκες που επικρατούν στο βόλο και γενικά στην Θεσσαλία διότι δούλευα τέσσερα χρόνια στο Π.Θ αλλά στην Πελοπόννησο πραγματικά παρακαλάνε να πας για δουλεία …. Αλλά πιστεύω ότι όποιος πραγματικά θέλει να δουλεύει… Βρίσκει δουλεία….

Φίλε μου σου εύχομαι καλή τύχη….

Ανώνυμος 3 Μαΐου 2009 στις 12:46 π.μ.  

Ίσως στα μέρη σου να είναι ευκολότερη η εύρεση εργασίας. Πάντως ιδιαίτερα στη Θεσσαλία τα πράγματα είναι πολύ στενά. Αυτό που θέλω να σου δείξω είναι πως τα πράγματα δεν είναι όπως τα βλέπεις εσύ και δεν είμαστε όλοι τεμπέληδες που περιμένουμε τις συμβάσεις. Προσωπικά έχω ξεκινήσει κάτι με καλλιέργεια βιολογικών(αγρότης με πτυχίο ουσιαστικά)αλλά απ' το να κάθομαι κάτι είναι και αυτό. Ο κλάδος μας είναι σε μεγάλη κρίση και δεν φταίμε εμείς που μας βγάζουν σε χιλιάδες από τα πανεπιστήμια κάθε χρόνο. Και οι καιροί που το ελεύθερο επάγγελμα ή οι ιδιώτες γεωπόνοι ήταν μια λύση έχουν περάσει δυστυχώς.. Πλέον και να θες να δουλέψεις δεν υπάρχει κάτι.

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP