6o Πανελλήνιο Συνέδριο & Σεμινάριο Μελισσοθεραπείας, 2009

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009


Το Επιστημονικό Κέντρο Μελισσοθεραπείας διοργανώνει στις 26,27,28 και 29 Μαρτίου, 2009 στο Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών στο Μαρούσι (Κτήμα Συγγρού) Κηφισίας 182, την εκδήλωση «Μελίαμα 2009». Πρόκειται για το κατά σειρά 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο & Σεμινάριο Μελισσοθεραπείας που διοργανώνει το ΕΚΕΜ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής (ΕΕΟΙ), υπό την αιγίδα της Apimondia, (διεθνούς μη κυβερνητικής οργάνωσης για τη μέλισσα) και της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Μελιού και λοιπών Προϊόντων Κυψέλης (ΕΔΟΜ). Την εκδήλωση θα παρακολουθήσουν γιατροί, φαρμακοποιοί, διατροφολόγοι, εναλλακτικοί θεραπευτές, γεωπόνοι, κτηνίατροι και άλλοι επιστήμονες κυρίως του χώρου της υγείας που επιθυμούν να ενημερώνονται αξιόπιστα.

Βασικός σκοπός της εκδήλωσης είναι στα πλαίσια του ετήσιου συνεδρίου η επιστημονική κοινότητα να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις της Μελισσοθεραπείας στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πληροφορίες - Εγγραφές: (Για τα σεμινάρια θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)VITAL LINKS Τηλ./Φαξ : (210) 8957600 info@vitalmarketing.eu

Για το πρόγραμμα του συνεδρίου και του σεμιναρίου πατήστε εδώ

4 σχόλια:

Ανώνυμος 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:58 μ.μ.  

ΤΙ ΕΣΤΙ ΜΕΛΙΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ? ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ? ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΜΟΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΡΑΓΕ? ΕΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΕ ΚΑΤΙ?
ΜΑΡΙΑ

Ανώνυμος 17 Ιανουαρίου 2009 στις 1:24 π.μ.  

Χωρις να θελω να γινω ισοπεδωτικος και με αισθηση του χιουμορ αφηστε με να κραυγασω:
Ολα τα χαμε, η μελισοθεραπεια μας εμεινε!!!!(εκτος αν οντως βοηθαει να μην μας στριψει...)

Ανώνυμος 17 Ιανουαρίου 2009 στις 2:07 π.μ.  

χα!χα!χα!Ηλία μπορεί και να έχεις δίκιο.Στα πρόθυρα τρέλας και απόγνωσης είμαστε οι περισσότεροι!Πάντως το χιούμορ βοηθάει!!

eleonora 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:50 π.μ.  

Καλημέρα...εγω είχα πάει πέρυσι στα σεμινάρια και το συνέδριο και ήταν πολύ ενδιαφέρον.Δεν έχει σχέση μόνο με ομοιοπαθητικούς.Είναι ανοιχτοί σε όλους όσους θέλουν να ενημερώνονται για τα θέματα αυτά. Έγω για παράδειγμα δεν έχω καμία ιατρική ειδικότητα. Από ότι κατάλαβα οι ομοιοπαθητικοί χρησιμοποιούν και συνταγογραφούν και προιόντα σχετικά , γιαύτο και ενδιαφέρονται περισσότερο. Παρόλαυτά είχε διαφορες ειδικότητες τις ιατρικές και πολλούς εναλλακτικούς θεραπευτές και μελισσοκόμους.Ολοι είχαν το κομμάτι της ενημέρωσης τους.Εγώ προσωπικά έπαθα πλάκα με αυτά που έμαθα για τις θεραπευτικές ιδιότητες των προιόντων της μέλισσας και τις διατροφικές.
Φέτος έχουν και website www.ekem.org.gr και εγω γραφτηκα από κεί για το δεύτερο επιπεδο σεμιναρίων και για το συνέδριο. πολύ καλό

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP