ΑΔΙΚΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ-ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΚΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Α.Α.

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

ΕΡΩΤΗΣΗ

ΘΕΜΑ:ΑΔΙΚΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Όπως καταγγέλει ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Κρήτης κ. Καμπιτάκης, ανησυχία και προβληματισμό προκαλούν οι εξελίξεις στον ΕΛΓΑ, καθώς επιχειρείται η παραβίαση και η αλλοίωση της σειράς προτεραιότητας προσλήψεων στην λίστα του Οργανισμού.Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παραμένει άλυτο το πρόβλημα των συμβασιούχων και οι ίδιοι να βρίσκονται αντιμέτωποι με μια σε βάρος τους διακριτική μεταχείριση.

Μετά τα παραπάνω
Ερωτάται ο Αρμόδιος Υπουργός

Ποιες είναι οι δικλείδες που υπάρχουν ώστε να μην καταστρατηγείται η ισότητα και η νομιμότητα στον ΕΛΓΑ, να διατηρηθεί η λίστα προσλήψεων, καθώς και να εξευρεθεί λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν δεκάδες συμβασιούχοι.


Τρίτη 20.01.2009
Ο Ερωτών Βουλευτής

Γιάννης Σκουλάς


(οι αναρτήσεις που ανεβάζουμε στέλνονται στο blog από διάφορες πηγές ενώ άλλες αποτελούν απόψεις του διαχειριστή.Σε περίπτωση αναδημοσίευσης αναφερόμαστε πάντα στην πηγή.)

16 σχόλια:

Ανώνυμος 21 Ιανουαρίου 2009 στις 8:03 μ.μ.  

Ρε agroanerge το ΓΕΩΤΕΕ τι κανει???

Ανώνυμος 21 Ιανουαρίου 2009 στις 8:22 μ.μ.  

ΠΡΟΣ AGROANERGO:ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΔΙΚΟ..Η ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ Ή ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΑΣΧΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ "ΓΕΩΠΟΝΩΝ"?
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΕΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΡΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΚΛΑΦΤΗΚΕ Ο "ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ" ΚΑΜΠΙΤΑΚΗΣ: ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 20 ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΓΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΓΕΣ..ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ...ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ..ΡΕ ΟΥΣΤ.........
ΠΡΟΣ ΚΑΜΠΙΤΑΚΗ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΤΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΤΟΝ ΟΠΕΓΕΠ?ΕΧΕΙ Α.Μ. ΣΤΟ ΓΕΩΤΕΕ?ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ...ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ..ΜΗΠΩΣ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ?
ΠΡΟΣ ΠΕΑΣΓΕ:ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΚΛΑΨΕΣ ΣΑΣ ΟΤΑΝ Ο ΕΛΓΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΠΑΤΡΑ,ΑΓΡΙΝΙΟ,ΑΘΗΝΑ...ΠΩ ΠΩ ΔΑΚΡΥ ΠΟΥ ΘΑ ΧΥΘΕΙ...
ΠΡΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ): ΤΙ? ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΓΑ..ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ..ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΗΔΗ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΛΓΑ..Η ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ Γ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ?
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΝ
ΘΡΥΛΕΩΝ

Ανώνυμος 21 Ιανουαρίου 2009 στις 11:02 μ.μ.  

Για ένα και μόνο λόγο οι Γεωπόνοι δε φτάσουν ποτέ την οργάνωση και το κύρος των Μηχανικών.
Και ο λόγος είναι πως με Γεωπόνους-παρτάκηδες όπως ο Θρυλέων που θεωρούν ένα ολόκληρο οργανισμό (ΕΛΓΑ) δικό τους μαγαζάκι, κοιτάζουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος.
Δεν είναι ο ΕΛΓΑ ο πρόβλημα του κλάδου αλλά στου κουφού την πόρτα... πάρε την πόρτα και φύγε!

Ανώνυμος 21 Ιανουαρίου 2009 στις 11:22 μ.μ.  

ΜΕ ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΕΙΛΗΚΡΙΝΙΑ Ή ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΑΦΕΛΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΔΛΦΟΙ ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕΝΑ ΦΥΤΑ Ή ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΝΑ ΦΥΤΟ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΕ ΓΛΑΣΤΡΕΣ) ΚΑΙ ΑΠΟΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΩΣ ΕΚΤΙΜΗΤΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΕΛΓΑ

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ "ΑΣΧΕΤΩΝ ΤΕΙΤΖΗΔΩΝ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΕΛΓΑ

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟΙ ΕΝ ΤΕΛΗ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΣΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΤΙΜΗΤΗ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ "ΒΓΑΛΟΥΝ" 2000€ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ "ΕΧΕΙ ΓΕΛΙΟ" ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΡΗΜΑ.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΛΙΚΡΗΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ,ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ,ΑΛΑΝΤΙΚΑ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΕΤΣΙ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, "ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ", "ΣΤΑ ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ", "5 ΠΑΝΩ, 5 ΚΑΤΩ", "ΒΑΛΕ ΖΗΜΙΑ ΟΤΙ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ", "ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ, ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΨΟ"

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ (ΘΕΩΡΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ) ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΤΙΜΗΤΗ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 10-12 ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ

ΚΑΙ

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 10-12 ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ, ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

ΚΑΙ

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΘΕΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΚΑΙ

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΘΕΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΑΛΛΑ ΟΠΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΑΕΙ

ΚΑΙ

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΠΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΑΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΕΙ Ή ΙΕΚ, ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΚΟΛΛΕΓΙΟΠΑΙΔΟ ΚΛΠ ΚΛΠ

Ο ΘΡΥΛΕΩΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ



ΧΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 2500 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΣΕ 600 ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΙΔΕΑ ΑΤΟΜΑ ΕΠΙ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ? Ή ΝΑ ΣΤΕΡΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ ΒΙΟΠΑΛΕΣΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΙΔΕΟΙ???

ΟΧΙ. ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ

Ανώνυμος 21 Ιανουαρίου 2009 στις 11:23 μ.μ.  

Δυστυχως θα συμφωνησω μ αυτα που λεει ο θρυλεων σε πολυ μεγαλο ποσοστο. Οταν σε διαγωνισμους του ΑΣΕΠ ζητουνται(αυτοι οι ελαχιστοι, εστω) γεωπονοι, ζητουνται με ειδικοτητες με αποτελεσμα σε εκεινους της φυτικης παραγωγης η βαση να ειναι πανω απο 1700 ενω σε αλλες π.χ ζωοτεχνες και γ.οικονομιας, πολυ χαμηλοτερες.
Το μπουρδελο που λεγεται ΕΛΓΑ προσλαμβανει εκτιμητες ασχετως ειδικοτητας. Ειναι η δεν ειναι αυτο δυο μετρα και δυο σταθμα;
Η εξηγηση βεβαια ειναι οτι για τον ΕΛΓΑ δεν παιζει κανενα ρολο(οπως και η εμπειρια των εκτιμητων που σε πολλες περιπτωσεις ειναι μεγαλυτερη απο αυτη καποιων εποπτων νεας κοπης-ο νοων νοειτω-) αφου ουτως η αλλως τα πορισματα των εκτιμησεων(σε περιοχες γνωστες στους γνωστες) δεν εχουν καμμια σχεση με την γεωπονικη πραγματικοτητα αλλα ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΩΣ ΜΕΣΟΝ ΑΓΟΡΑΣ ΨΗΦΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ.
Και ο πιο αφελης και καλοπιστος συναδελφος το καταλαβαινει αυτο εστω και με μια συμβαση μονο, ποσο περισοτερο εγω και πολλοι αλλοι συναδελφοι που τον "φαγαμε στην μαπα" τοσα χρονια και δεχθηκαμε απειρες πιεσεις απ τους κωλογλυφτες εποπτες αν τα πορισματα μας δεν συμφωνουσαν με τις επιταγες των πολιτικαντηδων στους οποιους και χρωστουσαν το "εποπτηλικι" τους.

Ανώνυμος 21 Ιανουαρίου 2009 στις 11:35 μ.μ.  

ετσι καταπολεμαται η ανεργια των γεωπονων.

ανεργια δεν εχουν και οι γεωλογοι? γιατι να μην βγαλουν και αυτοι κανα ευρω απο τον ελγα.

ο ελγα ασκει κοινωνικη πολιτικη και προς αγροτες (με τις αποζημιωσεις) αλλα και προς τους γεωπονους (με τους τρελους μισθους και τις ελαχιστες εως μηδαμινες απαιτησεις) που πλητωνται απο ανεργια

η απαντηση ειναι ναι. αν μπορει ο τεχνολογος τροφιμων να εργασθει ως εκτιμητης ελγα τοτε ΣΙΓΟΥΡΑ μπορει και ο δασολογος. και μαλιστα πολυ καλυτερα και αποτελεσματικα.

Ανώνυμος 21 Ιανουαρίου 2009 στις 11:37 μ.μ.  

Καληνυχτα agroanerge. Βαρεθηκα να γραφω και να λεω τα ιδια και τα ιδια.
Περναει ομως η ωρα και "ξεχαρμανιαζω" λεγοντας τον καημο μου. Τα ξαναλεμε παλι.Καλο ξενυχτι σε σενα...

Ανώνυμος 22 Ιανουαρίου 2009 στις 1:05 π.μ.  

ΑΛΛΗΛΟΦΑΓΩΘΕΙΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!!!

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΟΥΣΑΤΕ ΗΤΑΝ Η ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ) ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΑΝ ΕΧΘΡΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΕΙΝΑΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΟΗΤΟΙ!!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΩΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ!!!

ΘΡΥΛΕΩΝ ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ!!
ΕΓΩ ΤΙΣ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ!!!!

Ανώνυμος 22 Ιανουαρίου 2009 στις 1:44 μ.μ.  

ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ! AΣ ΓΙΝΟΣΟΥΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ! EΧΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΜΕ ΜΕΣΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΦΥΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ! ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΒΑΡΟΥΝ ΤΟ ΝΤΕΦΙ?
ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΑΝΑΤΟΜΙΕΣ, ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΕΣ, ΕΔΑΦΟΛΟΓΙΕΣ ΚΛΠ? ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΣΟΥ? ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΕΣ? ΑΣΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΙΟ ΝΕΟΣ!
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ Ή ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ! ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΜΑΣΤΕΡ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ....

Ανώνυμος 22 Ιανουαρίου 2009 στις 6:45 μ.μ.  

παντωσ εγω στον ελγα ειδα και μονιμο που εκτελουσε χρεη εποπτη να μην ξερει την τυφλα του οπως και μονιμους που εκαναν εκτιμησεισ απο το σπιτι τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι μαντικες ικανοτητες που ειχαν??????????????????οχι για να μη λεμε μονο για τους νεους!!!!!!!!!

Ανώνυμος 22 Ιανουαρίου 2009 στις 8:17 μ.μ.  

ακουστε τι λεει???!!!!

"τοσα χρονια φαγατε λεφτα απο ελγα εσεις της ΦΠ , αφηστε να φαμε και εμεις οι τεχνολογοι τροφιμων και οι αγροτοοικονομολογοι"!!!!!

ΤΟΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΣΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΩΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ...

ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΕΔΑΦΟΛΟΓΙΑ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥΣ

ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ

ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ 2500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΤΟΥΣ

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ κ. ΓΕΩΡΓΟΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ? κ. ΤΡΟΦΙΜΟΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ? ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΔΑΧΘΕΙΚΑΤΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΦΥΤΩΝ!

ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΙ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΙΔΑΧΘΕΙΚΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΦΥΤΩΝ... ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΛΕΙΨΟΥΝ ΚΑΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΓΑ?????

Ανώνυμος 22 Ιανουαρίου 2009 στις 10:28 μ.μ.  

Ολα τα λεφτα η Κατερινα. Αλληλοσπαραχθητε στενομυαλοι. Αλλα τι να περιμενεις απο ατομα ΠΕ;
Και δεν εννοω βεβαια Πανεπιστημιακης Εκπαιδευσης.

Ανώνυμος 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:23 μ.μ.  

προς 22 Ιανουάριος 2009 8:17 μμ

ΚΟΙΤΑΣ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΣΟΥ!
Ο ΕΛΓΑ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΟΧΙ ΔΑΣΟΛΟΓΟΥΣ, ΓΕΩΛΟΓΟΥΣ ΚΛΠ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΔΑΦΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ!
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΧΘΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΥΣ? ΝΟΜΙΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ? ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΓΧΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΟΜΗΡΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ, ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ? ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ!

Ανώνυμος 23 Ιανουαρίου 2009 στις 11:33 μ.μ.  

Ο ΕΛΓΑ απασχολεί όλες τις ειδικότητες γεωπόνων ως εκτιμητές.
Με την αναβάθμιση των ΤΕΙ η και χωρίς αυτή, αναρωτιέμαι γιατί να μην απασχολεί και απόφοιτους ΤΕΙ φυτικής παραγωγής. Είναι σίγουρο ότι είναι πιό σχετικοί από Γεωπόνους ειδικοτήτων όπως Τεχνολογίας Τροφίμων (δεν είναι υποτιμητικό).
Την ίδια απορεία που θέτω εγώ θα θέσουν και οι ίδιοι (απόφοιτοι ΤΕΙ) σε κάποιον Υπουργό, ο οποίος θα πάρει και την απόφαση για την απασχόληση τους στο εκτιμητικό έργο του ΕΛΓΑ (όπως έγινε στο παρελθόν).
Το μόνο αξιόλογο επιχείρημα που θα μπορούσαμε ως Γεωπόνοι να αντιπαραθέσουμε, την εξειδίκευμένη μας γνώση στο αντικείμενο, το στερούμαστε λόγω της απασχόλησης στο εκτιμητικό έργο Γεωπόνων διαφόρων ειδικοτήτων.
Πέρα των παραπάνω ένας εκτιμητής Γεωπόνος του ΕΛΓΑ έρχεται σε καθημερινή επαφή-συζητήσεις με αγρότες, οι οποίοι παραθέτουν διάφορα προβλήματα της καλλιέργειάς τους, για να πάρουν πολλές φορές την εξής απάντηση από συναδέλφους Γεωπόνους "και που να ξέρω εγώ", "......μούγκα", απαξιώνοντας όλους εμάς τους υπόλοιπους Γεωπόνους Φυτικής παραγωγής και τον κλάδο γενικότερα.
Αναρωτηθείται εσείς που μια σύμβαση στον ΕΛΓΑ τη βλέπεται από βιοποριστικής πλευράς πόσο κακό κάνεται στους υπόλοιπους Γεωπόνους.
Αν εγώ χρησιμοποιούσα το Πτυχίο Φυτικής Παραγωγής και με την ιδιότητα του Γεωπόνου εργαζόμουν σε εταιρεία τροφίμων ή στον ΕΦΕΤ, δεν θα απαξίωνα όλους εσάς του Γεωπόνους Τεχνολογίας Τροφίμων?
Οταν διάφορες ειδικότητες άλλες (χημικοι, χημικοί μηχανικοί κ.λ.π.) χρησιμοποιούσαν την ανεπάρκειά μου για να διεκδικίσουν θέσεις που δίκαια πρέπει να επανδρώνουν οι γεωπόνοι Τεχνολογίας τροφίμων δεν θα έκανα κακό στον κλάδο.
(το ίδιο ισχύει και για άλλες ειδικότητες)
Συμπέρασμα εμείς οι ίδιοι απαξιώνουμε τον κλάδο μας και το όνομα του Γεωπόνου στα μάτια των αγροτών.

Ανώνυμος 23 Ιανουαρίου 2009 στις 11:56 μ.μ.  

ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ, ΕΠΑΡΣΗ, ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ. ΘΡΥΛΕΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ.
ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑΣ. ΚΡΙΜΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΣΤΗΘΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΣΕΤΕ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΜΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕ ΓΙΝΑΤΕ ΠΟΤΕ. ΜΗ ΓΕΛΙΕΣΤΕ. ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΟ.

Ανώνυμος 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:23 π.μ.  

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΘΡΥΛΕΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΙ ΤΗΣ Φ.Π (ΦΩΣΤΙΡΕΣ ΜΟΥ)!!
ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ !!!

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP