Συνέντευξη του Προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ κ.Μελά στο βρίσκω δουλειά του Ε.Τ

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008

1.Το ΑΣΕΠ έχει εγκρίνει 80 μόνιμες θέσεις για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.Πότε υπολογίζετε ότι θα ξεκινήσει η προσθεμία υποβολής των αιτήσεων;
Η προκήρυξη έχει διαβιβαστεί από 21/08/08 στο Εθνικό Τυπογραφείο.Μετά τη δημοσίευση και κυκλοφορία του φεκ,περίληψη της θα δημοσιευθεί στον Τύπο και η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα αρχίσει από την επομένη της τελευταίας δημοσίευσης.
2.Ποιες καινούργιες ανάγκες του Οργανισμού προστάζουν την πρόσληψη των νέων υπαλλήλων;
Οι προσλήψεις των νέων τακτικών υπαλλήλων,στο πλαίσιο της κάλυψης των οργανικών θέσεων του Οργανισμού,κρίνονται απαραίτητες,προκειμένου ο ΟΠΕΚΕΠΕ,ως αρμόδιος οργανισμός πληρωμών,να ανταποκριθεί στις αυξημένες ελεγκτικές του αρμοδιότητες,στο πλαίσιο εφαρμογής της Νέας ΚΑΠ που εφαρμόζεται στη χώρα μας ήδη από την περίοδο 2006-2007.
3.Για όλες τις θέσεις ΠΕ απαιτείται άριστη γνώση ξένης γλώσσας.Ο ΟΠΕΚΕΠΕ δίνει έμφαση στα υψηλά προσόντα;
Ο κανονισμός κατάστασης προσωπικού του ΟΠΕΚΕΠΕ ορίζει ότι για όλες τις θέσεις ΠΕ απαιτείται η άριστη γνώση ξένη γλώσσας από τις πλέον ομιλούμενες στην Ευρωπαϊκή Ένωση,προκειμένου ο οργανισμός να στελεχωθεί με υπαλλήλους ικανούς να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις του.
4.Οι νέοι υπάλληλοι θα απορροφηθούν στις Νομαρχίες Αθηνών,Ροδόπης,Σερρών κ.τ.λ.Η εντοπιότητα αποτελεί κριτήριο πρόσληψης;
Αποτελεί κριτήριο πρόσληψης μόνο για τις θέσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ στις Νομαρχίες Ροδόπη και Σερρών.
5.Πόσες αιτήσεις υπολογίζετε ότι θα κατατεθούν;
Ο ακριβής αριθμός των αιτήσεων δεν είναι δυνατόν να προβλεθεί.Ενδεικτικά,στη προηγούμενη προκήρυξη,που διεξήχθη το 2003,υποβλήθηκαν 11.271 για 210 θέσεις.
6.Υπάρχει προγραμματισμός για την πρόσληψη εποχικών υπαλλήλων;
Ο ΟΠΕΚΕΠΕ προσλαμβάνει ετησίως μεγάλο αριθμό εποχικών υπαλλήλων.Εντός του 2008 έχουν προσληφθεί 1100 εποχικοί υπάλληλοι και προβλέπεται η έκδοση νέας προκήρυξης για την πρόσληψη επιπλέον 257.

Ακολουθεί συνέντευξη by agroanergos (μην τη χάσετε,θα χάσετε!)

1 σχόλια:

Ανώνυμος 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 4:50 μ.μ.  

Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ?
11000 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙ 15 ΕΥΡΩ ?
ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ /

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP