Τι παιχνίδι παίζεται με τους εργαζομένους-συμβασιούχους του ΕΛΓΑ

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

ΑΤΕ BANK ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΓΑ.

Από την ΑΤΕ Bank και την Εθνική Τράπεζα θα δανειοδοτηθεί ο ΕΛΓΑ με το ποσό των 250 εκατομμυρίων ευρώ περίπου, προκειμένου να δοθούν οι έκτακτες ενισχύσεις για τα σιτηρά και το καλαμπόκι.
Μάλιστα σε ελάχιστο χρόνο το Δ.Σ. κατάφερε να πάρει με το μέρος του τους εργαζόμενους
(οι περισσότεροι είναι συμβασιούχοι και θέλοντας να επωφεληθούν της κατάστασης απέσπασαν εγγυήσεις για την ανανέωση των συμβάσεων τους )οι οποίοι έκαναν λόγο για διαδικασίες που δεν θα είναι σύμφωνες με το καταστατικό αλλά και το Κοινοτικό Δίκαιο.

Του Χρήστου Διαμαντόπουλου από τη σημερινή «Agrenda»



Με υποσχέσεις έκλεψαν την ψήφο των αγροτών


Εμένα βασικά πες μου ό,τι θες. Θα το ακούσω, γιατί έχω μάθει να ακούω- δεν κάνω την αυθεντία, ποτέ δεν μου άρεσε. Ένα να μη μου κάνεις: να προσπαθήσεις να με «δουλέψεις», να μου κάνεις τον έξυπνο. Χαλιέμαι άσχημα. Το ίδιο και πολύς κόσμος. Κι η Κομισιόν πρώτα και κύρια. Που ακούει την κυβέρνηση να λέει αυτά τα «κουφά», ότι τάχα μου τα 500 εκατομμύρια που δίνει στους αγρότες δεν είναι επιδοτήσεις, αλλά αποζημιώσεις για ζημιές των αγροτικών προϊόντων, και έχει στραβώσει σε βαθμό κακουργήματος. Αλλά και η κυβέρνηση, τι εφευρετικότητα! Συγγνώμη, έχουν σκεφτεί πώς θα το κάνουν αυτό το κόλπο; Θα βρεθούν ας πούμε γεωπόνοι να υπογράψουν βεβαιώσεις ότι πήγαν στο χωράφι του τάδε αγρότη, στο δείνα χωριό, και το βρήκαν κατεστραμμένο; Κι αν, λέμε αν, υπάρξει μια καταγγελία εις βάρος τους ότι υπογράφουν ψεύτικες βεβαιώσεις, ποιος θα πάει φυλακή; Ο υπουργός που καλύπτεται από ασυλία ή ο γεωπόνος;
«Δουλευόμαστε» τώρα μεταξύ μας, μου φαίνεται...

Tου Γιώργου Χρ.Παπαχρήστου από τα σημερινά «ΤΑ ΝΕΑ»


agroanergos

Σε συνέχεια αποσπάσματος από την Ελευθερία που δημοσιεύσαμε χθες συνεχίζονται οι επώνυμες αναφορές από δημοσιογράφους για τους εργαζομένους-συμβασιούχους του ΕΛΓΑ.

Επώνυμη τοποθέτηση-ανακοίνωση για αυτά που διαβάζουμε θα γίνει επιτέλους από κανέναν του κλάδου μας;

Δεν βαρεθήκανε να κοιμούνται και να αφήνουν τόσους συναδέλφους στην μοίρα τους;

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ!

5 σχόλια:

Ανώνυμος 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:59 π.μ.  

http://troktiko.blogspot.com/2009/02/blog-post_7056.html

Σε αυτό το link μπορείτε να δείτε ποιοι θέλουνε το καλό της γεωργίας μας.Και όλα αυτά στο όνομα της προώθησης κάποιων ανικάνων σε κάποια καρέκλα.Χρυσοχοΐδη και ΣΙΑ σας περιμένουμε οι πιστοί οπαδοί σας.Και για όσους δεν κατάλαβαν που κολλάει ο Χρυσοχοΐδης, ας δούνε τις δηλώσεις του σχετικά με την επικείμενη μεταφορά του ΕΦΕΤ στον φυσικό του χώρο το ΥΠΑΑΤ και θα καταλάβουνε.

Ανώνυμος 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 3:43 μ.μ.  

Μηπως ειναι αυτοι που επιζητουν μανιωδως την απεργια των εποχικων γεωπονων

Ανώνυμος 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 8:27 μ.μ.  

ΑΓΚΡΟΑΝΕΡΓΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΗΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΕΛΓΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

agroanergos 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:09 μ.μ.  

ΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.
ΟΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ BLOG.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Ανώνυμος 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 1:08 μ.μ.  

Πως θα γίνουν οι ανανεώσεις?
αυτό σύμφωνα με το νόμο δεν γίνεται μόνο σε προεκλογική περίοδο?
τι θα γίνει με τα άτομα πουν θα συμπληρώσουν το 24 μηνο?

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP