ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ;

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008

Αλλαγές αρχίσανε στον ΟΠΕΚΕΠΕ σύμφωνα με πληροφορίες και σχόλια Συναδέλφων.
Στα περιφερειακά γραφεία Τρίπολης(Καλαμάτα) και Ιωαννίνων(Ιωάννινα,θεσπρωτία,Πρέβεζα) οι επιτόπιοι έλεγχοι από τους Συναδέλφους σταμάτησανε,και το ελεγκτικό έργο παραδόθηκε σε ιδιωτική εταιρεία που θα τους πραγματοποιήσει με την μέθοδο της Τηλεπισκόπησης.
Ακόμα όμως δεν έχει αποσαφηνιστεί το τι μέλλει γενέσθαι.

Οι αλλαγές γίνονται γρήγορα με ένα τηλεφώνημα από την μια μέρα στην άλλη,ερήμην μας και χωρίς περιθώρια αντίδρασης.

Το θέμα είναι σοβαρό γιατί ο οργανισμός απασχολεί μετά τον ΕΛΓΑ το μεγαλύτερο όγκο των Συμβασιούχων Γεωπόνων.

Ελπίζουμε να υπάρξει άμεση και πλήρης ενημέρωση για το θέμα από τους αρμόδιους.

Όλη η κακοδιαχείρηση και τα πρόστιμα του οργανισμού να μην αποτελέσουν άλλοθι για τέτοιες αποφάσεις και την πληρώσουν τελικά οι Γεωπόνοι και όχι οι πραγματικοί υπαίτιοι!

10 σχόλια:

Ανώνυμος 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 2:23 π.μ.  

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ:
ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΜΕ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΓΙΑ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΑΠΟ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ!
ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ (ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ!!!!)
ΒΕΒΑΙΑ ΑΡΚΕΤΟΙ-ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΟΛΟΙ, ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ, ΓΛΥΦΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ...ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ(ΕΒΗΞΑΝ, ΞΙΘΗΚΑΝ, ΚΟΥΝΗΘΗΚΑΝ)ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ(ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΝΤΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ!
ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΑΠΑΘΕΙΣ....

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΙΔΙΟΣ!!!!!!!!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ-ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΑΓΡΙΕΥΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΤΑΙ...
Υ.Γ.1 ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ.
Υ.Γ.2 ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ.
Υ.Γ.3 ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ, ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ...ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...

Ανώνυμος 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:07 π.μ.  

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ.
ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΔΩΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ, ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 3:30 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ.
1. ΓΙΑΤΙ Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ;
2. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ, ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ; ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΦΩΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Η ΕΡΓΑΣΙΑ; (ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ, ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝΕΡΓΙΑ
3 ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ; ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ;
4. ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ;(ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ Δ/ΝΣΕΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΛΕΓΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ;)
5.ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ; Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ΗΉ Η ΕΤΙΡΙΑ;(ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΙΩΝ...)
6. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ; ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΤΕΣ Ή ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ;
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ, ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕ. ΟΥΤΕ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΙΑ, ΓΕΣΕΕ, ΕΔΕΔΥ ΚΛΠ.
ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ (>10 ΤΕΜΑΧΙΑ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ). ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΙΣΣΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΗΞΕΙΣ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Ανώνυμος 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:04 π.μ.  

Η ΤΗΛΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ "ΕΥΓΓΕΛΙΟ" ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΡΙΖΑΝ ΕΠΙΤΟΠΙΟΝ ΕΛΕΓΧΩΝ(ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΥΝΝΕΦΟ).ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ Ο ΕΠΙΤΟΠΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΤΗΛΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΡΟΛΟ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ "ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ" ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΟΠΙΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΜΕ-ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ.Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ "ΤΙΜΩΡΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ".ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ"ΜΑΣ.

Ανώνυμος 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:51 π.μ.  

ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΛΕΓΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΥΜΩΡΟΙ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΛΠ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΠΘ (2) ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤ/ΚΟ ΜΟΥ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΚΑΝΑ GIS.ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΙΟ ΠΑΛΙΟΥΣ) ΕΓΙΝΑΝ ΣΕΜΗΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ GPS. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ (ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ-ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ), ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ. ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ Δ/ΝΣΕΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΣ Ή ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ.
ΠΑΝΤΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΜΑΧΑΙΡΙ ΠΑΙΔΙΑ.
ΕΑΝ ΕΜΕΙΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΜΑΠΙΝΟΥΝ ΣΕ ΧΩΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ, ΝΑ ΔΕΙ ΕΝΑ ΚΤΗΜΑ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ, ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΙΝΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΙΣΩΣ. ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
ΠΑΙΔΙΑ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...

Ανώνυμος 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 3:26 μ.μ.  

ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΛΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΟΜΑΣΤΕ. ΣΕΛ 109 :
"10.3 ΤΗΛΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

1. Στις περιπτώσεις που αντί των φυσικών επιτόπιων ελέγχων γίνεται χρήση της δυνατότητας διεξαγωγής ελέγχων με τεχνικές τηλεπισκόπισης - σύμφωνα με τις Τεχνικές Προδιαγραφές Ελέγχων με Τηλεπισκόπιση 2008, του JRC (http://agrifish.jrc.it/Documents/PAC/8451.pdf) - όπως προβλέπεται στην παράγραφο 10.2.5 στοιχείο Α σημείο 2 της παρούσας, η διεξαγωγή των ελέγχων περιλαμβάνει:
i. φωτοερμηνεία δορυφορικών εικόνων ή αεροφωτογραφιών όλων των αγροτεμαχίων που πρόκειται να ελεγχθούν ανά αίτηση, με σκοπό την αναγνώριση της φυτικής κάλυψης και τη μέτρηση της έκτασής τους
ii. επιτόπιο φυσικό έλεγχο όλων των αγροτεμαχίων, για τα οποία η φωτοερμηνεία δεν επιτρέπει να επαληθευθεί η ακρίβεια της δήλωσης κατά τρόπο που κρίνεται ικανοποιητικός από την αρμόδια αρχή Για τα συγκεκριμένα αγροτεμάχια παρέχονται όλα τα απαραίτητα στοιχεία (πίνακες αγροτεμαχίων με τα αποτελέσματα Τηλεπισκόπισης και χάρτες) από τη Διεύθυνση Τοπογραφικής του Υπ.Α.Α.Τ.
iii. Συμπλήρωση του αντίστοιχου πρακτικού επιτόπιου ελέγχου «Έντυπο Επιτόπιου Ελέγχου Εκμετάλλευσης μετά από Τηλεπισκόπιση 2008» και των σχετικών πινάκων, σύμφωνα με τις επισυναπτόμενες οδηγίες.
iv. Εισαγωγή των αποτελεσμάτων των ελέγχων με Τηλεπισκόπιση και καταχώρηση των επιτόπιων ελέγχων μετά από Τηλεπισκόπιση, στο ηλεκτρονικό σύστημα καταχώρησης.
2. Οι συμπληρωματικοί έλεγχοι που αναφέρονται στην παράγραφο 10.2.2 στοιχείο Α σημείο 5 της παρούσας, διεξάγονται με τα κλασικά μέσα επιτόπιου ελέγχου, εάν δεν είναι πλέον δυνατόν να διενεργηθούν με τηλεπισκόπιση κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου έτους.
3. Όπου ενδείκνυται, οι επιτόπιοι έλεγχοι πολλαπλής συμμόρφωσης επιτρέπεται να διενεργούνται με εφαρμογή τεχνικών τηλεπισκόπισης."

Ανώνυμος 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 3:28 μ.μ.  

ΔΙΟΡΘΩΣΗ
ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 119 ΤΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ 109 ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ.

Ανώνυμος 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 4:29 μ.μ.  

Ενημέρωση από Φωκίδα.

Φέτος ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανέλαβε το 70% των ελέγχων ενω πέρυσι είχα το 50% όπως σε όλη την χώρα. Παρόλα αυτά φέτος προσέλαβε 4 Γεωπόνους και 2 Τεχνολόγους παρότι πέρυσι είχε προσλάβει 12 Γεωπόνους και 6 Τεχνολογους.

Σήμερα τηλεφωνικά ενημερώθηκε η Δ/νση Γεωργίας οτι δεν θα πρέπει να κάνει κανένα έλεγχο μιας και οι έλεγχοι θα γίνουν με τηλεπισκόπηση.

Την τηλεπισκόπηση θα την κάνει ιδιωτική εταιρεία.

Τα γεγονότα αυτά είναι πολύ σημαντικά γιατί μετατοπίζεται ένα τεράστιο κομμάτι ελέγχων στους ιδιώτες απο το κράτος.

Ηδη ενημερώθηκαν οι έκτακτοι του ΟΠΕΚΕΠΕ οτι τελείωσαν οι έλεγχοι εκεί και θα ειδοποιηθούν που θα μεταφερθούν.

Το πλιάτσικο και η ιδιωτικοποίηση πάνε χέρι χέρι με την ανεργία και την διάλυση των υπηρεσιών του κράτους.

Πρέπει να γίνει κοινός αγώνας με τους απεργούς γεωπόνους των Δ/νσεων αγροτική ανάπτυξης ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις και την ανεργία.

Ανώνυμος 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 4:31 μ.μ.  

Ισχύει το διευθυντικό δικαίωμα για μιάμιση ώρα υποχρεωτική υπερωρία;
Στην Περιφερειακή Δ/νση του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. Στερεάς Ελλάδαας εφαρμόζεται πλέον.

Ανώνυμος 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 4:36 μ.μ.  

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΥΠΕΡΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ 5,5 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ

Ανώνυμος 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 8:28 μ.μ.  

Ναι, ναι θα δουλέψουμε υποχρεωτική υπερωρία για την υπηρεσία! Θα μας πάρουν και του χρόνου αν είμαστε καλοί, άσε που μπορεί να μας μονιμοποιήσουν κιόλας!!!

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP