ΝΕΑ ΛΙΣΤΑ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΕΛΓΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ(ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΩΣΤΟ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΘΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΛΑΜΟΓΙΑ,ΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.ΘΑ ΠΕΙΣ ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΕΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ,ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ.

ΕΣΕΙΣ,ΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ.

ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ;

ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΙΜΙΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ!

ΘΑ ΚΛΕΨΕΤΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ,ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ!

ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ!

ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ(17) ΤΟ BLOG agroanergos ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΓΑ.ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2008.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΕΑΣΓΕ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΙΣ 24 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΟΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΕΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ.


ΣΤΙΣ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΓΑ,ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΩΛΥΜΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟΣ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ.

ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΕΑ ΛΙΣΤΑ ΠΑΛΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ!

ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ(ΜΕ ΚΩΛΥΜΑ ΤΡΙΜΗΝΟΥ) ΘΑ ΦΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ,ΕΝΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ.

ΜΕ ΛΙΓΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΛΙΣΤΑ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΠΟΛΥΜΗΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΛΛΟΥ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΕΑΣΓΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ!

ΕΝΩ ΓΙΝΑΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΩΣΑΝΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΕΛΓΑ Ή ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΗΘΟΥΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΟΤΙ «ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ», ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΩΛΥΜΑ, ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΓΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ!!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ, ΕΦΟΣΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ (ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ Η ΛΙΣΤΑ) ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΕ ΚΩΛΥΜΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ Ή ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ!!!!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ……..


ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Κ.ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΦΘΑΛΜΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ!

ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΕΑΣΓΕ!

ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ!

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΕΡΗΤΗΣΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ.

ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ!

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ!


Υ.Γ(ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΑΡΘΡΟ 20.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ 8ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ)

19 σχόλια:

Ανώνυμος 13 Ιανουαρίου 2009 στις 1:11 π.μ.  

re agoanerge einai dynaton 4000 geoponoi anergoi kakomoirides na perimenoyn apo ton elga gia na zisoun???

Ανώνυμος 13 Ιανουαρίου 2009 στις 1:32 π.μ.  

Τελικα σαν επαγγελματικος κλαδος ειμαστε αξιοι της τυχης μας.
Καλα κανουν και μας φτυνουν αφου φτυνουμε εμεις πρωτοι τους εαυτους μας.
(Πιστευω οτι την απαραδεκτη αυτη συμπεριφορα την εχουν κυριως ψαρακες πιτσιρικαδες που τελειωσαν τωρα την Γεωπονικη και πιστευουν οτι με μια -δυο συμβασεις στον Ελγα λυσαν το προβλημα τους -να αγορασουν και το πρωτο τους αυτοκινητο- και για αργοτερα, κατι θα γινει, ξεκινωντας τα μεταπτυχιακα της πλακας και της κονομας για τους πανεπιστημιακους συνεχιζοντας αυτον τον ξεφτιλισμενο φαυλο κυκλο).
Που να ξερουν τι τους περιμενει τα μαλακισμενα...

Ανώνυμος 13 Ιανουαρίου 2009 στις 1:51 π.μ.  

Μόνο τα χρήματα του ελγα είναι ή μαζεύω και όσα μόρια μπορώ ως προυπηρεσία πηγαίνοντας χωρίς κενό από τη μια σύμβαση στην άλλη;;Ε ρε κοροϊδία που πέφτει!!!!

Ανώνυμος 13 Ιανουαρίου 2009 στις 8:52 π.μ.  

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΜΕ ΚΩΛΥΜΑ 4ΜΗΝΟΥ, ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΑΡΝΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΟΠΕΚΕΠΕ, ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ, Ο ΕΛΓΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ Υ/Δ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ 14 ΜΗΝΕΣ; ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ 8ΜΗΝΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΟ ΕΤΟΣ;;;;

Ανώνυμος 13 Ιανουαρίου 2009 στις 9:01 π.μ.  

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!

Ανώνυμος 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:40 π.μ.  

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ κα ΤΣΟΥΧΛΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΣΕΠ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΞΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΩΛΥΜΑ ΚΑΙ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΦΟΡΕΑ, ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΚΩΛΥΜΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΜΕ ΚΩΛΥΜΑ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΘΑ ΕΚΤΟΠΙΣΤΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΟΥΒΕΛΑΣ: ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΓΑ, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ Ή ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΑΣΓΕ Ο ΚΟΥΒΕΛΑΣ(ΠΡΟΕΔΡΟΣ).

Ανώνυμος 13 Ιανουαρίου 2009 στις 5:00 μ.μ.  

agroanerge

ας τους να κανουν συμβασεις τη μια μετα την αλλη

και εχουν την εντυπωση οτι θα διοριστουν????

σε καμια περιπτωση... ολοι οσοι διοριζωνται εχουν πληρη προυπηρεσια (630 μορια) και διδακτορικο και μεταπτυχιακο και 2 αριστες ξενες γλωσσες.

οι διορισμοι αυτων παιζωνται στο βαθμο του 1ου πτυχιου τους.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ.

ΕΙΤΕ ΕΙΣΤΕ ΒΥΣΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ

Ανώνυμος 13 Ιανουαρίου 2009 στις 5:55 μ.μ.  

ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 20 ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΕΛΓΑ.....
ΘΡΥΛΕΩΝ

Ανώνυμος 13 Ιανουαρίου 2009 στις 10:14 μ.μ.  

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΩ ΤΟΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ" ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΩΛΥΜΑ 4ΜΗΝΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ (ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΡΥΘΜΟ) ΜΟΡΙΑ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΜΑ ΚΑΛΑ, ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ (ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΗ) ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ;;;(ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ;;;)ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΟΛΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.

Ανώνυμος 13 Ιανουαρίου 2009 στις 10:44 μ.μ.  

ποσες θεσεις εχουν μεινει ακομα ρε παιδια στη λιστα?? πολυ λιγες ισως και καμια


συνηθως μετα τον δεκεμβριο κλεινει το πανηγυρι των "ζημιων" και των "καταστροφων" και λεμε καλο Μαϊο με την νεα σαιζον-νεα προκυρηξη.

τζαμπα φωναζετε

Ανώνυμος 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:10 μ.μ.  

μην χαραμηζετε το βυσμα σας τωρα.

κρατηστε το για την επομενη προκ.

καλου κακου ριξτε και επειδη εχετε και ιντερνετ, ριξτε και μια ματια στα σημερινα δημοσιευματα του Βηματος και της Καθημερινης για αναδιαρθρωση ολων των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ του δημοσιου για κλεισιμο οργανισμων του δημοσιου με καθηκοντα ανευ αντικειμενου. Σε αλλους που δεν θα κλεισουν, θα χιλιαδες οργανικες θεσεις που δεν δικαιολογουνται.

Λετε να ειναι και ο πατερουλης μας ο ΕΛΓΑ μεσα σε αυτους????
αμαν...

Ανώνυμος 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:11 π.μ.  

Καλά ολόκληρη ανακατάταξη λίστας θα γίνει για μία ή καμμία θέση;;;E!Ή κοιμόμαστε του δικαίου ή προσπαθούν να μας κοιμίσουν!!!!!!

Ανώνυμος 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:38 π.μ.  

Προς 10:14 μμ
Δυστυχώς δεν επιτρέπεται να γίνει διασταύρωση στοιχείων μεταξύ δυο υπηρεσιών, πχ ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ για το ποιοσ δούλευε πριν κτλ, γιατί θεωρούνται λένε προσωπικά δεδομένα. Το είχαμε ρωτήσει κάποτε στον ΕΛΓΑ και μας είπαν ότι δεν τους έδινε ο ΟΠΕΚΕΠΕ τα στοιχεία (αν θυμάμαι καλα) λόγω προσωπικών δεδομένων.

Το θέμα είναι ότι με αυτή την ανακατάταξη στη λίστα αδικούνται διπλά κάποια άτομα. Αν πχ εγώ ήμουν στη λίστα με κώλυμα 3μήνου ή 4μήνου όταν βγήκε η προκήρυξη, εφόσον θα γίνει ανακατάταξη και έχει περάσει καιρός, έχει τελειώσει το κώλυμά μου, άρα θα πρέπει να πάω κι εγώ στην αρχή της λίστας και να με καλέσουν άμεσα! Έτσι δεν είναι? Δηλαδή αναπροσαρμογή μόνο για τους μισούς???

Ανώνυμος 14 Ιανουαρίου 2009 στις 3:28 μ.μ.  

ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ!!!

ΠΡΙΝ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ Η ΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ 1200 "ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ" ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ 2400. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ... ΟΧΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ "ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΥΣ" (ΓΙΑ ΜΕΤΡΗΤΟ €€€ ΚΑΙ ΜΟΡΙΑ) ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ... ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΜΑΧΗ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΗ. ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΒΥΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΖΙΑ.

ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ ΓΙΑ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ,ΕΛΓΑ,ΟΠΕΚΕΠΕ

ΑΝ ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΤΟΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΜΙΑ ΖΩΗ

Ανώνυμος 14 Ιανουαρίου 2009 στις 4:44 μ.μ.  

ΛΥΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΠΕΡΙΣΥ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΑΠΟ ΙΟΥΛΙΟ ΕΩΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΙΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΩΛΗΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ;ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΕΛΓΑ;

Ανώνυμος 14 Ιανουαρίου 2009 στις 6:43 μ.μ.  

agroanerge αν δεν κάνω λάθος, πριν από λίγο καιρό μέσα σε αυτό το blog αναφέρθηκε ότι είναι ώρα να δίνουμε στη δημοσιότητα τα ονόματα όλων όσων δουλεύουν στον ΕΛΓΑ(κυρίως) ή ΟΠΕΚΕΠΕ ή σε άλλες υπήρεσίες, υπογράφοντας ψευδείς υπεύθυνες δηλώσεις και χρησιμοποιώντας άλλα αθέμιτα μέσα εις βάρος πολλών συναδέλφων. Έκανες θέμα (και καλά έκανες) την ψευδή υπεύθυνη δήλωση του γιου ενός βουλευτή, για τον οποίο έδωσες πλήρη στοιχεία. Αυτό γιατί δεν γίνεται και για τους "συναδέλφους" μας οι οποίοι κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους όλο το χρόνο, κάθε χρόνο? Θα μου πεις και τι έγινε αν μάθεις τα ονόματά τους? Θα ντραπούν και την επόμενη φορά θα είναι σωστοί? Σε καμία περίπτωση δεν περιμένω κάτι τέτοιο. Υπάρχουν όμως κάποιες περιπτώσεις οι οποίες πρέπει να γίνονται γνωστές. Δεν είναι δυνατόν να καλείται προ διμήνου από τον ΕΛΓΑ Πάτρας, ο πρόεδρος του γεωπονικού συλλόγου μεγάλης πόλης και με εκπληξη να μαθαίνω ότι προσφέρει τις υπηρεσίες του στο πλησιέστερο από τον τόπο διαμονής του, γραφείο ΕΛΓΑ. Γραφείο όπου μέχρι και για τα βύσματα υπάρχει λίστα αναμονής...Και μη μου πει κανείς ότι καλά έκανε γιατί πρέπει να βρίσκεται κοντά στους γεωπόνους της πόλης του και να ακούει τα προβλήματά τους. Και ο συνδικαλισμός? Πήγε περίπατο.....Προφανώς κατάλαβες σε ποιο πρόσωπο αναφέρομαι.
Δεν θέλω να δημοσιεύσεις το σχόλιο για τον "πρόεδρο". Η αλήθεια είναι ότι έτσι αδικούμε όλους τους άλλους που παρατυπούν. Δηλαδή λιγότερο μάγκες είναι???
Εγώ απλά ήθελα να σου θυμίσω τι γράφτηκε πριν καιρό. Μήπως η ώρα είναι τώρα?

agroanergos 14 Ιανουαρίου 2009 στις 7:01 μ.μ.  

ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ. ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ Ή ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΗ ΜΑΝΑ,ΚΑΠΟΙΟΙ "ΑΛΛΟΙ" ΕΧΟΥΝ ΤΟ 8ΜΗΝΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ,ΠΟΥ ΕΝΩ Η ΘΕΣΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ (ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ) ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΑΠΟΚΤΟΥΝ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ" ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΩΦΕΛΟΣ.

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ(ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ) ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.

Η ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ,ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ.

ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΩ!ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ E-MAIL.

Ανώνυμος 14 Ιανουαρίου 2009 στις 8:58 μ.μ.  

agroanerge, AN SYNEXISTEI ETSI AYTH H KATASTASH KAI ANA-DIARTHONETAI H LISTA, THA YPARXOYN PARA POLLA ATOMA POY DEN THA MPORSESOYN NA XANADOYLEPSOYN STON ELGA

GIA TON APLOYSTATO LOGO OTI THA VRISKONTAI SYNEXVS STA TELEYTAIA 600-800 ONOMATA THS LISTAS.

LIGO PRIN NA ERTHEI H SEIRA SOY THA SE XANAPETANE STO TELOS.

EINAI ADIKIA. TA VYSMATA THS PATRAS TA KATAFERAN OLA EKTOS APO TO 24MHNO. XA!

Ανώνυμος 15 Ιανουαρίου 2009 στις 7:52 μ.μ.  

Πως καταντησαμε ετσι ρε παιδια; Να συνωστιζομαστε στην ουρα κατα χιλιαδες για τις λιστες του ΕΛΓΑ και μετα απο τρεις συμβασεις να μας πεταει σαν στιμμενες λεμονοκουπες περιμενοντας τους καινουργιους μαλακες και ουτω καθεξης.Και μιλαμε για "νεα λιστα ξεφτιλας του ΕΛΓΑ για τους συμβασιουχους"; Ετσι πως γιναν τα πραγματα ολες οι λιστες για μας ειτε ετσι γινουν, ειτε αλλιως θα παραμενουν λιστες ξεφτιλας και ντροπης για τις επαγγελματικες μας επιλογες, για την προσωπικοτητα μας και για την οικονομικη μας επιβιωση...
Και δυστυχως δεν φαινεται να αλλαζει τιποτε προς το καλυτερο.Μονο προς το χειροτερο...

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP