Ενημέρωση για τις ψευδείς Υ.Δ. – Απάντηση ΑΣΕΠ σε καταγγελία

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008

Με την καθυστερημένη απάντηση του ΑΣΕΠ για το θέμα των ψευδών υπεύθυνων δηλώδεων,επιβεβαιώνονται οι θέσεις του blog ως προς την λύση του μεγάλου αυτού προβλήματος.

Από την αρχή που φέραμε το θέμα σε δημοσιότητα και αναφέραμε ότι έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις,προσωπικές και μεμονωμένες κινήσεις δεν θα βοηθούσαν για την ριζική λύση του.

Χρειάζετε πολιτική βούληση για να σταματήσει αυτή η κατάσταση που οδηγεί σε αντιπαλότητα και δικαστικές διαμάχες Συναδέλφους για μια σύμβαση.

Πρέπει πάλι οι σύλλογοι,μαζί με το ΓΕΩΤ.Ε.Ε να ενημερώσουν το υπουργείο και να προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες,ώστε να καλυφθεί αυτό το κενό.

Δεν είναι στην αρμοδιότητα του ΑΣΕΠ να ελέγξει εάν τα στοιχεία είναι αληθή,και ο δρόμος για τον εισαγγελέα που οδηγούν αναγκαστικά τόσους Συναδέλφους είναι αν μην τι άλλο εξευτελιστικός για μια σύμβαση.

Διαβάστε την ανακοίνωση

Το blog θα ενημερώσει πάλι εφημερίδες και το ΓΕΩΤ.Ε.Ε και θα υπάρξει ανάρτηση στις επόμενες ημέρες.

13 σχόλια:

Ανώνυμος 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 1:10 π.μ.  

ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!!

Ανώνυμος 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 1:45 π.μ.  

ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, AGROANERGE!ΜΗΝ ΘΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ Κ...ΣΥΜΒΑΣΗ!!!

Ανώνυμος 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 π.μ.  

ΤΟ ΑΣΕΠ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ -Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ- ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ (Η ΚΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ;;ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ;ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΙΚΟΜΑΝΕΙΣ!ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΡΩΘΕΙ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ;ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ;ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ;

Ανώνυμος 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 1:30 μ.μ.  

Ανέφερες ότι δεν είναι σωστό να μπλέκονται σε δικαστική διαμάχη συνάδελφοι για μία σύμβαση. Το θέμα όμως δεν είναι η σύμβαση. Είναι η "βιασύνη" κάποιων να συμπληρώσουν το 24 μηνο στο δημόσιο ώστε να πάρουν προσαύξηση 50% και να αυξήσουν τα μόριά τους στις προκηρύξεις. Εγώ αυτό το βρίσκω απίστευτα ανήθικο, εις βάρος συναδέλφων που προχωρούν με το σταυρό στο χέρι και πιστεύω ότι άτομα που κάνουν ψευδέις Υ.Δ. θα πρέπει να είναι έτοιμοι να υποστούν και τις συνέπειες των παράνομων πράξεών τους. ΞΕΦΤΙΛΑ για μένα είναι να πατάς επί πτωμάτων για να διοριστείς. Ευχαριστώ.

agroanergos 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 1:40 μ.μ.  

ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ(ΔΕΣ ΑΡΧΕΙΟ)ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΣΕ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΟΝΙΜΗΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΤΥΧΕΣ.ΣΥΝΑΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΩΡΙΝΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ.

Ανώνυμος 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 2:18 μ.μ.  

Το 50% ειναι απιστευτα ανιθηκο αλλα ετσι κατακτιεται το ονειρο.

Η 50% προσαυξηση (620μορια) ειναι το μονο αδιαφιλονικητο προσον για διορισμο στο δημοσιο συντριβωντας καθε διδακτορικο (300μορια), μεταπτυχιακο (150μορια), ξενη γλωσσα (70μορια) η οποιοδημοτε βαθμο πτυχιου.

Θελετε και αλλα? Για να παρεις τα 620 μορια της προσαυξησης ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ "εναν παλιομισθο" απο ελγα-οπεκεπε για μια 5ετια ενω για να τα 300 του διαδακτορικου η τα 150 του μαστερ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ δεκαδες χιλιαδες ευρω για επισης μια 5ετια.

Η 50% προσαυξηση δεν αφηνει κανενα περιθωριο για παρερμηνειες: οι τατσοι του ελγα/οπεκεπε ΘΑ ΕΙΝΑΙ -οριστικα και αμετακλητα- οι δημοσιοι υπαλληλοι του αυριο.

καντε στην μπαντα να περασουν

Ανώνυμος 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 4:00 μ.μ.  

οπα ρε μεγαλε επιστημονα με τα μαστερ και τα διδακτορικα!που δεν ξερεις ουτε εχεις παει ποτε σε χωραφι παραμονο για πικνικ-εσυ εισαι γεωπονος σαλονατος δεν κανεις για αυτα, εσενα θα σε στειλουμε στις βρυξελες μαζι με αλλους κ... για να καταστρεψετε την γεωργια και της υπολοιπης ευρωπης με τα πολλα πτυχια σας!

Ανώνυμος 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 5:12 μ.μ.  

ΜΟΡΙΟΘΗΡΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ...ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΜΙΑΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ...

Ανώνυμος 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 7:58 π.μ.  

ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ!

ΤΩΡΑ!

Ανώνυμος 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 9:27 π.μ.  

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ Α-Ν-Τ-Α-Γ-Ω-Ν-Ι-Σ-Τ-Ι-Κ-Ο

ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΞΙΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ. Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΤΕΛΙΩΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ. ΧΑΧΑΧΑ ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΣΤΕ

Η ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο AGROANERGOS ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, Η ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΑΣΓΕ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΔΟΜΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΑΜΠΑ ΓΙΑ ΑΔΕΙΑ, ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΠΤΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΑΝΑ ΚΤΛ

ΚΑΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ?

Ανώνυμος 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 9:45 π.μ.  

ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ (ΔΙΚΑΙΑ Η ΑΔΙΚΑ).ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ.ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΑΝ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ Η ΜΕ ΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ.ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ!!!ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΛΟΥΚΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΜΟΡΙΑ,ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ.ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ (ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΟΥ) ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΡΑΧΟΥΛΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΚΑΤΩ ΡΑΧΟΥΛΑ),ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΘΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 5ΟΟ ΜΟΡΙΑ!ΤΩΡΑ,ΕΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΑΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ.

Ανώνυμος 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:40 π.μ.  

auto pou les einai gia entopiotita. i opoia gia akritikes perioxes einai sosti.

an eisai apo to kolonaki kai tin kifisia den spoudazeis geoponos, giati den tha vreis pote douleia stin athina. ginesai Business administration manager kai douleueis se poliethnikes

an omos eisai apo tin apo thn ano rahoula tote geoponos i ktiniatros einai oti kalitero

Ανώνυμος 20 Νοεμβρίου 2008 στις 5:32 μ.μ.  

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ!!! Η ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΣΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ! ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΟΡΙΑ, Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ 1800-2000 ΚΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ 1500-1400 ΚΑΙ ΚΑΤΩ!

ΤΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ! ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ

ΠΤΥΧΙΟ ΜΕ 10,

ΜΑΣΤΕΡ,

ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ

ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΆΠΟΙΟΝ ΜΕ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ! ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ, ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ?

ΙΣΑ-ΙΣΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Η ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!

ΓΙΑΤΙ, ΤΟ ΞΥΣΙΜΟ ΜΕ ΤΗ ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ 50% ???

ΕΛΕΟΣ...

ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ,

ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΣΤΙΒΟΥ

ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ 50 ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ?

ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ 50%!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!

ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΓΝΩΣΤΟ, ΑΣΧΕΤΟ ΘΕΜΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΟΡΑ!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ!

ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΤΟΤΕ ΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗΣ 50%!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΚΦΡΑΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ!

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP