Ενημέρωση με σχόλιο Δ.Σ ΠΕΑΣΓΕ για την αναδιάταξη στην λίστα του ΕΛΓΑ

Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2008

Ο ΑΣΕΠ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΗΝ "ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ" ΤΗΣ ΠΙΘΑΝΗΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΤΑΞΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ. Ο ΕΛΓΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΗ ΜΟΛΙΣ ΚΛΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΩΛΥΜΑ. Η ΠΕΑΣΓΕ ΘΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΜΟΛΙΣ ΑΥΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΕΑΣΓΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ "ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ" ΤΟΝ ΕΛΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΘΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑ ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΩΛΥΜΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΓΑ 2 ΦΟΡΕΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΚΩΛΥΜΑ ΘΑ ΕΚΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΗΘΟΥΝ ΠΟΤΕ.

agroanergos

ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ(ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ) ΤΟΤΕ ΤΟ BLOG ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΗ.

2 σχόλια:

alex 22 Σεπτεμβρίου 2008 - 8:28 μ.μ.  

ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΚΕΙΤΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ;ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ;ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕΣΑΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΩΛΥΜΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΩΛΥΜΑ;

agroanergos 22 Σεπτεμβρίου 2008 - 8:33 μ.μ.  

ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΣ ΕΔΩ alex,ΔΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΠΕΑΣΓΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP