H παγίδα για τους συμβασιούχους γεωπόνους!

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

" Χθες μιλώντας στην «Ελευθερία» ο Λαρισαίος πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Νίκος Κατσαρός διαβεβαίωσε ότι δεν τίθεται ζήτημα να μην κάνουν ελέγχους οι γεωπόνοι του οργανισμού, αντίθετα όπως είπε τόσο οι γεωπόνοι όσο και κυρίως οι συμβασιούχοι θέλουν να αναλάβουν αυτό το έργο για να έχουν δουλειά (ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες φέρουν πάντως το υπουργείο Αγρ. Ανάπτυξης να εξετάζει το ενδεχόμενο μονιμοποίησης κάποιων συμβασιούχων δίνοντάς τους επιπλέον μόρια στο σχετικό διαγωνισμό που θα προκηρυχθεί). "


Πηγή :Ελευθερία

10 σχόλια:

Ανώνυμος 30 Ιανουαρίου 2009 στις 6:51 μ.μ.  

Τι εννοεις μ αυτο σου το σχολιο agroanerge; για ποιες μονιμοποησεις με μοριοδοτηση συμβασιουχων σε μελλοντικο διαγωνισμο αναφερεσαι;

Ανώνυμος 30 Ιανουαρίου 2009 στις 8:08 μ.μ.  

ΑΥΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ΜΗΠΩΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ, ΙΣΩΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ.. ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ, ΚΑΜΙΑ 30 ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ 60 ΜΟΡΙΩΝ (ΤΟ ΠΟΛΥ)ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ 1700 ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ. ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΪΒΑΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΤΣΑΡΟΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝ Η ΔΗΛΩΣΗ ΕΥΣΤΑΘΕΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΚΤΕΙ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ 60 ΜΟΡΙΑ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ.
ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ Η' ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΑΙ ΤΟ 24ΜΗΝΟ, ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΤΑ 60 ΜΟΡΙΑ.

-Ο-
ΧΑΪΒΑΝΗΣ-ΓΕΩΠΟΝΟΣ

Ανώνυμος 30 Ιανουαρίου 2009 στις 9:18 μ.μ.  

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΑ ΠΑΝΟ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

«ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ»

Να ποιοι κάνουν τα μπλόκα. Ας συνεχισουμε να υποστηριζουμε τον "δικαιο αγωνα" τους...

Ανώνυμος 30 Ιανουαρίου 2009 στις 9:23 μ.μ.  

ΛΕΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΚΕΙ!!! ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΟΝ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΓΑ?
ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΘΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ? ΕΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?

Ανώνυμος 30 Ιανουαρίου 2009 στις 9:27 μ.μ.  

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΟΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΥΡΙΣΕ Η ΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ !!!!!!! ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ!!!!
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΛΓΑ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ???

agroanergos 30 Ιανουαρίου 2009 στις 9:32 μ.μ.  

ΠΑΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.ΚΑΜΙΑ 50 ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΤΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΗ........ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ!

Ανώνυμος 30 Ιανουαρίου 2009 στις 10:58 μ.μ.  

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. ΠΡΩΤΟΝ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ "ΟΜΗΡΙΑ" ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΜΕΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 40 ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΩ? ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ (ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ).
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΛΟΙ ΓΕΩΠΟΝΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ 100 ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΛΟΥΣ 700 ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΕΛΟΙ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ 5 ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ 20 ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΧΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΣΥΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΩΣ "ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΤΕ"?!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος 31 Ιανουαρίου 2009 στις 12:06 π.μ.  

λοιπον ανοιξτε τα αφτια σας και ακουστε

βασει νομου, το 2010 τελιωνουν οι προσαυξησεις στις συμβασεις του δημοσιου και μαζι τους αλλαζει (Βεης, Παυλοπουλος) και το προσοντολογιο Π.Δ. 50/2001 καθως και ο νομος 2190/94 και οι τροποποιησεις του

θυμιζω:
το προσοντολογιο Π.Δ. 50/2001 οριζει τι πτυχιο κυνηγαει ποια θεση
και ο νομος 2190/94 οριζει -μεταξυ αλλων- ποσα μορια παιρνει το διδακτορικο, ο βαθμος πτυχιου, η γιουγκοσλαβικη γλωσσα κλπ

Στη νεα τροποποιηση του 2190, μορια θα δινουν η μονο παλαιοτητα πτυχιου και τα μεταπτυχιακα/διδακτορικα. Ετσι οι παλιοι (εξ ορισμου) εχουν παλαιοτητα και οι νεοι εχουν μεταπτυχιακα/διδακτορικα.

Ο προεδρος του ασεπ με τη στηριξη του παυλοπουλου αλλα και του γιωργακη, χαρακτηρισε αδικια την εμπειρια του δημοσιου απο συμβασεις-ανεκδοτα και την εθεσε πρωτη στην λιστα των τροποποιησεων του νομου πεπονη


μετα απο ολα αυτα, κερδισμενοι φαινονται ειναι οσοι επενδυουν σε (ασχετα μεταπτυχιακα, απιθανες ξενες γλωσσες) και οχι οσοι επενδυουν απανωτες συμβασεις με σκοπο να τους παρει η μπαλα της μονιμοποιησης

Ανώνυμος 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:51 π.μ.  

ΘΕΛΩ ΝΑΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΥΣ....
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ "ΤΕ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ" (ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ)
ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ? ... ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΑΣΟΠΟΝΟΙ!!!!
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ "ΤΕ ΔΑΣΟΛΟΓΟΙ" ΑΛΛΑ "ΤΕ ΓΕΩΠΟΝΟΙ"?
ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΟΠΙΟΥΣ... ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ!!!!

Ανώνυμος 16 Απριλίου 2009 στις 12:35 π.μ.  

....ΚΑΙ ΟΙ ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΙΔΑ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!!ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΠΕ Η ΤΕ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ. ΤΟΣΟ ΟΙ ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ, ΚΑΚΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΒΕΛΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΕ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΓΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΕ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟΣΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ (ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ)ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ. Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΩΤΕΕ, Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΜΗΠΩΣ; Η Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ;.......EΛΕΟΣ!!!

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP