ΚΑΝΕ ΨΕΥΔΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

Στην χώρα της αναξιοκρατίας και της διαφθοράς ο παρανομών όχι μόνο δεν ελέγχεται και διώκεται από το κράτος και τους θεσμούς,αλλά επιβραβεύεται για τις παράνομες αυτές πράξεις επαγγελματικά και οικονομικά.

Στην λίστα του ΕΛΓΑ, που από την αρχή φωνάζαμε για την εγκυρότητά της,εξαιτίας των ψευδών υπεύθυνων δηλώσεων,όχι μόνο δεν υπήρξε έλεγχος των υποψηφίων από τον οργανισμό και τον ΑΣΕΠ(τα προσωπικά δεδομένα βλέπεται, που στην Ελλάδα χρησιμοποιούνται μόνο για την κάλυψη των απατεώνων και των γνωστών),αλλά αντιθέτως τους πριμοδοτεί με δεύτερες ευκαιρίες εις βάρος των έντιμων.

Μην προσπερνάτε έτσι εύκολα τέτοιες ενέργειες και διεκδικήστε με κάθε τρόπο το συμφέρον σας.Ακόμα και για έναν να γίνει η αναδιάταξη κάποιος άλλος θα χάσει 8 μήνες δουλειάς,προϋπηρεσία και αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Κάποιοι δεν μένουν άνεργοι ποτέ εκμεταλλευόμενοι την απραξία σας.

Όσοι έχετε έννομο συμφέρον στηρίξτε ή την προσπάθεια της ΠΕΑΣΓΕ ή να πάρετε δικές σας πρωτοβουλίες δικαστικά.

Κάποιοι βλέπουν αυτές τις αναρτήσεις και γελάνε(πιστέψτε με) γιατί δεν βρέθηκε ποτέ κανένας να διεκδικήσει τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ.

ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:26 μ.μ.  

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ! ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ! ΕΙΝΑΙ Α Δ Ι Κ Ι Α ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΥΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ... ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ. ΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ; ΕΛΕΟΣ!

Ανώνυμος 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:44 μ.μ.  

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ;

Ανώνυμος 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 5:37 μ.μ.  

ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΠΩΣ Ο ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ -ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΨΕΥΔΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΗΤΑΝ ΑΟΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΣΕΠ.
ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΣΕΠ.

Ανώνυμος 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 6:34 μ.μ.  

ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΠΟΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΟΥ, ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΚΩΛΥΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ.

Ανώνυμος 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 6:26 μ.μ.  

ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΕΚΑΝΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ. ΜΗΠΩΣ, ΛΕΩ, ΜΗΠΩΣ ΕΠΗΛΘΕ 'ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ' ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ; Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΣΕ ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑΣ...

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP