Μια ωραία ιστορία

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

Μια ωραία ιστορία διάβασα στο zouglapress και είπα να την μοιραστώ μαζί σας.Έχει και ηθικό δίδαγμα βεβαίως για να μην σας ταλαιπωρήσουμε άσκοπα!

8 σχόλια:

Ανώνυμος 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 3:53 μ.μ.  

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ-ΤΑ ΙΔΙΑ Η΄ΑΝΑΛΟΓΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ!ΟΠΩΣ ΟΤΙ Ο ΕΛΓΑ ΚΑΛΟΥΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ!-ΤΗΝΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ!-ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ ...ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ... ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ...

Ανώνυμος 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 4:28 μ.μ.  

ΓΙΑ ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΙΛΑΣ;

Ανώνυμος 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 6:07 μ.μ.  

Tαλαιπωρία agroanerge,είναι αυτό που περνάμεμε όσα συμβαίνουν στον κλάδο μας και γενικά σάυτήν την χώρα και όχι αυτά που διαβάζουμε και μας ανοίγουν τα μάτια...

Ανώνυμος 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 6:50 μ.μ.  

Σε τρεις γραμμές μια ιστορία μάθημα για όλους μας αλλά το κορυφαίο -ταλαιπωρήσουμε-με αναγκάζει να γράψω για πρώτη φορά.Τα σέβη μου.

Ανώνυμος 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 8:25 π.μ.  

Ο κλαδος μας ειναι ετσι, ο κλαδος μας ειναι αλλιως, ο κλαδος μας ειναι εχει προβληματα κλπ

Αυτο που ονομαζεται κλαδο ΜΑΣ ειναι ουσιαστικα μια σχετικα μικρη επαγγελματικη ομαδα δημοσιων υπαλληλων (γεωπονων) που οντως εχει ανεκπληρωτα οικονομικα αιτηματα απο το κρατος και καποια προβληματα ανυποληψιας σε σχεση με τους μηχανικους και τους εφοριακους.

Οπως αντιλαμβανεστε οι δεκαδες χιλιαδες ανυπομονων πτυχιουχων ανεργων δεν συνιστουν επαγγελματικο κλαδο. Οι στρατιες αγανακτισμενων/πικραμενων ανεργων-συμβασιουχων-υποαπασχολουμενων-ετεροαπασχολουμενων γεωπονων, γυμναστων (μπουκαραν χθες στο υπ. παιδειας και τα εκαναν λαμπογυαλο), γεωλογων, φιλολογων φυσικα και δεν αποτελουν τιποτα αλλο απο ομαδες διαμαρτυριας.

Η αληθεια ειναι οτι -δυστυχως- σχεδον ολοι οσοι ανηκουν στις παραπανω ειδικοτητες δεν θα καταφερουν ποτε να συμπληρωσουν 40 συνταξιμα χρονια εργασιας σε καποιο ταμειο δημοσιο, ΙΚΑ η ακομα και ΤΕΒΕ.

Ανώνυμος 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 8:58 π.μ.  

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ;ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΒΕ;ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΧΤΑΩΡΟ;ΤΙ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΕΧΕΙ;

Ανώνυμος 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:51 π.μ.  

POSA MORIA XREIAZETAI KAPOIOS GIA NA DIORISTEI MONIMOS STON OPEKEPE?

EINAI EYKAIRIA GIATI DEN VGAZEI SYXNA PROKIRIXEIS

Ανώνυμος 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:13 π.μ.  

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΙΚΟΙ,ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ:ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΠΕΑΣΓΕ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ,ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΕΑΣΓΕ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΕΛΓΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΕΑΣΓΕ!

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP