ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΑΣΓΕ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Της εδρεύουσας στην Αθήνα Πανελλήνιας Ένωσης Ανέργων και Συμβασιούχων Γεωπόνων (Π.Ε.Α.Σ.Γ.Ε.), νόμιμα εκπροσωπούμενης
ΠΡΟΣ
Τον εδρεύοντα στην Αθήνα (οδός Μεσογείων αριθ. 45) Οργανισμό Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (Ε.Λ.Γ.Α.), νόμιμα εκπροσωπουμένου
(Διεύθυνση Διοικητικού, Τμήμα Προσωπικού, Υπόψη κας Μωκάκου)

Σημειώνουμε κατ’ αρχήν και σας γνωστοποιούμε, ότι είναι παράνομη και αυθαίρετη οποιαδήποτε τροποποίηση-αναμόρφωση των πινάκων κατάταξης της από 23.01.2008 ανακοίνωσής σας (αριθ. πρωτ. 1546) για την πλήρωση (700) θέσεων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την Κεντρική Διοίκηση και τα Περιφερειακά Υποκαταστήματα. Η τροποποίηση-αναμόρφωση, είτε συνίσταται στην προσθήκη και ετέρων υποψηφίων, οι οποίοι δεν περιελήφθησαν-κατετάγησαν στους αρχικούς πίνακες κατάταξης, είτε σε οτιδήποτε άλλο, είναι παράνομη, καθ’ όσον οι άνω πίνακες έχουν καταστεί οριστικοί, παρελθούσης της προθεσμίας αυτεπαγγέλτου ή κατ’ ένσταση ελέγχου τους και ως εκ τούτου είναι αδύνατον να τροποποιηθούν-αναμορφωθούν μη προβλεπομένης τέτοιας διαδικασίας από το Ν. 2190/1994 (ίδετε και απόφαση Ολομελείας του Α.Σ.Ε.Π. 38/1999).

Εξάλλου γνωρίζετε, ότι στις επόμενες προσλήψεις θα πρέπει να προσληφθούν βάσει της σειράς των πινάκων κατάταξης οι έχοντες το κώλυμα του άρθρου 5 παρ. 1 του Π.Δ. 164/2004 (3μήνου - ίδετε αναλυτικά κατωτέρω).

Η παρ. 2 του άρθρου 21 του Ν. 2190/1994, όπως αυτή τροποποιήθηκε και ισχύει μετά τις τροποποιήσεις της παρ. 1 άρθρ. 5 Ν. 2527/1997 (ΦΕΚ Α΄ 206/8.10.1997), παρ.12 άρθρ. 20 Ν.2738/1999, ΦΕΚ Α 180/9.9.1999, την περ. γ` της παρ. 7 του πρώτου άρθρου του Ν. 2602/1998 (ΦΕΚ Α΄ 83) και δη της παρ. 6 άρθρ. 2 του Ν. 3260/2004 (ΦΕΚ Α΄ 151/6.8.2004), ορίζει μεταξύ άλλων: «…Σε κάθε περίπτωση μπορούν να συμμετέχουν στη διαδικασία και υποψήφιοι που έχουν οκτώ (8) μήνες απασχόληση μέσα σε συνολικό χρόνο δώδεκα (12) μηνών. Οι υποψήφιοι αυτοί κατατάσσονται στους συντασσόμενους πίνακες μετά τους συνυποψήφιους τους, που δεν έχουν καλύψει οκτώ (8) μήνες απασχόλησης σε συνολικό χρόνο δώδεκα (12) μηνών και προσλαμβάνονται μόνον εφόσον δεν είναι δυνατή η κάλυψη του απαιτούμενου αριθμού προσλήψεων από τους προηγούμενους υποψηφίους».

Όπως δε έχει κριθεί από το Α.Σ.Ε.Π. το άνω κώλυμα της παρ. 2 του άρθρου 21 του Ν. 2190/1994 (κώλυμα 4μήνου) ελέγχεται μόνον κατά την πρόσληψη και όχι κατά την κατάρτιση των πινάκων κατάταξης και αυτό, διότι η άνω διάταξη εισάγει κώλυμα πρόσληψης και όχι κριτήριο κατάταξης (ίδετε και απόφαση Ολομελείας του Α.Σ.Ε.Π. 38/1999).
Ως εκ τούτου και αναλογικά σε σχέση με την άνω απόφαση του Α.Σ.Ε.Π., αλλά και την πάγια πρακτική σας κατά τα προηγούμενα έτη (προηγούμενες προκηρύξεις), αλλά και κατά την τρέχουσα προκήρυξη (2008) για τους έχοντες το κώλυμα 4μήνου, το αυτό θα πρέπει να ισχύσει και για τους υποψηφίους με το κώλυμα του άρθρου 5 παρ. 1 του Π.Δ. 164/2004 (κώλυμα τριμήνου), ήτοι το άνω προβλεπόμενο στην άνω διάταξη κώλυμα πρέπει να ελέγχεται μόνον κατά την πρόσληψη του υποψηφίου και όχι κατά την κατάρτιση των πινάκων κατάταξης και αυτό, διότι η άνω διάταξη του Π.Δ. 164/2004 επίσης εισάγει πρόσθετο κώλυμα πρόσληψης και όχι κριτήριο κατάταξης.

Τέλος στην παρ. 21 του άρθρου 21 του Ν. 2190/1994, που προστέθηκε την παρ. 13 άρθρ. 20 Ν. 2738/1999 (ΦΕΚ Α΄ 180/9.9.1999) «Οι κατά το παρόν άρθρο καταρτιζόμενοι πίνακες κατάταξης υποψηφίων, πλην του προσωπικού της παρ. 3, μπορεί να ισχύουν επί μια διετία ή και τριετία από την κατάρτισή τους, εφόσον αυτό αναφέρεται ρητώς στη σχετική ανακοίνωση πρόσληψης προσωπικού. Η πρόσληψη του εκάστοτε αναγκαίου προσωπικού κατά τη διάρκεια της διετίας ή τριετίας γίνεται από τους παραπάνω πίνακες με τη σειρά, που οι υποψήφιοι περιλαμβάνονται σε αυτούς…». Ως εκ τούτου και από τις άνω διατάξεις προκύπτει υποχρέωσή σας να ελέγχετε κατά την πρόσληψη προσωπικού και με βάση την σειρά κατάταξης στους σχετικούς πίνακες, εάν κατά τον χρόνο πρόσληψης εξακολουθεί να υφίσταται στους αντίστοιχους υποψηφίους το αρχικώς δηλωθέν από αυτούς άνω κώλυμα του άρθρου 5 παρ. 1 του Π.Δ. 164/2004 (κώλυμα τριμήνου), και στην περίπτωση, που δεν υπάρχει πλέον το άνω κώλυμα να προσλαμβάνονται κανονικά και με βάση τη σειρά κατάταξής τους.

Αντιθέτως εάν παρανόμως δεν πράξετε τούτο και δεν ελέγξετε τα άνω κατά τις μελλοντικές προσλήψεις, αλλά προβείτε στην αυθαίρετη επαναπρόσληψη (δεύτερη ή και τρίτη κλπ πρόσληψη του αυτού υποψηφίου εντός του χρονικού διαστήματος ισχύος των πινάκων κατάταξης) μόνον των υποψηφίων, που κατετάγησαν αρχικώς χωρίς κώλυμα (ή/και αυτών με 4μηνο κώλυμα) και δεν προσλάβετε καθόλου τους υποψηφίους με κώλυμα 3μήνου, τότε θα παραβείτε ευθέως την άνω διάταξη της παρ. 21 του άρθρου 21 του Ν. 2190/1994, την άνω υπ’ αριθ. 38/1999 απόφαση της Ολομελείας του Α.Σ.Ε.Π., αλλά και την συνταγματική αρχή της ίσης μεταχείρισης, τις αρχές της χρηστής διοίκησης και θα υπερβείτε τα άκρα όρια άσκησης της διακριτικής σας ευχέρειας, καθ’ όσον θα ευνοήσετε παρανόμως και αυθαιρέτως κάποιους υποψηφίους, προσλαμβάνοντάς τους 2 και 3 φορές, ενώ αντιθέτως θα αποκλείσετε παρανόμως από την διαδικασία πρόσληψης τους λοιπούς υποψηφίους, οι οποίοι κατά την κατάρτιση των πινάκων είχαν μεν το κώλυμα 3μήνου, κατά τον χρόνο πρόσληψης όμως δεν είχαν κανένα κώλυμα πρόσληψης.

Σας δηλώνουμε δε, ότι σε περίπτωση οιασδήποτε παράνομης κατά τα άνω ενέργειάς σας επιφυλασσόμεθα να ασκήσουμε ατομικώς ή συλλογικώς κάθε ένδικο βοήθημα προς αποκατάσταση της ζημίας, που ενδεχομένως θα υποστούν μη προσληφθησόμενα μέλη μας και δη τα ανήκοντα στην κατηγορία των άνω καταταγέντων με κώλυμα 3μήνου υποψηφίων, οι οποίοι όμως κατά τον χρόνο πρόσληψης δεν θα έχουν το άνω κώλυμα. Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα στον προς ον αυτή απευθύνεται προς γνώση και τις νόμιμες συνέπειες.


Αθήνα 14.01.2009
Ο πληρεξούσιος δικηγόρος

11 σχόλια:

Ανώνυμος 20 Ιανουαρίου 2009 στις 6:04 μ.μ.  

ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ.....
ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΣΤΗ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ..ΓΕΩΠΟΝΟΣ-ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ..ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΩΠΟΝΙΑ...
ΘΡΥΛΕΩΝ

Ανώνυμος 20 Ιανουαρίου 2009 στις 7:21 μ.μ.  

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΩΜΑΙ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΣΠΟΥΔΩΝ.

ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΚΛΛΕΙΝΟΥΝ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΕΙ

ΚΙΝΗΜΑ 20 Ιανουαρίου 2009 στις 7:25 μ.μ.  

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ !!! ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΦΩΝΑΖΩ ......
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΓΜΕΣΕ
6944/580.260 www.geoponoimeletites.tk
e-mail agrocenter@gmail.com

Ανώνυμος 20 Ιανουαρίου 2009 στις 7:40 μ.μ.  

ΓΕΩΠΟΝΟΣ-ΦΥΤΙΚΗΣ
ΓΕΩΠΟΝΟΣ-ΖΩΙΚΗΣ
ΓΕΩΠΟΝΟΣ-ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΤΗΣ
ΓΕΩΠΟΝΟΣ-ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΟΛΟΓΟΣ
ΓΕΩΠΟΝΟΣ-Φ.Μ.Κ.ΛΟΓΟΣ
ΓΕΩΠΟΝΟΣ-ΕΓΓΕΙΟΒΕΛΤΙΩΤΗΣ
ΓΕΩΠΟΝΟΣ-ΤΡΟΦΙΜΟΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ
ΓΕΩΠΟΝΟΣ-ΑΓΡΟΤΟΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΓΕΩΠΟΝΟΣ-ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ
ΓΕΩΠΟΝΟΣ-ΦΥΤΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ
ΓΕΩΠΟΝΟΣ-ΕΝΤΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΓΕΩΠΟΝΟΣ-ΕΝΤΟΜΟΛΟΓΟΣ

και ολοι αυτοι "γραφουν" ζημιες στον ελγα οι οποιες δεν προκληθηκαν πλυμμυρα, καυσωνα, ανεμοθυελα,χαλαζι)...
πρεπει να πιεσουμε τα παν/μια να ιδρυσουν τμηματα
γεωπονων-ανεμοθυελολογων,
γεωπονων-πλυμθτολογων και
γεωπονων-χαλαζοχιονολογων


ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ... ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ!!!!!!!!

Α--Ι--Σ--Χ--Ο--Σ


ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΤΥΧΙΟ, ΤΙΣ ΤΡΙΠΛΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΜΑΣΤΕΡ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΚΤΑΠΛΑΣΙΕΣ ΣΤΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ???????

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΜΑΣ...

Ανώνυμος 20 Ιανουαρίου 2009 στις 8:41 μ.μ.  

ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ,ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΕΩΠΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Ή ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΕΩΠΟΝΟ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝ?

Ανώνυμος 20 Ιανουαρίου 2009 στις 9:47 μ.μ.  

σωστα η ευθυνη ειναι δικη μας.

δεν μας φταιει ποτε ενα παιδι 17-18 χρονων για επαγγελματικες επιλογες

νιωθουμε ομως προδομενοι και ντροπιασμενοι για εμας και τισ οικογενειες μας

Ανώνυμος 20 Ιανουαρίου 2009 στις 10:16 μ.μ.  

ΠΡΟΣ 8:41...ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΡΟΥ...
ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΗΡΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΕΕ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ, ΤΜΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΔΗΓΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...
ΤΟ ΤΕΕ ΚΑΠΩΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΑΠΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΣΕ ΓΕΩΠΟΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ...ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ (ΔΕΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ)...ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑ ΝΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΩ...ΑΠΛΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ (ΥΠΠΑΤ & ΓΕΩΤΕΕ)
ΠΡΟΣ 7:40..ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ...ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΦΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΩΣ ΓΕΩΠΟΝΟΙ.ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΗ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ (ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ...ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ), ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ (ΟΛΑ ΜΕ ΑΣΧΕΤΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ..)ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ-ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ.....ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ..
ΘΡΥΛΕΩΝ

Ανώνυμος 21 Ιανουαρίου 2009 στις 2:05 π.μ.  

Συμφωνω απολυτα μ αυτα που λεει ο Θρυλεων...
Για τον Ελγα παντως μην περιμενετε να γινει τιποτα...
Μας εχουν ολους γραμμενους...

Ανώνυμος 21 Ιανουαρίου 2009 στις 2:16 π.μ.  

Για οσους νομιζουν οτι θα αλλαξει κατι στο αισχος που λεγεται ΕΛΓΑ
σας παραπεμπω στο σχολιο του Ελγατζη(εκει που αναφερεταιστο BLOG η επιστολη του συναδελφου κ. Κομπιτακη)με τον οποιο συμφωνω απολυτα (ως παλιος Ελγατζης κι εγω).
Δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα. Οπως τα λεει ο Ελγατζης...

Ανώνυμος 21 Ιανουαρίου 2009 στις 8:49 π.μ.  

Ναι συμφωνώ κι εγώ πως εμείς φταίμε που γίναμε γεωπόνοι ενώ υπάρχει τόση ανεργία! Αλλά μπορείς να ζητήσεις ευθύνη από ένα παιδί 17 ετών και μάλιστα που έδωσε πανελλήνιες πριν από 10-15 χρόνια? Άλλωστε τότε δεν φαινόταν να υπάρχει τόση ανεργία στον κλάδο. Και κατά δεύτερο δεν έχουμε όλοι γνωστούς γεωπόνους από παλιά, ώστε να τους είχαμε ρωτήσει στα 17 μας.

Όσον αφορά τους καθηγητές, δεν είναι μόνο ότι είναι βολεμένοι στις θεσούλες τους και έχουν βολέψει και τα παιδία τους. Βασικότερο είναι ότι επειδή θέλουν να βολέψουν παιδιά, ανήψια βαφτιστήρια και δεν ξέρω τι, δεν αντιδρούν στο άνοιγμα μιας ακόμα γεωπονικής, γιατί θα βολέψουν εκεί παιδιά κτλ ως καθηγητές. Οπότε δεν ξέρω μήπως το προωθούν κιόλας...

Το ΓΕΩΤΕΕ δεν είναι ΤΕΕ, και δυστυχώς ούτε πρόκειται ποτέ να γίνει!! Οι μηχανικοί ξέρουν να προασπίζουν και να κατοχυρώνουν τα διακαιώματά τους, εμείς τι κάνουμε... ψευδείς υπεύθυνες δηλώσεις κακιπροσπαθούμε να βγάλουμε ο ένας το μάτι του άλλου, συλλογικότητα μηδέν!

Πιστεύω πάντως ότι η προσπάθεια από την ΠΕΑΣΓΕ είναι μια καλή προσπάθεια, και ΙΣΩΣ σιγά σιγά να μπορέσουμε να ενωθούμε λίγο περισσότερο μεταξύ μας, ώστε να διεκδικήσουμε δικαιώματα πιο συλλογικά.
ΜΣ

Ανώνυμος 21 Ιανουαρίου 2009 στις 11:37 π.μ.  

Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ!!!!! ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΥΘΕΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ( ΛΙΣΤΑ ΕΛΓΑ), ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΜΗΡΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ. Η ΑΛΛΗΛΥΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΟΠΟΤΕ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΜΟΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΤΟΥΝ ΑΠΕΡΓΕΙΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ,ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΟΥ Ή ΟΠΟΙΩΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΩΝ.
Η ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΑΛΛΑ Η ΜΑΖΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ!!!!

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP