Ανακαλούνται προκηρύξεις ΑΣΕΠ που αφορούν θέσεις μόνιμου προσωπικού.

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Στην ανάκληση δεκάδων προκηρύξεων πλήρωσης θέσεων τακτικού προσωπικού σε δήμους, κοινότητες και φορείς τους, όπως βρεφονηπιακούς σταθμούς, επιχειρήσεις, κ.ά., οι οποίες δημοσιεύθηκαν στο τεύχος ΑΣΕΠ της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως το διάστημα από 20 Νοεμβρίου και εντεύθεν, θα προχωρήσει το ΑΣΕΠ, κατά πάσα πιθανότητα μέσα στην εβδομάδα.


Αιτία αυτής της πρωτοφανούς, μαζικής ανάκλησης είναι η κυβερνητική αβελτηρία και ειδικότερα η (πάγια) πρακτική του υπουργείου Εσωτερικών να μην ενημερώνει το ΑΣΕΠ για τις επερχόμενες νομοθετικές ρυθμίσεις που επηρεάζουν το έργο του, ώστε αυτό να προχωρεί άμεσα στις αναγκαίες προσαρμογές.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση η κυβέρνηση δεν ενημέρωσε την Ανεξάρτητη Αρχή ότι φέρνει προς ψήφιση στη Βουλή νομοθετική ρύθμιση που διευρύνει το κριτήριο της εντοπιότητας σε όλους τους δήμους και τους κοινότητες και μάλιστα με αναδρομική ισχύ από τις 20 Νοεμβρίου 2008, ημέρα που κατατέθηκε στη Βουλή το σχετικό νομοσχέδιο και νυν νόμος του κράτους (ο ν. 3731/2008 "Αναδιοργάνωση της δημοτικής αστυνομίας και ρυθμίσεις λοιπών θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών", που δημοσιεύεται ΦΕΚ Α' 263/23 Δεκεμβρίου 2008). Κατά το διάστημα αυτό το ΑΣΕΠ, μη γνωρίζοντας τη ρύθμιση, εξέδιδε προκηρύξεις που δεν την περιελάμβαναν, με αποτέλεσμα αυτές να χρήζουν αναμόρφωση μετά την ψήφιση του παραπάνω νόμου.


Ενδεικτικό της αναστάτωσης που προκαλεί η κυβερνητική παράλειψη, είναι το γεγονός ότι πολλοί φορείς έχουν ήδη εκδώσει προσκλήσεις ενδιαφερόντος και έχουν δεχθεί αιτήσεις υποψηφιότητας από τους ενδιαφερόμενους. Τώρα το ΑΣΕΠ είναι υποχρεωμένο να προχωρήσει στην έκδοση διορθωτικών ανακοινώσεων και οι φορείς εκείνοι που προχώρησαν τις διαδικασίες να τις επαναλάβουν από την αρχή.
Oι μέχρι τώρα πληροφορίες από την Ανεξάρτητη Αρχή κάνουν λόγω για ανάκληση περίπου 35 προκηρύξεων.Mερικές από αυτές μπορεί να μην ανακληθούν, το τοπίο πάντως θα ξεκαθαρίσει η επίσημη ανακοίνωση του ΑΣΕΠ που, όπως προαναφέρθηκε, θα εκδωθεί μέσα στην εβδομάδα.

Ανάμεσα σε άλλες προκηρύξεις είναι και αυτή που αφορά τον

ΔΗΜΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

1 θέση ΠΕ Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής

Η προκήρυξη δημοσιεύεται στο ΦΕΚ ΑΣΕΠ αρ. φύλλου 656/5 Δεκεμβρίου 2008.

Πηγή :Proslipsis.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος 25 Ιανουαρίου 2009 στις 9:45 μ.μ.  

προβλεπω: αυτος που θα διοριστει στη φιλοθεη

θα εχει βαθμο πτυχιου 9,8
θα εχει μεταπτυχιακο τιτλ σπουδων
θα εχει διδακτορικο τιτλ σπουδων
θα εχει προφισιενσυ αγγλικων
θα εχει σορμπον στα γαλλικα
θα εχει και 60 μηνες στο δημοσιο
και θα ειναι 31 χρονων στη ηλικα

το παιδι θαυμα

στα 12, του μπηκε στη γεωπονια και πηρε σε ολα τα μαθηματα 10 εκτος απο δυο εργαστηρια που πηρε 9,5

στα 17, του αποφοιτησε και καπακι μεταπτυχιακο

στα 19, του αποφοιτησε και καπακι διδακτορικο

στα 24, του, πηρε το διδακτορικο και ξεκηνισε φροντηστηρια γαλλικων (το προφισιενσυ το ειχε παρει απο την ηλικια των 9 ετων)

στα 26 του, πηδαει τρεις ταξεις στα γαλλικα και παιρνει και το σορμπον κατευθειαν, ξεκινωντας παραλληλα τις συμβασεις σε ελγα-οπεκεπε

στα 31 του, μετα απο διαδοχικες συμβασεις στελνει χαρτια στην φιλοθεη και διοριζεται με 2.172 μορια


(ηταν η τελευταια του ευκαιρια να διοριστει αφου ειχε ξεχασει να δωσει το τεστ δεξιοτητων και οταν θα αρχισουν να βγαινουν τα αποτελεσματα δεν θα εχει καμια ελπιδα, ασε που ειχε αρχισει να βαραινει και να μενει στο ραφι ως γεωπονος και ως ανθρωπος)

Ανώνυμος 25 Ιανουαρίου 2009 στις 9:51 μ.μ.  

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΕΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΘΥΜΑΤΑ... ΟΛΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ

Ανώνυμος 26 Ιανουαρίου 2009 στις 12:12 π.μ.  

ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑΙΟΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΚΩΛΟΝΟΜΟ ΜΑΣ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ; ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΘΕΣΗ; ΚΑΙ ΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ;
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΚΑΙ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΑΣΕΠ.

Ανώνυμος 26 Ιανουαρίου 2009 στις 2:03 π.μ.  

το "παιδι θαυμα" ή αλλιως το "παιδι της φιλοθεης" δεν εχει παει φανταρος ή μηπως ειναι γιωτάς ή μαρτυρας του ιεχωβα

παντως αν μπει στο γεωπ παν/στημιο στην τρυφερη ηλικα των 18 και οχι των 12, τοτε για προλαβει να κανει ολα αυτα θα πρεπει να ειναι 40 χρονων οταν διοριστει

επισης ξεχασες να βαλεις αλλα 150 μορια αν ειναι δημοτης & μονιμος κατοικος του δημου φιλοθεης

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP