ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ISO 22000 ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ/Π.ΚΡΗΤΗΣ

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Το Παράρτημα Κρήτης του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤΕΕ/Π.Κ), ανακοινώνει ότι κατά το 1ο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, πρόκειται να διοργανωθούν επιμορφωτικά σεμινάρια για:

- «Συστήματα Ασφαλείας Τροφίμων ISO 22000» και
- «Σύνταξη Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και λοιπών Γεωτεχνικών Εκθέσεων για άδειες στον Πρωτογενή Τομέα».

Το πρώτο σεμινάριο «Συστήματα Ασφαλείας Τροφίμων ISO 22000» θα πραγματοποιηθεί στις 13,14 & 15 Μαρτίου στο Ηράκλειο, στα γραφεία του Παραρτήματος Κρήτης του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. (Γιαμαλάκη 50, IRACLIO CENTER, Α1 Κτίριο, Β’ Όροφος).

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής αυτοπροσώπως ή με fax, καθότι λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετοχής θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά πρωτοκόλλησης τους. Επίσης προτεραιότητα συμμετοχής στις επιμορφώσεις έχουν τα μέλη του επιμελητηρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλέφωνα επικοινωνίας 2810 223.303 ή 343906.

39 σχόλια:

Ανώνυμος 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 8:14 μ.μ.  

Ειδατε το ΓΕΩΤΕΕ που το κατηγορειτε;
Μπορει να μην δινει δεκαρα για τα επαγγελματικα των γεωπονων και για την ευρεση εργασιας, απο επιμορφωση ομως σκιζει, ετσι;
Γ...ω το ΓΕΩΤΕΕ μας!

Ανώνυμος 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:05 μ.μ.  

ΓΙΑΤΙ η ΠΕΑΣΓΕ παθαίνει μουγκαμάρα όταν συζητείται η αδικία με τις ειδικότητες??

ΕΠΕΙΔΗ τα καλόπαιδα της Πάτρας έχουν γίνει εξπερ στις εκτιμήσεις ζημιών έχοντας "σπουδάσει" τις εκτιμήσεις στις συμβάσεις του ελγα για πολύ περισσότερο από τα 3 χρόνια που διήρκησαν οι trendy γεω-ειδικεύσεις τους στο ΓΠΑ. προπτυχιακες, μεταπτυχιακες και διδακτορικες ειδικευσεις τους, ολες.

Ανώνυμος 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:05 π.μ.  

Η ΠΕΑΣΓΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...ΕΧΟΥΝ ΦΑΓΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 24ΜΗΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ..ΕΠΙΣΗΣ ΦΑΓΩΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ..ΤΟΣΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ 50 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ...ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΟΙ/ΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΑΣΓΕ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΩΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ...ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΤΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ-ΑΘΗΝΑ-ΑΓΡΙΝΙΟ Ή ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ?ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΕΑΣΓΕ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ..ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!
ΘΡΥΛΕΩΝ

NONAME 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:31 π.μ.  

poia adikia enoeis kai giati anafereis to ΓΠΑ?

Ανώνυμος 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:39 π.μ.  

ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΜΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΠΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ανώνυμος 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 2:25 μ.μ.  

Η ΠΕΑΣΓΕ

Όταν διαμαρτυρόμαστε για τις ειδικότητες, γίνεται μουγγη και δεν μπορεί να μιλήσει

Όταν φωνάζουμε για ψευδές ΥΔ παθαινει κώφωση και δεν ακούει

Όταν υπενθυμίζουμε για συμβάσεις ελγα στο σπίτι μας, την πιάνει το Alzheimer και παθαινει αμνησία

Ανώνυμος 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 3:09 μ.μ.  

Ρε παιδια τι παιζει με την ΠΕΑΣΓΕ;
Γιατι αυτα τα σχoλια;

Ανώνυμος 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 3:19 μ.μ.  

Και οταν μιλαμε για ΠΕΑΣΓΕ αναφερομαστε στους Αντωνη Κουβελο και Εφη Δεμπονερα που την εκπροσωπουν και ασχολουνται.
Τι γινεται μ αυτους και διαβαζουμε τοσα κακοβουλα, θα τα ελεγα, σχολια;
Και απευθυνομαι κυριως στον ΘΡΥΛΕΩΝ ο οποιος δειχνει κατι να ξερει που εμεις ισως αγνοουμε.
Περιμενουμε μια απαντηση αγαπητε ΘΡΥΛΕΩΝ γιατι δεν μπορεις να κατηγορεις καποιους χωρις στοιχεια...

Ανώνυμος 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 3:20 μ.μ.  

POIA ADIKIA ME EIDIKOTITES? OTI NANAI..TI LETE?

Ανώνυμος 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 4:27 μ.μ.  

Αγαπητέ Ανώνυμε των 10:39 αν ξεπλύνουμε το στόμα μας με ροδόνερο θα μπορούμε να κάνουμε ένα μικρό σχόλιο για το ΓΠΑ?

Πλάκα μας κάνεις? Τί το ξεχωριστό έχει και ειδικά για αυτό δεν πρέπει να μιλάμε? Τί φοβάσαι μη σε πουμε θύμα που ξεσκίστηκες τόσα χρόνια να πάρεις το πτυχίο με τα χίλια ζόρια και έρχονται συνάδελφοι με βαθμούς από τα άλλα τμήματα της χώρας χαλαροί και άνετοι? Άσε να μην αναφέρω τα ατσαλάκωτα 10άρια της Βουλγαρορουμανίας και σε εξαγριώσω τελείως.

Ανώνυμος 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 5:54 μ.μ.  

η πεασγε ειναι παρτακηδες

Ανώνυμος 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 6:12 μ.μ.  

1. ΑΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΠ, ΖΠ, ΑΟ, ΕΒ, ΓΒ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΤΟΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΠΕΑΣΓΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΟΝΙΜΗ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ.

2. ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ Γ.Π.Α. ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΟΥ HARVARD ΚΑΙ ΤΟΥ CAMBRIDGE ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΟΜΩΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΩΣ "ΓΕΩΠΟΝΟΙ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟΣ ΜΕ ΒΡΙΣΙΑ

Ανώνυμος 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 6:57 μ.μ.  

ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ Γ.Π.Α. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΕΣ.....ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ...ΘΕΩΡΙΑ....ΠΡΑΚΤΙΚΗ....ΕΡΕΥΝΑ...ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ ΜΕ ΧΡΥΣΟΚΕΝΤΗΤΕΣ ΤΗΒΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΥΝΙΝΑ ΚΑΠΕΛΑ....ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ


ΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΕΝΙΑΡΙΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΟΝΟ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΕ ΔΕΚΑΡΙ ΚΑΘΑΡΟ 24 ΚΑΡΑΤΙΩΝ

ΤΟ ΥΠΑΑΤ ΚΑΙ ΟΙ ΕΔΡΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ


ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ κ. ΑΠΟΦΟΙΤΕ ΓΠΑ????

Ανώνυμος 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 6:58 μ.μ.  

ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ:

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ, ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ

Ανώνυμος 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 7:07 μ.μ.  

Προς ανωνυμο των 4.27
Μην αναφερεις για τα 10 ρια απο βουλγαρο-ρουμανιες γιατι οχι μονο θα εξαγριωθουμε-ο κυριος του ιερου ΓΠΑ και ολοι οσοι δεν καναμε την μαγκια να σπουδασουμε εκει-αλλα θα παθουμε εγκεφαλικα, ανακοπες κ.λ.π και στην κατασταση που ειμαστε τωρα αν αρχισουμε να τρεχουμε και σε γιατρους, αστα να πανε στον διαολο...

Ανώνυμος 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 7:29 μ.μ.  

ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ) ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ Η ΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ (ΤΥΧΑΙΑ ΠΑΝΤΑ..Ε?) ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ...ΤΩΡΑ Ή ΤΟΣΟ ΤΥΧΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ..Ή....
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ? Ο-Χ-Ι ΒΕΒΑΙΑ..ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ (ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ) ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΣ..ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ..
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΑΣΓΕ, ΟΥΤΕ ΗΜΟΥΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ, ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ...ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΑ, ΕΤΣΙ 3:19?
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 11:05 & ΜΕ ΤΟΝ 2:25
ΚΑΙ ΑΝ Ο ΕΛΓΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ:
1) Η ΛΙΣΤΑ ΝΑ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ Φ.Π.)
2)ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ
3)ΝΑ ΑΝΑΡΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ....
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ..
ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΣΗΜΕΡΑ.
ΘΡΥΛΕΩΝ

Ανώνυμος 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 7:55 μ.μ.  

Όταν το ΓΠΑ απαιτεί μ.ο. 15,5 και 16 στις πανελλήνιες ενώ στις υπόλοιπες Γεωπονικές μπαίνεις με 12,5 και 13 υπάρχει μια αρχική ειδοποιός διαφορά (αν συνυπολογίσουμε το επίπεδο δυσκολίας για την επιτυχή απόκτηση του πτυχίου η διαφορά στις απαιτήσεις αμβλύνεται ακόμα περισσότερο). Έτσι έχουν τα πράγματα είτε αρέσει αυτό σε κάποιους είτε όχι. Αυτή είναι η αλήθεια. Όπως αλήθεια είναι το τσουβάλιασμα των πτυχίων με τους συναδέλφους της Σόφιας, του Βουκουρεστίου κλπ.
Η μέγιστη αλήθεια όμως είναι πως το πρόβλημα της ανεργίας μας αγγίζει ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ και για αυτο πρέπει να αντιδράσουμε κύριοι.

Ανώνυμος 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 8:02 μ.μ.  

ΘΡΥΛΕΩΝ ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕΣ ΕΣΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΕΑΣΓΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ "ΚΑΘΑΡΟΣ" ΟΠΩΣ ΛΕΣ.ΓΙΑΤΙ;ΜΗΠΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΥΛΕΩΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΔΕΙΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ;

Ανώνυμος 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 8:40 μ.μ.  

7:55 ηρθε η ωρα να ξυπνησεις: Οι διορισμοι στην ελλαδα (οχι στη βουλγαρια) γινωνται με βαση τον βαθμο πτυχιου

κρατα εσυ το κυρος, το επιπεδο σπουδων, το βαθμο δυσκολιας και δωσμου εμενα το δεκαρακι και ας ειναι βουλγαρικο. deal?

Ανώνυμος 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 μ.μ.  

8:40 δεν περίμενα τις ανορθόγραφες υποδείξεις σου για να ξυπνήσω.
Καλός ο πολυπόθητος διορισμός, δε λέω, αλλά εξίσου καλό θα ήταν να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας. Αν θεωρείς πως αυτό που πραγματικά αξίζεις είναι μόνο ένας διορισμός, έχω το γιατρικό σου. Τράβα να γίνεις υδραυλικός ώστε να απαλλαγείς από το επίπεδο, το κύρος, την αξιοπρέπεια και να εξασφαλίσεις ένα καλό εισόδημα.
Με αμερικανιές δεν κερδίζεις τίποτα(deal?).
Γίνε υδραυλικός και άσε όλους αυτούς τους ανόητους να αναζητούν τη γνώση. Το δεκαράκι ήταν στο χέρι σου να το αποκτήσεις στο ελληνικό πανεπιστήμιο.
Εσύ τι έκανες γι' αυτό;
Έχεις αναρωτηθεί ποτέ;
Tον πάτο δεν τον πιάσαμε ακόμη.
Μη στοιχηματίζουμε ποιος θα φτάσει πρώτος!!!

Ανώνυμος 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 2:30 π.μ.  

Προς τον τελευταιο ανωνυμο της 11.41:
Γ...σε μας ρε φιλε με τους οριζοντες σου.Αν ηθελα να ανοιξουν οι οριζοντες μου και ειχα λυσει το οικονομικο μου προβλημα, θα σπουδαζα φιλοσοφια, ψυχολογια, ανθρωπιστικες επιστημες, ιστορια της τεχνης κ.λ.π σχετικα. Αυτες οι σπουδες οντως σου "ανοιγουν τους οριζοντες σου".
Αλλα νομιζα ο μαλακας οτι το μπουρδελο που λεγεται Ελλαδα ειναι κατα βαση αγροτικη χωρα, αρα θα χρειαζεται και γεωπονους.
Για βιοπορισμο το εκανα και οχι για οριζοντες και αλλες τετοιες μαλακιες.Και δεν υπαρχουν ευκαιριες ουτε σε δημοσιο ουτε σε ιδιωτικο τομεα.
Μην μου πεις οτι εσενα σου ανοιγει ο οριζοντας-εστω και αν εισαι μονιμος- στον Ελγα οπου μαλωνεις με τον καθε χωριατη και πολιτικο για την αποζημιωση που θα τους πληρωσεις, η στην διευθυνση γεωργιας και τον ΟΠΕΚΕΠΕ που μετρας βοδια,αιγοπροβατα και καθε λογης ζωντανα η με το gps ψαχνοντας να βρεις αν η εκταση που δηλωνει ο καθε κουτοπονηρος χωριατης ειναι η πραγματικη και... και...ολα τα σχετικα παραδειγματα του επαγγελματος. Ας πιασουμε τωρα τον ιδιωτικο τομεα. Αν σου ανοιγει εσενα τον οριζοντα να δινεις τα ωραια σου λεφτα πουλωντας γ.εφοδια στους αγροτες χωρις επιταγες, π.καρτες κ.λ.π-τοσο ηλιθιοι ειναι οι γεωπονοι εμποροι- και να σε πληρωνουν οι παραγωγοι οποτε τους γουσταρει τοτε καλα να παθεις...
Προτιμω να μεινω με "κλειστους οριζοντες" αλλα ας οψεται η ζωη που εχει εξοδα.
Τα υπολοιπα τα ακουω βερεσε φιλε μου με τους ανοιχτους οριζοντες!!!!!

Ανώνυμος 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 9:55 π.μ.  

Ο βαθμός πτυχίου πρέπει να καταργηθεί ή να μειωθεί η αξία του ή να υπάρχει αξιολόγηση των πανεπιστημίων (καλό ε?). Εγώ τελείωσα αθήνα σε 5,5 χρόνια με βαθμό 7, αν μου τα έχωνε ο μπαμπάς 10 χρόνια πόσο θα έβγαζα? Στην Θεσ/νίκη που μετράει η πτυχιακή λιγότερο τι πρέπει να γίνει. Η Θράκη τι λέει για όλα αυτά? Τα "ανατολικά" πτυχία πόσο πρέπει να μετράνε?...Ποιος είναι καλύτερος τελικά?

Ανώνυμος 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:47 π.μ.  

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ! ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΔ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ,ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΤΥΧΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΠ ΤΗΕ ΒΕΣΤ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ! ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΠ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΦΥΤΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΘΡΕΨΗ ΕΔΑΦΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝΤΡΟΚΟΜΙΑ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ.ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΤΟΥ ΦΠ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.ΑΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
1.ΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟ'ΧΕΙ ΨΑΞΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ! ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΣΟ Η ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΛΓΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΦΠ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΕΛΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΛΑΔΕΥΕΤΑΙ.ΣΗΜΕΙΩΤΕΩΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΠ ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΟ ΤΜΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ
2.ΣΤΙΣ ΕΚΤΗΜΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΝ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΑΠΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ
3. ΟΙ ΕΚ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ...ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΓΠΑ ΝΑ ΦΑΝΕ Γ..Μ..Ι ΝΑ ΔΟΥΝ...
4.ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΑΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ, ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΠΕΚΕΠΕ, ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΛΓΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ?ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΑΤΑΞΥ ΜΑΣ!

Ανώνυμος 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 2:25 μ.μ.  

Και εγώ βρε φίλε έχω δουλέψει και διαβάσει πιο πολύ από 'σένα γιά τα συστήματα ποιότητας και για τα τρόφιμα αλλά δεν με πέρνει ό ΕΦΕΤ... Επίσης απόψεις του στιλ όλοι μπορούν να κάνουν τη δουλειά ακόμα και η θειά μου και η γιαγιά μου είναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ. Βασικά εσύ είσαι εκτός τόπου και χρόνου γιατί από την μία μειώνεις το επάγγελμα (όλοι το έχουν σιγά τα αυγά και ό πατέρας μου καλύτερα τα κάνει)-εκεί που σε συμφέρει και από την άλλη θες να αποκλείσουμε τους ΤΕ. Η περιχαράκωση των επαγγελματικών δικαιωμάτων γίνεται με την εξειδίκευση είναι μονόδρομος.

Ανώνυμος 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 5:08 μ.μ.  

Προς τον τελευταιο ανωνυμο των 02:25 μμ!εγω δεν υποβαθμισα την επιστημη ΓΕΩΠΟΝΙΑ!Ισα ισα θεωρω οτι ειναι απο τισ καλυτερεσ επιστημες που υπαρχουν και το ΠΙΣΤΕΥΩ!Εγω απλα απαντησα σαυτους που το "παιζουν" επιστημονες της ΦΠ οτι και ο πατερας μου μπορει να κανει τις εκτημησεις δηλαδη μην μας το παιζουν οτι χρεςιαζεται τις γνωσεις μονο των ΦΠ. ΑΛΛΟ φιλαρακο επιστημη και ΑΛΛΟ δουλεια εξω! και κατι αλλο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ειναι να τρωγομαστε μεταξυ μας για ειδικοτητες και τμηματα και πανεπιστημια οταν οι των τει ειναι ενωμενοι σαν γροθια! Δεν υποτιμω την δουλεια μας απλα λεω την αληθεια που ποναει!αυτο δε σημαινει οτι εχω καλυτερα η θελω τους τεχνολογουσς να εχουν τα ιδια δικαιωματα η να μας φανε!Λεω λοιπων οτι οπως τα λεμε εδω με τις οποιες διαφωνιες μας επρεπε να ενωθουμε να βγουμε στο δρομο οπως εκαναν οι αγροτες να διεκδικησουμε να μαθει ο κοσμος και οι υπολοιποι κλαδοι το η τα προβληματα μας και να πιεσουμε τους κυβερνοντες!Στο χωριο μου ελεγαν αν δε κλαψει το παιδι δεν του δινουν γαλα να φαει!Α και κατι αλλο αυτοι οι χωριατες και οπως αλλιως τους χαρακτηρησε ενας συναδερφος ειναι που πληρωνουν και μας δινουν ψωμι και εμας και ολων των αργοσχολων στην ελλαδα!χωρις αυτους δεν υπαρχει αγροτια δεν υπαρχουν ιδιοτικος η δημοσιος τομεας να δουλεψουμε δεν υπαρχουμε εμεις!αν ειναι ο φιλαρακος η οποιος αλλος πρωτευουσιανος και φοβαται μη σπασει κανα νυχι η μη λερωθει στο χωραφι η μην κρυολογησει η μην τον πρηξουν οι αγροτες καλυτερα να μας αδειαζει τη γωνια και να παει να κανει κανα αλλο επαγγελμα...σερβιτορος η διευθυντης στου μπαμπα του το γραφειο!οσο λιγοτεροι τοσο καλυτερα!

Ανώνυμος 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 7:03 μ.μ.  

οι τει γεωπονιας ενωτικε γεωπονε δουλεουν με ειδικοτητες..ο ελγα δεν προσλαμβανει οτι ναναι..αυτο το κανει μονο στους γεωπονους.Τι με νοιαζει εμενα τι εχεις διαβασει και τι οχι και εγω εχω χομπυ την ιστορια και διαβαζω μανιωδως αλλα αυτο το γεγονος δεν με κανει ιστορικο!Και αν μπουνε τα τει στον ελγα θα οφειλεται στην υπαρξη κυριολεκτικα ασχετων ειδικοτητων που δουλευουν εκει..αντε να πεισεις σοβαρο ανθρωπο οτι ο γ.οικονομιας ξερει περισσοτερα απο τον τει οινολογιας για το αμπελι.πως ο πρωτος που δεν εχει διδαχθει ουτε λεπτο αμπελουργια θα συναγωνιστει τον τει που 3,5 χρονια αυτα σπουδασε?Δεν σας φταιμε λοιπον εμεις της Φ.Π. ουτε και ο θρυλεων (καλα τα λες)...ουτε μπορει να ειναι 6 διαφορετικα χερια σε ενα τιμονι και να επιμενεις οτι μπορουν να τραβηξουν κοινη πορεια..μονο στα ονειρα σου.

Ανώνυμος 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:00 μ.μ.  

Ο 7:03 τα ειπε ολα. Δεν εχω να προσθετω τιποτα περισσοτερο.

Καταπολεμηση της ανεργιας των γεωπονων πρεπει να κανουν και οι αλλοι οργανισμοι του ΥΠΑΑΤ. Οχι μονο ο ΕΛΓΑ.

Ανώνυμος 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:16 μ.μ.  

ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ (ΕΘΝΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛ. ΤΥΠΟΣ ΒΡΙΣΚΩ ΔΟΥΛΕΙΑ) ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΚ ΜΟΝΙΜΩΝ ΤΟΥ ΥΠΑΑΤ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΠΛΑΓΗΣΑΝ:

2 ΘΕΣΕΙΣ ΖΩΙΚΗΣ
2 ΘΕΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
15 ΘΕΣΕΙΣ ΦΥΤΙΚΗΣ

ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ.
ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΕΩΠΟΝΩΝ, ΑΦΟΡΟΥΝ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ (peasge poy eisai?) Η ΛΕΞΗ Ε-Λ-Γ-Α ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ:

ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ
ΚΑΙ
ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ


ΚΡΙΜΑ

Ανώνυμος 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:23 μ.μ.  

ΡΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ....
ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ Φ.Π.: ΟΛΟ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΙΛΑΤΕ, ΚΟΙΝΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ,ΚΟΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ,ΓΙΑ ΞΕΡΟΛΕΣ Φ.Π. ΚΤΛ...ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΛΕΤΕ..ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ Π-Ρ-Ε-Π-Ε-Ι ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΦΕΤ,ΕΛΟΓ,ΑΓΡ.ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΤΛ. Ή Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΣΤΕ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.....ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΓΑ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΩΡΑΦΙΑ ΧΩΡΙΑ...ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ...Ή ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΠΑΝΤΟΥ Ή ΧΩΡΙΑ...ΜΕΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ..ΟΤΑΝ Ο ΕΛΟΓ ΖΗΤΟΥΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΦΥΡΙΖΑΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ...ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ...
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ AGROANERGE
ΘΡΥΛΕΩΝ

agroanergos 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:31 μ.μ.  

ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΘΡΥΛΕΩΝ!ΣΟΥ ΕΚΟΨΑ ΚΑΝΕΝΑ;

Ανώνυμος 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:34 μ.μ.  

ΓΡΑΨΕ ΛΑΘΟΣ, ΛΟΓΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΑ ENTER
ΘΡΥΛΕΩΝ

Ανώνυμος 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 1:22 π.μ.  

8:40 μαλον εισαι διδακτορικος φοιτητης γιαυτο γραφεις αλλο αντ'άλλον

οταν ομως (με το καλο) το τελιωσεις και βγεις στη αγορα εργασιας θα σου πεσουν τα αφτια

οταν στη πρωτη προκ για 1 θεση στην επαρχια θα εμφανιστουν 20 διδακτορικα με 60 μηνες στο δημοσιο τοτε το "επιπεδο σουδων" σου δεν θα ξερεις που να το βαλεις (που αραγε?)


δεν ξερω αν το γνωριζετε κ. συναδελφοι, αλλα η βουλγαρια δεν μενει πισω στις εξεληξεις:

καταλαβε τη χοντρη μπιζνα με τα διδακτορικα των εξαθλιωμενων γεωπονων στην ελλαδα, και χορηγει πλεον και αυτη τα μαγικα χαρτια των 300 μοριων εναντι μικρου (σε σχεση με το οφελος) αντιτιμου. Τα οποια μαλιστα απονεμονται (!!!) εξ αποστασεως στην ελλαδα οσο ο ενδιαφερομενος θα μαζευει προυπηρεσια (στον ελγα φυσικα)



αυτα για να μην παιρνετε πολυ φορα κ. διδακτορες και κ. υποψιφιοι διδακτορες

Ανώνυμος 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 7:51 π.μ.  

Για βαλε κατω ποσοι Φ.Π. μπαινουν καθε χρονο ...περιπου οσοι ολοι οι υπολοιποι μαζι...αλλα κοιτατε να φατε και απο εκει..δεν σας φτανει ο ελγα..αχορταγοι γινατε.Αλλα για να ειμαστε δικαιοι πρεπει στις θεσεις των Φ.Π. να κανουμε ολοι τα χαρτια ενω στις υπολοιπες μονο οι αντιστοιχες ειδικοτητες..αυτο δεν θελετε?γιατι δεν εχετε το θαρρος της γνωμης να το πειτε?Και παλι συγνωμη που στην δενδροκομικη υπηρεσια ή σε αυτη των εγκρισεων γεωργικων φαρμακων δεν θα προσληφθει αποφοιτος γ.οικονομιας..που εκανε ενα εξαμηνο (1 ΕΝΑ ONE ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΕΙΔΗΚΕΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΜΙΛΑΜΕ)τα αντιστοιχα μαθηματα!!!Καταλαβαινουμε το δικαιο και το σωστο των αιτηματων σας...και θα αγωνιστουμε μαζι για να το πετυχετε..να ειστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ

Ανώνυμος 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:02 π.μ.  

Μόνο "πουλώντας¨εξειδικευμένη γνώση μπορούμε να κάνουμε κάτι σαν κλάδος. Με το πολυτεχνίτης και ερειμοσπίτης είδαμε που βαδιζεί ο κλάδος. Ακόμα και αν σε κάποιους φένεται απλό το να κάνεις εκτιμίσεις ζημιών,το να προσπαθείς να βάλεις σε τάξη το ιδιοκτησιακό καθεστός της ελληνικής γης, να καταπολεμάς τον νούμερο 1 εχθρό της ελιάς, το να πιστοποιείς ομάδες παραγωγών και επιχειρήσεις για βιολογική και ολοκληρωμένη διαχείρηση παραγωγής, το να χορηγείς το κατάλληλο φυτοφάρμακο και να δίνεις οδηγείες εφαρμογής, το να κάνεις έλεγχο ποιότητας σε εξαγώμενα προϊόντα φυτικής παραγωγής, το να κάνεις αναλύσεις υπολοιμμάτων ΦΠΠ, το να είσαι κοντά στον παραγωγό και να σχεδιάζεις με αυτόν την επιχείρηση του και να εξασφαλίζεις την βιοσιμότητα της.... Όλα αυτά φαίνονται απλά γιατι η πλειοψηφία των συναδέλφων εργάζεται σε κάποια από αυτά τα αντικείμενα (που ΑΝΟΙΚΟΥΝ στην φυτική παραγωγή)εκμεταλευόμενοι το μπάχαλο που επικρατεί, δουλεύουν ευκαιριακά με μόνο σκοπό το κέρδος και τον διορισμό, χωρις γνώσεις και ευσυνειδησια, επιπόλαια, με αποτέλεσμα ο κλάδος να δυσφημείται και να καταστρέφεται...ΝΑΙ χρειάζονται ειδικές γνώσεις για όλα αυτά ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Όσοι δεν το αναγνωρίζουν κοιτάνε μόνο το συμφέρον τους...

Ανώνυμος 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 π.μ.  

Αγαπητέ συνάδελφε των 1:22 μήπως μπορείς να μας κατατοπίσεις πως παίρνονται τα διδακτορικά στη Βουλγαρία, γιατί χρειάζομαι ένα σύντομα και χωρίς πολλές υποχρεώσεις. Αν είναι και εξ αποστάσεως ακόμη καλύτερα.

Φιλικά
Καρακαξάς Βασίλης

Ανώνυμος 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 5:10 μ.μ.  

Ρε Βασιλη Καρακαξα τι το θες το διδακτορικο;Aπ οτι ξερω διοριστηκες. Αστο για κανενα αλλο αδιοριστο φουκαρα.
Ολα δικα σου τα θες;
Ενας γνωστος σου συναδελφος...

Ανώνυμος 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 8:32 μ.μ.  

agroanerge, το blog σου παρακολουθούν και ενίοτε γράφουν, αρκετοί (πολλοί ίσως) καρεκλατοι. κυρίως νέα παιδιά (σχετικό είναι αυτό, νεοδιορισθεν γεωπόνος είναι μετά τα 30) που διοριστήκαν τα τελευταία 2-3 χρόνια που η αξία του διορισμού είναι ίδια (και ισάξια) με αυτή του 1ου λαχνού του lotto, δηλ λύνεις το επαγγελματικό σου πρόβλημα για όλη σου την ζωή. Το βλέπεις, γίνεται χαμός από κίνηση στο μηχανάκι κάτω δεξιά 0700-1400, αλλά κανένας δεν γράφει επειδή χρησιμοποιούν τον H/Y της υπηρεσίας τους. Γιατί το κάνουν αυτό? τι τους ενδιαφέρει τους διορισμένους να μάθουν για τις συμβάσεις? Η καυλα της εξουσίας είναι γλυκιά όταν κάθεσαι στον θρόνο σου και έξω οι κολασμένοι ποδοπατουνται για μια φέτα ψωμί

Ανώνυμος 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 9:03 μ.μ.  

Προς ολους θα ήθελα να πω οτι η εμπειρία είναι μια χτένα που σου δίνει η ζωή αφού όμως έχεις χάσει τα μαλλιά σου! Γι αυτο αδερφια προσεξτε με τον ΕΛΓΑ εχουμε χασει το τρενο! Πρεπει σύντομα να βρουμε και αλλα πραγματα στα οποία θα μπορουμε να ελπίζουμε!
Επισης προτεινω καθε φορα που θα κανουμε ενα post να λέμε την ηλικία μας και εαν ειμαστε ανεργοι , συμβασιουχοι ή διορισμενoι για να καταλαβαινουμε και καλυτερα απο ποια οπτική γωνία μιλάει ο καθένας!

28 χρονών ανεργος

Ανώνυμος 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 2:44 π.μ.  

Συμφωνω απολυτα με τον τελευταιο.
Αλλα ασχολουμαστε με τον γ...ο τον ΕΛΓΑ γιατι μονο αυτος απασχολει τοσους πολλους γεωπονους.
Δυστυχως μονο για 24 μηνες(εκτος αν αλλαξει αυτο, που το θεωρω πολυ δυσκολο ομως)και ως ποτε;
Αν βλεπει καποιoς φως απο πουθενα ας το δειξει.
Προς το παρον το μονο που υπαρχει ειναι μαυρο σκοταδι...

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP