Διοργάνωση διήμερων σεμιναρίων επιμόρφωσης γεωτεχνικών στη Λάρισα (HACCP) και στα Ιωάννινα (GIS) το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και Κυριακή 1 Φεβρουαρίου

Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2009

Το ΓΕΩΤ.Ε.Ε., μέσω της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΣ», διοργανώνει το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009, διήμερα σεμινάρια επιμόρφωσης γεωτεχνικών σε θέματα HACCP και GIS, στη Λάρισα και τα Ιωάννινα αντίστοιχα.


Πιο συγκεκριμένα:


-στη Λάρισα, το σεμινάριο (HACCP) θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Classical Larisa Imperial (Οδός Φαρσάλων 182, τηλ: 2410 687600). Έναρξη: 08.45 πμ

Πρόγραμμα ΣεμιναρίουΛίστα Συμμετεχόντων


-στα Ιωάννινα, το σεμινάριο (GIS) θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Du Lac (Α. Μιαούλη & Ίκκου, τηλ: 26510 59100). Ώρα έναρξης:10.30 πμ

Πρόγραμμα ΣεμιναρίουΛίστα Συμμετεχόντων

2 σχόλια:

Ανώνυμος 31 Ιανουαρίου 2009 - 10:32 π.μ.  

ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ,
ΜΟΝΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ.
TO GIS ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ. Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ.
ΑΝ ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ 5-ΗΜΕΡΑ, ΑΝΑΠΤΥΣΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ GIS ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ. Η ΟΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΕ Η/Υ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΟΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ.
ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ, ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ (ΑΠΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ). ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ. ΟΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ.
ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΗ ΘΕΣΗ(ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ).
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΟΥΝ 300 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΜΙΖΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥς ΚΡΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Ανώνυμος 1 Φεβρουαρίου 2009 - 3:02 π.μ.  

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ.
ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ.
ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΝΩΜΕΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ...

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP