Νέα κόλπα και τακτικές ετοιμάζει ο ΕΛΓΑ για την λίστα των συμβασιούχων Γεωπόνων

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

Νέα κόλπα και τακτικές ετοίμασαν οι ειδήμονες στον ΕΛΓΑ για την λίστα των συμβασιούχων.Αλλαγές που όπως θα δείτε θα προκαλέσουν αναστάτωση στους ενδιαφερόμενους.Πως παρθήκανε αυτές οι αποφάσεις,ποιος εισηγήθηκε γι’αυτές και με ποιο σκεπτικό ξέρουν μόνο οι ίδιοι.Αντί να λύσουν το πρόβλημα με τις υπεύθυνες δηλώσεις,δημιουργούνε νέα,και οι συμβασιούχοι έρχονται αντιμέτωποι με νέες εξελίξεις.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες η κατάσταση έχει ως εξής:

Όσοι Γεωπόνοι κλήθηκαν ή θα κληθούν για να αναλάβουν υπηρεσία,και δηλώσουν με υπεύθυνη δήλωση ότι τώρα δουλεύουν σε άλλη υπηρεσία π.χ ΟΠΕΚΕΠΕ δεν χάνουν τελείως την σειρά τους.

Η απόφαση του οργανισμού είναι να συνεχίσει να καλεί κανονικά μέχρι το κώλυμα 4μήνου(περίπου στο1200).Όταν θα φτάσει εκεί θα γίνει ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ καθώς θα προστεθούν εκεί αυτοί που τώρα αρνούνται.
Με απλά λόγια αν αρνηθούν π.χ 200 άτομα θα ξανατοποθετηθούν ανάμεσα στο κώλυμα 4μήνου-3μήνου με βάση τον αριθμό των μορίων που είχανε εξ αρχής.

Δεν υπάρχει λογική σε μια τέτοια απόφαση,και δεν ξέρουμε ποια σχέδια και ποιους εξυπηρετεί η κίνηση αυτή.

Θέτουμε μερικά ερωτήματα για το άκυρο της απόφασης.

Αυτοί που δηλώσανε το κώλυμα τον Μάρτιο και θα έχουν μέχρι να έρθει η σειρά τους πάνω από 10 μήνες άνεργοι δεν αδικούνται;Κάποιος που δουλεύει στον ΟΠΕΚΕΠΕ θα προηγηθεί πάλι;

Ακόμα και αυτοί που είναι στο κώλυμα 3μηνου(περίπου 800) όταν θα γίνει αυτή η αναδιάταξη θα έχουνε πάνω από 8 μήνες άνεργοι.Δεν αδικούνται;

Αυτοί που θα κληθούν τώρα και δεν τους βολεύει ένα υποκατάστημα γιατί να μην δηλώσουν ότι δουλεύουν κάπου;Δεν έχουν να χάσουν τίποτα μιας και σε 3-4 μήνες θα ξανακληθούν.

Όλοι αυτοί που δουλεύουνε ΟΠΕΚΕΠΕ,ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ με ψευδή υπεύθυνη δήλωση(πάρα πολλοί),καθώς και αυτοί που βρίσκονται χωρίς κώλυμα στην λίστα επίσης με ψευδή υπεύθυνη δήλωση(πάρα πολλοί),θα τους νομιμοποιήσει και θα τους τοποθετήσει μπροστά από τόσους πολύμηνους ανέργους;


ΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ.

ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ.

20 σχόλια:

Ανώνυμος 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 9:42 μ.μ.  

ΠΟΙΟΣ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΥΤΟ;ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΚΟ!!ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΩΡΑ!ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

Ανώνυμος 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 9:49 μ.μ.  

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

Ανώνυμος 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:23 μ.μ.  

ΑΙΣΧΟΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!!

Ανώνυμος 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 7:57 π.μ.  

γιαυτο σε λεω ρε
αλλαξτε επαγγελμα
δεν θα βρειτε ποτε δουλεια ουτε μονιμη, ουτε εποχικη

μια ζωη θα φωναζετε, θα καταγγελετε, θα διαμαρτυρεστε...

γιατυο σπουδασατε. πτυχιο διαμαρτυριας (5ετους φοιτησης)

Ανώνυμος 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 9:04 π.μ.  

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΠΟΣΑ ΜΟΡΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΕΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ? ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ ΕΝΝΟΩ (ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΝΙΚΗ,ΠΑΤΡΑ) 1300-1400 Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ?

Ανώνυμος 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 9:14 π.μ.  

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ ΜΟΡΙΑ!

Ανώνυμος 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 9:26 π.μ.  

344 ειχαν ανεργια στη λιστα εως 4 μηνες ενω λιγοτεροι απο εκατο ειναι αυτοι που ειχαν ανεργια δωδεκαμηνη-παλιοτερα τα αντιστοιχα ηταν 750 και 230 περιπου-τοτε δεν το εφαρμοσαν αυτο το κολπο,τωρα τι πονος τους επιασε?
φυσικα και ειναι αδικο
καλημερα σας κυρια τσουχλη!

Ανώνυμος 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 9:30 π.μ.  

AGROANERGE Η ΠΕΑΣΓΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ;ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΤΟ BLOG;ΤΙ ΠΡΟΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ;ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΓΕΩΤΕΕ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ;ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΝ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ;ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΤΟ ΜΑΘΕΣ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ "ΑΡΜΟΔΙΩΝ"!

Ανώνυμος 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 9:55 π.μ.  

Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ???

Ανώνυμος 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:01 π.μ.  

ΓΝΩΜΟΔΟΤΕΙ!!!

Ανώνυμος 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:15 π.μ.  

ΟΚ ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ

ΟΙ κ.κ. ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΠΕΑΣΓΕ, ΠΟΣΓ, ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ???

Ανώνυμος 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:36 π.μ.  

ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΠΕΑΣΓΕ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΘΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΩΝ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟ BLOG ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΑ!

Ανώνυμος 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:10 μ.μ.  

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΤΩΡΑ

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΔΙΕΞΟΔΟ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΩΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ

Ανώνυμος 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:21 μ.μ.  

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟ BLOG ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΟΣΓ,ΠΕΑΣΓΕ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ?ΤΟ ΕΤΟΙΜΟ ΠΙΑΤΟ ΠΕΘΑΝΕ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ.ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΛΕΞ ΣΤΗΝ ΠΕΑΣΓΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ.ΚΑΛΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΕΔΩ(ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ(Η)) ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΩ....ΚΟΣ!

Ανώνυμος 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:31 μ.μ.  

ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΑΣΓΕ,ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ 5 ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ,ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!ΟΛΟΙ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ "ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ".ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ,ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ!ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ!!!ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ;ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΩ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ;ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ;

Ανώνυμος 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:37 μ.μ.  

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΕΤΣΙ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ
ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ
ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΚΥΡΙΩΣ ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

Ανώνυμος 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:43 μ.μ.  

Exei dikio o apo panw filos,diladi auto poy ginete ston elga den einai diko mas provlima?kapoios poy adikite den prepei na parei tel ston elga simera na ma8ei?alla oloi pisteuete oti 8a sikw8ei o agroanergos na milisei me ton proedro toy geote tis peasge tis posg meta na parei ton dikigoro meta ton elga opekepe nomarxies meta na diabasei ta nea na mas enimerwsei na parei aloys synadelfous gia kati neo kai otan ginoyn ola auta na eiste etimoi eseis na grapsete tin malakia sas giati den linonte ta problimata.VRE OUST!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:45 μ.μ.  

ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ "ΑΡΜΟΔΙΟΙ" Ο ΑΛΕΞ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΑΑΤ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ?

Ανώνυμος 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:47 μ.μ.  

ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ "ΑΡΜΟΔΙΟΙ" Ο ΑΛΕΞ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΑΑΤ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ?

Ανώνυμος 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 1:51 μ.μ.  

thelo na ginei dimosios ypallilos!
varethika na perimeno tosa xronia!
mia zoi stin ap'ekso

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP