ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008

Δεν σταματήσανε το τρέξιμο για να λύσουν τα εργασιακά τους προβλήματα οι Δασοπυροσβέστες,που αφορούσαν την μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου καθώς και την απαλλαγή τους από το Π.Δ. 164/2004.
Με την συνεχή προβολή των αιτημάτων τους σε κανάλια(τοπικά και πανελλήνιας εμβέλειας),εφημερίδες,κινητοποιήσεις(ακόμα και στον Λαζόπουλο πήγανε) και γενικότερα με τους αγώνες τους ,βλέπουν φως στο μέλλον.

Σύμφωνα με το site diorismos διαβάζουμε:

Πριν τον Απρίλιο του 2009 η λύση για τους συμβασιούχους Πυροσβέστες.

Λύση στον ορίζοντα διαφαίνεται για το εργασιακό πρόβλημα των συμβασιούχων πυροσβεστών μετά από τη χθεσινή συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συμβασιούχων Πυρόσβεσης - Διάσωσης και του υπουργού Εσωτερικών κ. Προκόπη Παυλόπουλου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η οποία διήρκεσε μία ώρα, ο κ. Παυλόπουλος ξεκαθάρισε ότι επιθυμεί να λυθεί το εργασιακό πρόβλημα και αυτό να γίνει πριν τον Απρίλιο του 2009.
Ο προσανατολισμός του Υπουργείου είναι η διεξαγωγή ενός διαγωνισμού με την ανώτερη μοριοδότηση για την εμπειρία (55%).

agroanergos

Κάθε κλάδος καλά κάνει και διεκδικεί λύση στα προβλήματά του.
Κάθε Δασοπυροσβέστης καλά κάνει και διεκδικεί μόνιμη θέση μετά την κάθε χρόνο σύμβαση στον ΤΟΠΟ του.

Εμείς πότε θα παραδειγματιστούμε από τέτοιους αγώνες,πότε θα διεκδικήσουμε την εργασιακή μας αξιοπρέπεια,πότε επιτέλους θα δώσουμε λύση στα προβλήματά μας.

Είναι ντροπή για ένα τόσο μεγάλο επιστημονικό κλάδο να μην προβάλλονται τα προβλήματα από τους Συλλόγους σε κανάλια και εφημερίδες πανελληνίως.

Είναι ντροπή που δεν υπάρχει συσπείρωση και συνεχίζουμε αυτήν την μοιρολατρική στάση.

Βλέπετε ότι λύση μπορεί να υπάρξει αρκεί να υπάρξει θέληση από μας αλλά περισσότερο από αυτούς που μας εκπροσωπούν.

Εκτός αν ο 5ετής κύκλος σπουδών βοήθησε στο να αναπτύξουμε προσωπικές ικανότητες επιβίωσης και ανόδου,εις βάρος του συνόλου.

10 σχόλια:

Ανώνυμος 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 2:50 π.μ.  

ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΑΓΚΡΟΑΝΕΡΓΕ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΟΠΩΣ Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ. ΜΗ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ; 5% ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ. ΠΑΖΑΡΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;

Ανώνυμος 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 2:56 π.μ.  

ΣΥΝΕΧΕΙΑ.........
ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΠΩΣ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟ 5-10 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ; ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
Ο ΚΛΑΔΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΜΕ Ο Λ Ο Ι .

Ανώνυμος 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 3:39 μ.μ.  

ΟΙ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΕΣΟΝ(ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΥΝ) ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΜΕ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ-ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ!
ΟΙ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ?
Η΄ΟΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΔΙΚΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ)ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ!
ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ?????????::::::::
ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ????
ΣΤΟ ΓΕΩΤΕΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ??????????
ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ?
ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ?
ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ, ΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΤΟΝ ΟΓΕΕΚΑ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΞΕΘΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΥΝΟΙΟΚΡΑΤΙΑΣ????
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΓΡΟΑΝΕΡΓΕ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ...ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΘΕΜΑ...-ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΓΙΑΝΕΙΣ.

agroanergos 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 4:18 μ.μ.  

ΤΟ BLOG ΘΕΛΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΛΙ.ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ.ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΔΕΚΤΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΕ ΕΜΑΙL ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

Ανώνυμος 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:12 π.μ.  

ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΑΤΕ.



Για τις θέσεις ΠΕ Οικονομικού τα πτυχία που απαιτούνται, σύμφωνα με προηγούμενο διαγωνισμό της ΑΤΕ, είναι: Πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ Νομικής, Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Διοίκησης, Πολιτικής Επιστήμης, Πολιτικών Επιστημών, Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, Οικονομικών Επιστημών, Οικονομικής Επιστήμης, Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών, Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών, Επιχειρησιακής Ερευνας και Στρατηγικής Πωλήσεων (Marketing), Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής, Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης, Στατιστικής, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Βαλκανικών Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών, Οργάνωσης και Διαχείρισης Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων, Ναυτιλιακών Σπουδών, Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών, Μαθηματικών της ημεδαπής ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας, σχολών της αλλοδαπής.

Ανώνυμος 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:26 π.μ.  

NEES ΘΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ


Ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) Ν.Π.Ι.Δ. που εποπτεύεται από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ανακοινώνει την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας ογδόντα (80) θέσεων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, των κατηγοριών Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ).

ΠΕ 58 ΤΕ 20 και ΔΕ 2


MPEITE STO SITE

Ανώνυμος 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 2:18 μ.μ.  

οι σφαλιαρες στους γεωπονους πεφτουν σαν βροχη, οι καρπαζιες σαν χαλαζι.

καμια δημοσια υπηρεσια δεν τους θελει η δεν τους χρειαζεται η δεν τους λυπαται για να συμπεριλαβει στις προκυρηξεις της

που θα παει αυτη η κατασταση. γιατι δεν κλεινουν τις γεωπονικες σχολες τοτε? αφου οι αποφοιτοι τους δεν θα διοριστουν ποτε στο δημοσιο.

αφηστε να τακτοποιηθουμε πρωτα εμεις και μετα ξανα εκπαιδευετε νεους γεωπονους. τωρα εχεουν πλακωσει ολοι μαζι και κυνηγανε 1 θεση στη νομαρχια κολοπετινιτσας

Ανώνυμος 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 2:23 μ.μ.  

an xana ekana panepistimiakes spoudes, tote sigoura DEN tha spoudeza geoponia.

aisxos, den axizei ton kopo tsampa talaiporia kai exoda

Ανώνυμος 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 2:34 μ.μ.  

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΑΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;;;

agroanergos 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 2:45 μ.μ.  

ΠΡΟΣ pinokio

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ BLOG.

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP