ΗΜΕΡΙΔΑ: ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009






ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ,ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,ΣΥΝΕΔΡΙΑ ,ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ!
ΒΑΡΕΘΗΚΑ Ν'ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ...
ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΥΤΗ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΑΣ!!!
ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΙΣ ΓΛΥΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ(ΚΑΒΑΤΖΩΘΗΚΑΤΕ ΠΑΛΙ?) ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ 24ΜΗΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ.
ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ.........
........ΠΡΟΣΕΧΩΣ!!!
Υ.Γ ΤΟ ΣΩΣΙΒΙΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ?









4 σχόλια:

Ανώνυμος 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 6:21 μ.μ.  

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΩΤΕΕ?
ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΦΕ? ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΑΙ?ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ? ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ?ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΚΕΝΛΗ?ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ?
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.....
ΘΡΥΛΕΩΝ

Ανώνυμος 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 9:05 μ.μ.  

Πες τα ρε θρυλεων...

Ανώνυμος 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:49 π.μ.  

ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ, γιατί θα πρέπει εκτός από την ετήσια συνδρομή που όλοι αναγκαστικά ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ για να πάρουμε την πολυπόθητη "άδεια ασκήσεως επαγγέλματος", γιατί επαναλαμβάνω το ΓΕΩΤΕΕ θα πρέπει να βάζει βαθειά το χέρι σην τσέπη του κάθε συμβασιούχου (ορισμένου αλλά και αορίστου χρόνου) που από τη Μακεδονία ξεκινάει και πάει για εκτιμήσεις στην Πάτρα ή στην Κρήτη, πληρώνει ενοίκιο για το μόνιμη κατοικία στη Μακεδονία αλλά αναγκαστικά νοικιάζει και άλλο δωμάτιο σε ξενώνα στην Κρήτη, έχει τεράστια έξοδα για εισιτήρια να πάει να δει τους δικούς του, έξοδα για εστιατόρια (που να μεταφέρει κατσαρολικά, ηλεκτρική κουζίνα, ψυγείο για λίγους μήνες, πως να μαγειρεύει)κλπ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ να τον αρμέγει αδικαιολόγητα κρατώντας του κάθε μήνα ένα σεβαστό ποσό από τον τίμιο ιδρώτα του (των εκτός έδρας εκτιμητικών - οδοιπορικών του). Δεν είμαστε ελεύθεροι επαγγελματίες μελετητές ώ ΓΕΩΤΕΕ !!! υπάλληλοι είμαστε και οι συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου σε λίγους μήνες θα είναι πάλι άνεργοι. Πως τους βαστά η καρδιά να βάζουν αδικαιολόγητα το χέρι στην (τρύπια) τσέπη των συναδέλφων; Ας ασχοληθούν με την δίκαια επιλογή των συμβασιούχων στους Οργανισμούς, ας ασχοληθούν με την κατάργηση του ορίου των 3 οκταμήνων...

Ανώνυμος 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 8:09 π.μ.  

συνδρομή μισθωτών σε Επαγγελματικό Επιμελητήριο ! Παγκόσμια Πατέντα (ας μου επιτραπεί η έκφραση "νταβατζιλίκι").
Όσο για την άδεια άσκησης επαγγέλματος, σκίστε τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά σας, σας είναι ΑΧΡΗΣΤΑ.

και μοναδικό έργο του ΓΕΩΤΕΕ ο ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP