ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΑΣΓΕ

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2008

Ενώ στην σκέψη μας ήταν να ανεβάσουμε ένα άρθρο για την εντοπιότητα στις συμβάσεις ορισμένου χρόνου,και να αναδείξουμε τα προβλήματα που πηγάζουν στην σημερινή "επαγγελματική" εποχή απ’το μέτρο αυτό,αλλάξαμε γραμμή γιατί θεωρήσαμε ότι μια δημοσίευση θα έχει την ίδια τύχη,μ’αυτήν που είχαν και οι ψευδείς υπεύθυνες δηλώσεις.

Δεν είναι δύσκολο να αναφέρουμε τα προβλήματα που σχεδόν όλοι γνωρίζουμε,το δύσκολο είναι σε ποιον να απευθυνθούμε και πιο συνδικαλιστικό όργανο θα προασπίσει τα συμφέροντα μας.

Η ΠΕΑΣΓΕ είναι ο σύλλογος που ιδρύθηκε για την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων των ανέργων και συμβασιούχων Γεωπόνων-Μελών της.

Πως μπορούμε όμως να καταθέσουμε προτάσεις, να ζητήσουμε λύσεις σε προβλήματα και να περιμένουμε έργο από ένα σύλλογο που δεν είμαστε μέλη του;

Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά που θα αναρωτηθεί ότι ο σύλλογος μετά τα τόσα χρόνια παρουσίας έμεινε στα ρηχά, ως προς την γενικότερη δυνάμωσή του.

Το που οφείλετε αυτό δεν είναι του παρόντος αλλά να μάθουμε ορισμένα πράγματα για τον σύλλογο,τις δυνατότητες καθώς και την περαιτέρω πορεία του,καθώς στους περισσότερους Συναδέλφους είναι άγνωστα.(και στον υπογράφων)

Νομίζουμε ότι πρέπει να υπάρξει μια αρχή σε βασικά ζητήματα ώστε να γνωρίσουμε την κατάσταση που επικρατεί και ποιες είναι οι προοπτικές στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του κλάδου μας.(πολλοί δεν γνωρίζουν την ύπαρξή του Συλλόγου)

Γι’αυτό το blog θα απευθυνθεί στον Πρόεδρο της ΠΕΑΣΓΕ
κ. Κουβέλα Αντώνιο με μια σειρά ερωτημάτων που δεν έχουν να κάνουν με τα προβλήματα μας(θα γίνει και αυτό ) αλλά με ζητήματα για την κατάσταση του Συλλόγου.(π.χ αριθμός μελών,αριθμός συνόλου ανέργων και συμβασιούχων,ενημέρωση κ.τ.λ)

Όποιος επιθυμεί μπορεί να θέσει το ερώτημά του σε σχέση με τα παραπάνω και όχι για την πορεία αιτημάτων ή νέων προβλημάτων.

Η επιστολή θα σταλεί την Παρασκευή,ελπίζοντας σε ανταπόκριση.

15 σχόλια:

Ανώνυμος 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:52 μ.μ.  

aston re agroanerge isixo ton an8rwpo...
kala den arazei sto grafeio ton epopton (ennoeite makria apo sumbasiouxous..isa kai omoia) se ypokatastima tou elga kai kanei ta tilefonakia tou mipws kai lithei to kolima tou me to 24mino...giati mono auto ton apasxolei......

Ανώνυμος 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:23 π.μ.  

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΑΣΓΕ.
ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ?
ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ 4.000 ΑΓΕΡΓΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΘΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ;
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΣΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ;
ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΤΗΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ;
ΔΗΛ Η ΚΑΘΕ ΠΕΑΣΓΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΜΟΥΤΖΩΣΕΙ;
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΗΤΡΟ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΑΣΓΕ ΟΤΑΝ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΤΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ;
ΣΤΟ ΓΕΩΤΕΕ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΩΝ , ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΗ.

Ανώνυμος 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:39 π.μ.  

ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΠΟΣΓ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ Η ΠΕΑΣΓΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΧΤΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΑΝΕ.

Ανώνυμος 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 1:29 π.μ.  

ΚΟΜΑΤΑ ΞΕΚΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΑ.
ΕΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΜΑΜ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΟΥ.
ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ; ΠΟΙΟΣ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ; ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ;. ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ.
ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔ...Ο
ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΦΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΣΥΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΑΠΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΛΠ.
ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΤΟ ΓΕΩΤΕΕ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓ/ΤΟΣ. ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΠΕΑΣΓΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ. Η ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΓΗΘΕΙ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΘΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ.

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΞΥΠΝΗΣΤΕ. ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΤΗΛ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΑΚΡΕΣ.
ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ.
ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔ...ΛΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ.
ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΝΕΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ.
ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΙΣ Δ/ΝΣΕΙ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥΣ Ή ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ( ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΑΝΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ)....
ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΑΙ. ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΠΕΑΣΓΕ, ΓΕΩΤΕΕ, ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
ΟΧΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΑΣΟΚ , ΝΔ, ΚΚΕ , ΣΥΡΙΖΑ.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΜΩΡΕ.
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΨΩΜΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕΤΑΙ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 8:49 π.μ.  

ποιος απο τους αξιοτιμους κ.κ. συναδελφους αν ειχε την δυνατοτητα να ξαναεπιλεξει θα ξανασπουδαζε γεωπονια και οχι καποια αλλη πανεπιστημιακη σχολη?

ποιος απο τους αξιοτιμους κ.κ. συναδελφους θα εστελνε -με καμαρι- το παιδι του να σπουδασει γεωπονια?

ετσι δεν ειναι ρε λεβεντες? δεν γραφει ο οδηγος σπουδων μας οτι "... οι γεωπονοι ως επιστημονες 5ετους φοιτησης ειναι περιζήτητοι σε υπουργεια, οργανισμους,σε συνετ. οργανωσεις, σε βιομηχανιες, στην ευρωπαϊκη ενωση, σε τραπεζες, σε..., σε..., σε..., εξασφαλιζοντας ετσι ενα λαμπρο μελλον και μια αξιοζηλευτη καριερα..."

δεν ξερω για εσας τις ΠΕΑΣΓΕ ή του blog της αγρο-μιζεριας της αγρο-καταγγελιας, εγω παντως εχω και καθε πρωι εξω απο την πορτα του σπιτιου μου εκατονταδες υψηλοβαθμα αγρο-στελεχοι ορανισμων και υπηρεσιων που θελουν να με κανουν παχυλά αμοιβωμενο συνεργατη/συμβουλο τους

μην ειστε κλαψες... ξαναδιαβαστε τον οδηγο σπουδων της σχολης και η ελπιδα θα λαμψει μεσα σας... αληθεια σας λεω

Ανώνυμος 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:01 π.μ.  

XAXAXA SOSTOS! EIMASTE GIA GELIA & GIA KLAMATA

Ανώνυμος 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:42 π.μ.  

ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ:ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΙΑΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ(ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ-ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΨΕΥΔΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΛΗΨΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥ Η΄ΤΗΝ ΕΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΓΕΩΤΕΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΤΥΧΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ-ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΕΞΩ 40ΧΡΟΝΟΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ Ο ΜΗΝΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ-ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ!ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ!
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΑ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ...ΑΣ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΕΚΤΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΙΣΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ-ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΕ 9,78€(3333ΔΡΧ)
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΧ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΝΩ ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΧ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ-ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΛΟΓΩ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑΣ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΑΥΤΟ?
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΡΙΘΜΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΙΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ-ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ-ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ!
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ-ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ...

Ανώνυμος 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 π.μ.  

σωστες και οι δικες σου προτασεις αλλα τιποτα δεν θα λειτουργησει αν δεν μειωθει ο αριθμος των εισακτεων στις σχολες. Αυτες "εφοδιαζουν" 1200 και πλεον νεους ανεργους καθε χρονο τις λιστες ελγα-οπεκεπε. ο υπ. παιδειας διπλασιασε φετος τους εισακτεους γεωπονους στο ΔΠΘ και υποσχεθηκε και συνεχεια.

Ας μην φοβουνται οι gangster-καθηγητες-νταβατζηδες μας δεν προκειται να χασουν τους τιτλους ευγενειας που διαθετουν (κοσμητορας, προεδρος τμηματος, δ/ντης εργαστηριου, κλπ)

αυτοι εκαναν ενα κωλοδιδακτορικο το '60 και εγινε "αυθεντιες" στην παγκοσμια επιστημονικη κοινοτητα ενω μας ζητανε 2 Δρ και καμια δεκαρια MSc + δημοσιευσεις + συγραμματα + 5 χρονια στον ελγα, για να χωθουμε καταϊδρωμενοι σε επαρχιακη κοινοτητα. Το Nobel γεωπονιας μαλλον θα κρινει τους διορισμους στην επερχομενη προκ. του οπεκεπε.

Οι αλλαγες που προωθει ο Παυλοπουλος με τον Βεη (προεδρος του ασεπ), αφορουν στην κυριως στην εξομιωση της εμπειριας του ιδιωτικου με του δημοσιου τομεα (μια κραυγαλεα αδικια για τοσα χρονια) και την εισαγωγη του χρονου ληψης πτυχιου ως προσον διορισμου

Οσοι παρολα αυτα επιμενουν να στελνουν τα παιδια τους στις γεωπ σχολες, προβλημα τους

Ανώνυμος 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 2:25 μ.μ.  

EGO PISTEUO IPARXEI ELPIDA. PREPEI NA ORGANOTHOYME KAI NA PALEPSOUME.

KATI THA KERDISOUME. EMEIS OI GEOPONOI EIMASTE MAXITES

Ανώνυμος 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:22 μ.μ.  

otan bgoune ta apotelesmata tou asep gia ti monimi 8esi sto dimo markopoulou mesogeas....8aumaste ba8mo ptyxiou.....KOROIDARES!!!!!!!

Ανώνυμος 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:36 μ.μ.  

μάλλον εσένα σε έτσουξε πολύ και προσπαθείς με το κοροιδάρες να ξορκίσεις τα νεύρα σου.θα σε δουμε και σένα στην λίστα και θα γελάσουμε με τα 15 χαμένα σου ευρώ.

Ανώνυμος 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:39 μ.μ.  

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ;;; ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΕΩΠΟΝΟΣ, ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΣ. ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΥΠΕΡΑΝΩ;;;

Ανώνυμος 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:26 π.μ.  

8a deite ena ba8mo ptyxiou 10 o-l-o-s-t-r-o-g-u-l-o apo boulgaria kai gelaw me emena pou eliwsa sti 8essaloniki gia to 7...

Ανώνυμος 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 8:32 π.μ.  

και φυσικα δεν φταιει ο "βουλγαρος" με το 10. Το η επιτροπη του ΔΟΑΤΑΠ-ΔΙΚΑΤΣΑ για τα γεωπονικα πτυχια αποτελειται απο 3 καθηγητες, 1 απο αθηνα, 1 απο θεσνικη και 1 ασχετος (ιωαννινα). Αυτοι ο κοπριτες που λεγονται καθηγητες που βαζουν την υπογραφη τους στο πτυχιο 10 του βουλγαρου -δινοντας του ετσι 2 γεωπονικα πτυχια αντι για 1- ειναι οι ιδιοι που βαζουν "ενα πενταρακι" στο φοιτητη τους στην αθηνα/θεσνικη ισα ισα για να περασει το μαθημα. ειναι οι ιδιοι που θα συγχαρουν εμας και τους ταλαιπορους γονεις μας στην ορκομωσια. ειναι αυτοι για τους οποιους δεν θα χαραμιζα ουτε σαλιο για να τους φτυσω.

ετσι μας τιμωρουν οι κυριοι προφεσορες.

Ανώνυμος 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 9:39 π.μ.  

kai einai aytoi pou me kanoun na pisteuo oti itan toso lathos na grafto stin sxoli tous gia 5 xronia... tragikotato lathos

tous dinoume kai aksia etsi.

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP