Ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 1Κ/2008

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 1Κ/2008 (ΦΕΚ 111/18.3.2008, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορούν στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 155 θέσεων τακτικού προσωπικού κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) στις Περιφέρειες και σε φορείς και υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Δείτε τους πίνακες εδώ

3 σχόλια:

Ανώνυμος 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 3:32 μ.μ.  

ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (1976,5 ΜΟΡΙΑ!!!!), ΤΟ BLOG ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΜΗΝ ΕΧΩΝΤΑΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΠΙΚΡΕΣ, ΑΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ.

ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΕΛΟΣ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 6:22 μ.μ.  

.....1976 ναι αλλα διορισμοι και με 1000 μορια, παλλινοστουντες,τριτεκνοι, πολυτεκνοι,σεισμοπα8εις,απολυμενοι φωσφωρικων λιπασματων,βουλγαρορουμανοσερβοιαλβανοι, κουτσοι στραβοι..και οι νορμαλ..στα κατεργα του ΟΠΕΚΕΠΕ.
PS. Το σχολιο αφορα οσους ασχολουνται με τους διορισμους (99%).Για τα κοροιδα του ιδιωτικου τομε¨:οταν σας μεταξουν σαν τα σκυλια στο δρομο ελατε να κανετε ελγα στα πενηντα σας και να παρακαλατε 30 κοριτσακια να σας βγαλουν εξω...
ο θρυλεων

Ανώνυμος 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:20 π.μ.  

Με 1,3 εκ. ευρώ επιχορηγείται ο Ο.Π.Ε.ΓΕ.Π. για την εφαρμογή του θεσμού του Γεωργικού Συμβούλου


28/09/2008



Για την εκτέλεση του έργου της εγκατάστασης του συστήματος παροχής γεωργικών συμβουλών ο Οργανισμός Πιστοποίησης και Επίβλεψης Γεωργικών Προϊόντων (Ο.Π.Ε.ΓΕ.Π.) - ΑGROCERT επιχορηγείται με 1.310.000 ευρώ, ενώ το ύψος της αμοιβής των ελεγκτών των Γεωργικών Συμβούλων του ΑGROCERT - Ο.Π.Ε.ΓΕ.Π., καθορίστηκε στο ποσό των πενήντα ευρώ (50 ευρώ) ανά ελεγκτή και ανά ημέρα ελέγχου.

Για πρώτη φορά στη χώρα μας ενεργοποιείται ο θεσμός του Γεωργικού Συμβούλου δίνοντας τη δυνατότητα σε 800 περίπου γεωτεχνικούς να προσφέρουν με δαπάνες της Ε.Ε. και του κρατικού προϋπολογισμού, τις υπηρεσίες τους στους Έλληνες Αγρότες. Οι Γεωργικοί Σύμβουλοι έχουν ήδη πιστοποιηθεί από τον AGROCERT και οι παρεχόμενες προς τους αγρότες υπηρεσίες καλύπτουν τους παρακάτω τομείς:

Επίσκεψη στην εκμετάλλευση
Καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης
Προσδιορισμό των απαιτήσεων της πολλαπλής συμμόρφωσης που έχουν εφαρμογή στην εκμετάλλευση
Παροχή θεωρητικών και πρακτικών συμβουλών για την ορθή εφαρμογή των απαιτήσεων της ΚΑΠ
Όπως τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κοντός, «ο θεσμός των γεωργικών συμβούλων κάνει πράξη την προσπάθεια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να φέρει τον γεωπόνο δίπλα στο γεωργό και τον κτηνίατρο δίπλα στο κτηνοτρόφο και πρόκειται να λειτουργήσει παράλληλα με τα Τοπικά Κέντρα Αγροτικής Ανάπτυξης που δημιουργούνται από άκρο εις άκρο στη χώρας.»

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP