Κατά της υπαγωγής του ΕΦΕΤ στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης τάσσεται το ΠΑΣΟΚ

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

Την αντίθεση του ΠΑΣΟΚ για την υπαγωγή του ΕΦΕΤ στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης εξέφρασε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος μαζί με κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ είχε συνάντηση με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους στον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμωνοφίμων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε: «Το ΠΑΣΟΚ είναι πλήρως αντίθετο με την απόφαση της κυβέρνησης για την υπαγωγή του ΕΦΕΤ στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Ο ΕΦΕΤ πρέπει να παραμείνει στο υπουργείο Ανάπτυξης γιατί συνδέεται, όπως άλλωστε προβλέπει και ο ιδρυτικός του νόμος, με την προστασία των καταναλωτών, η οποία και αποτελεί αρμοδιότητα του Υπουργείου Ανάπτυξης».

Ακολούθως, κάλεσε την κυβέρνηση αντί «να επενδύει σε καινοφανή, άτοπα και αναποτελεσματικά σχήματα, ας μεριμνήσει για την ουσιαστική θεσμική, οικονομική και στελεχιακή ενίσχυση του ΕΦΕΤ, ως του κατεξοχήν οργάνου για τη χάραξη και τον συντονισμό της εθνικής διατροφικής πολιτικής».

Ακόμη, δεσμεύθηκε ότι το ΠΑΣΟΚ, ως κυβέρνηση αύριο, θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν «αφενός για να αποτραπεί αυτή η απόφαση και αφετέρου για να υπηρετήσει ορθά και αποτελεσματικά ο ΕΦΕΤ την κορυφαία αποστολή του στην ασφάλεια και ποιότητα τροφίμων».

in.gr

6 σχόλια:

Ανώνυμος 27 Ιανουαρίου 2009 στις 4:52 μ.μ.  

1.ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΕΦΕΤ ΣΤΟ ΥΠ. ΑΓ. ΑΝ.
2.ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΚΤΗΜΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΕΙ (ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ 2003)
3.ΟΥΔΕΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ
4.ΟΥΔΕΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Π.Δ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ (24 ΜΗΝΟ)
(Η ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΗ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ.
ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΩ Η ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ Η ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΔ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΔ)
ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΙΑ ΕΥΝΟΙΚΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ.

Ανώνυμος 27 Ιανουαρίου 2009 στις 6:09 μ.μ.  

Άκου βλακεία ο άνθρωπος, νομίζει ότι καθήκον του υπουργείου ανάπτυξης είναι η προστασία του καταναλωτή.

Ανώνυμος 27 Ιανουαρίου 2009 στις 7:09 μ.μ.  

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΕΦΕΤ..ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΥΠΑΑΤ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ...ΤΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ?
ΘΡΥΛΕΩΝ

Ανώνυμος 28 Ιανουαρίου 2009 στις 5:05 μ.μ.  

ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΗ;ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΩΡΙΝΟΥΣ;ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ;ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ;ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ.ΟΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΣΑΜΠΟΥΡΝΑΕΙ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ.ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΟΛΟΥΣ

nasos 2 Απριλίου 2009 στις 11:25 π.μ.  

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ Η ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ!!!!

CRISIS MANAGMENT CONSULTING 16 Ιουνίου 2009 στις 9:23 μ.μ.  

ΜΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ? ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΟΚΙΑΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ! ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ?? (ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...)
ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΑΜΑ ΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.....

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP