Απάντηση υπουργείου Οικονομικών στην ΠΟΣΓ

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

Απάντηση στο έγγραφο-επιστολή της ΠΟΣΓ απέστειλε το υπουργείο οικονομίας & οικονομικών,σχετικά με τον αποκλεισμό των Γεωπόνων αγροτικής οικονομίας από την προκήρυξη των εφοριακών.

Αν και η προσπάθεια μετράει άσχετα με το αποτέλεσμα που είναι τραγελαφικό,και υπενθυμίζει την έλλειψη έγκυρης πληροφόρησης του συλλόγου,περιμένουμε μια ανάλογη τοποθέτηση για την προκήρυξη της Αγροτικής τράπεζας που ο αποκλεισμός των Γεωπόνων είναι εμφανής.

Επίσης στην προσπάθεια για την ενημέρωση των συναδέλφων, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου που ξεκίνησε πάλι σε πιο τακτικά διαστήματα,να επιληφθεί κάποιος και να φροντίσει για το e-mail της επικοινωνίας.

Σε περίπτωση που αυτό φαντάζει δύσκολο για υλοποίηση,να προσφερθεί όπως μας είπε ο Πρόεδρος τηλεφωνικά με το δικό του.(πριν 2 μήνες)

Επίσης να γίνει ενημέρωση για την πορεία της ανακοίνωσης σχετικά με τις υπεύθυνες δηλώσεις
!

9 σχόλια:

Ανώνυμος 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 7:59 π.μ.  

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΑΝ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΤΟΥ ΤΕΒΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΩΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΜΕΤΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ;ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΠΑΝΤΑ.ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΤΟ ΑΣΕΠ,ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.

Ανώνυμος 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 8:01 π.μ.  

ΤΩΡΑ ΓΙΝΑΜΕ "ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ"?????

ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ-ΟΠΟΚΕΠΕ ΟΤΙ "...ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ..." ΚΑΙ ΟΤΙ "...ΜΗΝ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ..."

ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ ΦΥΤΙΚΑΡΙΟΙ ΣΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΛΑΣΠΩΜΕΝΕΣ ΜΠΟΤΕΣ???
ΟΧΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ???

ΜΟΝΑ-ΖΥΓΑ ΧΑΝΟΥΜΕ?
ΚΑΙ Η "ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" ΠΟΥ κ. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ?

ΕΙΣΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ

Ανώνυμος 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 9:47 π.μ.  

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΑΝ ΤΟ ΤΕΒΕ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΝΣΗΜΩΝ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΓΕΩΠΟΝΟΥ, Η ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΜΕΤΡΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΒΕ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΓΕΩΠΟΝΟΥ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΙ , ΕΡΓΑΤΕΣ, Ή ΜΕΣΩ ΟΑΕΔ, ΜΕ ΗΜΙΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΣΜΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΕΤΕΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ, ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΥΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΕΓΓΕΙΩΝ ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ ΚΛΠ.
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ ΣΑΝ ΚΛΑΔΟΣ.
Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑ.
ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΝ ΤΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΦΑΓΩΜΑΡΑ. ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΟ.
ΣΑΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΡΟΤΕΙΝΕΙ, ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΟΛΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ, ΑΣ ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟ, ΠΟΥ ΣΑΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΗΣΟΥΝ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ.
ΒΓΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΜΙΑ ΧΑΟΤΙΚΗ , ΑΝΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.
ΑΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ.

Ανώνυμος 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 9:48 π.μ.  

δεν μετρανε αλεξ. για να παρεις τα μορια της εμπειριας πρεπει οπωσδηποτε να δουλεψεις με ΙΚΑ ή με δελτιο παροχης υπηρεσιων (ΤΕΒΕ), σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ και οχι σε ιδιωτη.

τι σημαινει αυτο? οτι για να διοριστεις μονιμος στο δημοσιο πρεπει οπωσδηποτε να περασεις 5 χρονια ως συμβασιουχος. Οποιος τολμησει να εργασθει στον ιδιωτικο τομεα, ουσιαστικα αποκλειεται απο τους διορισμους του δημοσιου.

Η με "εμας" θα εισαι ή τους "αλλους"... δεν γινεται και με τους δυο...

Ανώνυμος 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 9:56 π.μ.  

ΑΦΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΣΤΟ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕΤΡΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,ΠΩΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ;ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ;ΡΙΣΚΑΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΑΛΛΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ,ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ;

Ανώνυμος 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:17 π.μ.  

εννοουσα οτι δεν παιρνεις την 50% προσαυξηση. αλλα χωρις προσαυξηση δεν εχει διορισμο. ποτε κανενας δεν διοριστηκε σε καμια νομαρχια χωρις 50% προσαυξηση. Παρε μια μια τις νομαρχιες και δες.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΑ 1800-1900 ΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ 50%ΠΡΟΑΥΞΗΣΗ??????
σου θυμιζω νομαρχια αθηνας 1868μ, νομαρχια λαρισας 1870μ, νομαρχια ιωαννινων 1827μ, νομαρχια θεσνικης 1848μ και παει λεγοντας

ας πουμε οτι εχεις βαθμο πτυχιου 10(1000), οτι εχεις μαστερ (150), οτι εχεις 5 χρονια εμπειρια σε ιδιωτη χωρις προσαυξηση (420) και αγγλικα (70)...1640...

sorry αλλα δεν πας πουθενα με αυτα το μορια

Δες τι θα γινει στον οπεκεπε. θα καραφλιασεις. 7 χρονια στο δημοσιο, 2 διδακτορικα, 5 μαστερ, 7 ξενες γλωσσες, 10 σεμιναρια ΟΑΕΔ κλπ

αμοκ μοριοθηριας

Ανώνυμος 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 1:02 μ.μ.  

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΜΕ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ!

Ανώνυμος 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:41 μ.μ.  

ΘΑ ΦΑΕΙ Η ΜΥΓΑ ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΑΤΣΑΛΙ! ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ!

Ανώνυμος 8 Οκτωβρίου 2008 στις 1:05 π.μ.  

τι να πω παραπάνω απ'όσα έχετε πει κατά καιρούς αλλά κυρίως έχετε σκεφτεί όλοι οι συνάδελφοι?!κουράγιο αδέρφια και κάτι θα βγει...

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP