Tο ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ για την ανακατάταξη της λίστας του ΕΛΓΑ

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ-ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ.


Για μια ακόμα φορά ο ΕΛΓΑ έδειξε πως αντιλαμβάνεται την αξιοκρατία που τόσο ευαγγελίζεται. Παρακάμπτει τη λίστα που έχει αναρτήσει και με ένα απίστευτο μαγείρεμα αφού έχει τελειώσει η λίστα αυτών που δεν έχουν κώλυμα, καλεί πάλι από αυτούς που είχαν αρνηθεί (ίσως γιατί εργάζονταν σε κάποιο άλλο φορέα τότε) με αποτέλεσμα να πάνε πίσω στη λίστα αυτοί που είχαν κώλυμα όταν έγινε η προκήρυξη δηλαδή αρκετούς μήνες πριν και κατά πάσα πιθανότητα ήταν άνεργοι…

Ωραία η «αξιοκρατία» τους αλλά δεν μας κάνει... Στο όνομα της οι συνάδελφοι έχουν γίνει νομάδες του 8μηνου και σα να μην φτάνει αυτό επινοικιάζονται από οργανισμό σε οργανισμό και άμα είναι οι ανάγκες για δουλειά αυξημένες χτυπάμε και κανένα σαββατοκύριακο με ρεπό η καμία σύμβαση έργου για μισό μηνά, συμβασιούχοι είμαστε άλλωστε τι να λέει……

Φτάνει πια το παραμύθι το δικαίωμα για δουλειά δεν μας το χαρίζει κανένας, μας ανήκει και ο μόνος δρόμος για να φτιάξουμε τις δικές μας λίστες, τις λίστες των πραγματικών αναγκών και δικαιωμάτων μας, που δεν θα ναι για οκτάμηνα, τρίμηνα κλπ είναι ο αγώνας για την ανατροπή αυτής της πολίτικης που μας θέλει εργαζόμενους λάστιχο, ενοικιαζόμενους….αγώνας για σταθερή δουλειά, όχι στις επινοικιάσεις όχι στις λίστες της εργασιακής απελπισίας ….

ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ

Η επιτροπή συμβασιούχων

7 σχόλια:

Ανώνυμος 20 Ιανουαρίου 2009 στις 10:46 π.μ.  

Η ΛΙΣΤΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ 640 ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ. 11 ΜΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑ ΚΩΛΥΜΑ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΚΑΛΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΤΕΛΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΛΗΞΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ, Ο ΕΛΓΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ.

Ανώνυμος 20 Ιανουαρίου 2009 στις 3:37 μ.μ.  

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΗΔΗ ΤΟ 640? ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΛΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΕΧΘΕΣ? ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ Ε???

Ανώνυμος 20 Ιανουαρίου 2009 στις 5:12 μ.μ.  

ΤΕΛΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΠΟ ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΩΛΗΜΑ 3ΜΗΝΟΥ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΓΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Ανώνυμος 21 Ιανουαρίου 2009 στις 12:38 π.μ.  

MΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΛΟΥΝΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΑΡΝΗΘΕΙ ΠΡΙΝ? ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 200(ΕΙΧΕ ΑΡΝΗΘΕΙ ΑΡΧΙΚΑ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 600 ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΛΙΣ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ?

Ανώνυμος 21 Ιανουαρίου 2009 στις 12:29 μ.μ.  

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ, ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ. ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΩΛΥΜΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΗΤΑΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ ΑΛΛΟΥ! ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΩ!

Ανώνυμος 21 Ιανουαρίου 2009 στις 2:58 μ.μ.  

ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΘΕΣΗ ΕΚΕΙ,ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑΝ (ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΑΡΧΙΚΑ)ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑ-ΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΑΛΟΥ Π.Χ. ΟΠΕΚΕΠΕ ΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΒΑΝΤΖΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ.

geomonos 23 Ιανουαρίου 2009 στις 10:57 π.μ.  

ΚΑΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΥΠ.ΔΗΛ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΕ "ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ". ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΔΕ ΣΕ ΚΑΛΟΥΝ.Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ!

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP