ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2008

Με αφορμή τα σχόλια στην παρακάτω ανάρτηση θέλω να αναφέρω τα εξής:

Το blog δημιουργήθηκε για να προβληθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνεργοι και συμβασιούχοι Γεωπόνοι,και να αναφέρονται τα κακώς κείμενα του κλάδου μας γενικότερα.
Επίσης στα σχέδια μας είναι να προσφέρουμε κάποιες υπηρεσίες π.χ προκηρύξεις, πάντα σε σχέση με την Γεωπονία.

Τώρα η σημερινή ανάρτηση για τον δανεισμό των υπαλλήλων,έχει άμεση σχέση με τους άνεργους και συμβασιούχους.Και εξηγώ:

1.Η μισθολογική διαφορά των μονίμων δεν ενδιαφέρει ουδόλως το blog.Αναφέρθηκε για να κατανοήσετε ότι αν δεν υπήρχε αυτό όπως και το γεγονός ότι είναι δόκιμοι υπάλληλοι δεν θα υπήρχε δεύτερο έγγραφο και θα είχανε αποσπασθεί.Δηλαδή το υπουργείο θα κάνει πάλι τσάμπα την δουλειά του χωρίς να υπολογίζει, ότι πλήθος ανέργων Γεωπόνων περιμένει πως και πως δουλειά.

2.Το δεύτερο έγγραφο που στάλθηκε σήμερα το πρωί,αποδεικνύει ότι οι ανακοινώσεις των συλλόγων επί του θέματος δεν υπολογίζονται από το υπουργείο και έχει καταντήσει(πάντα ήταν) μια απλή αλληλογραφία.

Έτσι η ανάρτηση σκοπό έχει να καταλάβετε ότι οι σύλλογοι γιατί αυτοί μας εκπροσωπούν δέχονται ελαφρά την Καρδία κάθε απόφαση του υπουργείου χωρίς ουσιαστικές διεκδικήσεις.

Με τις αυθαιρεσίες που γίνονται στον ΟΠΕΚΕΠΕ τόσα χρόνια στις εργασιακές σχέσεις των συμβασιούχων θα έπρεπε να είχαν ξεσηκωθεί και οι πέτρες.

Αντ’αυτού το ΓΕΩΤΕΕ κοιμάται επιτηδευμένα τον ύπνο του δικαίου και οι σύλλογοι χαλάνε λίγο χαρτί για το fax.

Όσο εμείς δεχόμαστε να συμβαίνουν αυτά στην πλάτη μας,τόσο αυτοί που μας εκπροσωπούν θα συνεχίζουν το δικό τους έργο εις βάρος μας.

1 σχόλια:

Ανώνυμος 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 4:05 μ.μ.  

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΔΑΝΕΣΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ;ΑΝ ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ,ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕ Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΘΑ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΝΙΜΩΝ!

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP