ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΜΠΙΤΑΚΗ ΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΛΓΑ κ.ΚΑΤΣΑΡΟ

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε

Θα ενθυμίστε ίσως ότι έχουμε επικοινωνήσει και στο παρελθόν, μέσω ανταλλαγής επιστολών που δεν δημοσιεύτηκαν, γιατί έτσι επέβαλε ο εκατέρωθεν σεβασμός. Χαίρομαι που μου δίδεται η ευκαιρία να επικοινωνήσω ξανά μαζί σας. Οι ίδιοι όμως κανόνες του εκατέρωθεν σεβασμού επιβάλουν αυτή τη φορά την ανάγκη της δημόσιας επικοινωνίας.

Παράλληλα όμως λυπάμαι πολύ που είμαι αναγκασμένος να σας στενοχωρήσω.

Πληροφορούμαι ότι βρίσκεται σε εξέλιξη στον ΕΛΓΑ μια επιχείρηση παραβίασης των αρχών της ισότητας, αλλά και της νομιμότητας. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχω επιχειρείται παραβίαση και αλλοίωση της σειράς προτεραιότητας της λίστας του ΕΛΓΑ, που δικαιολογείται με ψέματα, φαιδρά επιχειρήματα και μετάθεση ευθυνών. Συνήθως η πληροφόρησή μου είναι έγκυρη. Διατηρώντας όμως κάθε επιφύλαξη σας παρακαλώ να με ενημερώσετε εσείς προσωπικά. Η πρωτοβουλία μου και το αίτημά μου αυτό εδράζονται προφανώς στο απόλυτο έννομο συμφέρον που έχω, αφού είμαι και ο ίδιος συμβασιούχος, στη κατηγορία εκείνων που είχαν κώλυμα στην έναρξη της λίστας και που σήμερα δεν έχω. Νομίζω όμως ότι η απάντησής σας επιβάλλεται να είναι δημόσια, γιατί το όλο ζήτημα δεν είναι μόνο προσωπικό, αλλά αφορά πολλούς συναδέλφους μου, νεώτερους μάλιστα. Η δημόσια τοποθέτηση σας επίσης επιβάλλεται πολύ περισσότερο στο βαθμό που παραβιάζονται (όπως φαίνεται) οι αρχές της νομιμότητας και της ισότητας.
Με όλο το σεβασμό απέναντι πριν απ’ όλα στο πρόσωπό σας, την ιστορία σας, τη θέση που υπηρετείτε, με επίκληση της εντιμότητας που σας χαρακτηρίζει, και πέρα από την ενημέρωσή που περιμένω, σας ζητώ να προβείτε στη διακοπή κάθε προσπάθειας αλλοίωσης της σειράς προτεραιότητας της λίστας. Η αυστηρή τήρηση της λίστας είναι η μόνη σωστή επιλογή. Γιατί είναι η μόνη που δεν μπορεί να χρεωθεί παράβαση ή παραβίαση και του πνεύματος και του γράμματος της νομοθεσίας. Γιατί είναι η μόνη που δεν προκαλεί συλλογικές αντιδράσεις. Γιατί είναι η μόνη που δεν προκαλεί αδικίες. Κάθε άλλη επιλογή σε κάθε περίπτωση εμπεριέχει και τους τρεις παραπάνω κινδύνους, ακόμα και όταν περιβάλλεται από νομιμοφάνεια.

Γνωρίζετε ασφαλώς ότι έχω την υψηλή τιμή να προεδρεύω της ΔΕ του ΓΕΩΤΕΕ/π.Κρήτης. Δεν κάνω χρήση αυτής της ιδιότητας. Θεωρώ ότι δεν το δικαιούμαι προς το παρόν. Το Επιμελητήριο όμως έχει απόλυτο δικαίωμα παρέμβασης στο βαθμό που πλήττονται τα δικαιώματα των μελών του, προσβάλλεται η αξιοπρέπειά τους και παραβιάζονται οι αρχές και της νομιμότητας και της ισότητας.

.

19 Ιανουαρίου 2009

Κώστας Καμπιτάκης

3 σχόλια:

Ανώνυμος 19 Ιανουαρίου 2009 στις 2:53 μ.μ.  

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΞΕΦΤΙΛΑ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ!

Ανώνυμος 19 Ιανουαρίου 2009 στις 4:34 μ.μ.  

Στ αρ...δια του ο Κατσαρος. Εδω γινονται "σοδομα και γομορα"στον ΕΛΓΑ απο την "αξιοκρατια" σε μονιμο και εποχιακο προσωπικο μεχρι τον "αδιαβλητο και αντικειμενικο" τροπο που γινονται οι εκτιμησεις, -η λιστα των αναλωσιμων συμβασιουχων τους ενδιαφερει;- σ εναν οργανισμο(οπως και πολλοι αλλοι) υπερχρεωμενο και κακοδιοικουμενο που με το προσχημα της δηθεν κοινωνικης πολιτικης του υπουργειου γεωργιας (ενας ασφαλιστικος οργανισμος δεν κανει κοινωνικη πολιτικη. Η εχει κερδος και πληρωνει η αν οχι βαζει λουκετο και αυτοι που τον διοικουν-οταν χειροτερευει οικονομικα- λογοδοτουν στην δικαιοσυνη για κακοδιαχειρηση, υπαιξεραιση και σπαταλη δημοασιου χρηματος οπως ακριβως κανει ο ΕΛΓΑ για εκτιμητες που σκοπιμα η οχι πληρωσαν παραπανω αποζημιωσεις σε παραγωγους στελνοντας τους στον εισαγγελεα. Αλλα ειπαμε εδω δεν ειναι σκανδιναβια αλλα κωλοκρατος ξεφτιλας και ρεμουλας).Δυο μετρα και δυο σταθμα.
Οταν οι διοικησεις των οργανισμων μοιραζονται απο την καθε κομματικη νομενκλατουρα σε αποτυχημενους πολιτικαντηδες με προκλητικα υψηλοτατες αποδοχες(200000 τον χρονο τουλαχιστον ο συγκεκριμενος ηθικος και τιμιος κ.Κατσαρος-κατα τον κ.Καμπιτακη- συν η βουλευτικη αποζημιωση, συν η δικηγορικη συνταξη. Τρια σε ενα δηλαδη.Δεν ειναι φυσικα ο μονος) και που δεν διωκονται οπως ειπα και πριν αν ο οργανιμος που διοικουν παει χειροτερα απ οτι τον παρελαβαν μην περιμενετε ευθιξιες και αισθηση της δικαιοσυνης αγαπητε συναδελφε κ.Καμπιτακη."Στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα" η επι το λαικοτερον στ αρ...δια τους και δυο(η περισοτερα αν θελεις) αυγα Τουρκιας. Αλλα αφου οπως λες εισαι συμβασιουχος να υποθεσω οτι περασες απ τον ΕΛΓΑ και ξερεις τι εννοω. Καλη η προσπαθεια παντως. Να σαι καλα...

Ανώνυμος 19 Ιανουαρίου 2009 στις 7:23 μ.μ.  

H ΚΑΤΣΤΑΣΗ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΙΑ, ΜΑΪΜΟΥΤΖΙΛΙΚΙΑ, ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ. ΑΤΙΜΗ!

ΜΠΑΙΝΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΑΖΕΥΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ (€€€) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΦΗΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΜΠΑΣΧΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΞΑΝΑ ΞΑΝΑ ΜΠΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΧΑΡΤΙ (€€€)

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP