Χατζηγάκης-Ρόβλιας για τις ρουσφετολογικές προσλήψεις

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ντίνος Ρόβλιας, καταγγέλει τον Υπουργό Αγροτικής ανάπτυξης για 286 παράνομες προσλήψεις,με εικονικούς και στημένους διαγωνισμούς!

Διαβάστε τις δηλώσεις ΕΔΩ.


Έντονη η απάντηση από τον Σωτήρη Χατζηγάκη που κάνει λόγο για πλήρης διαστρέβλωση και η σκόπιμη λασπολογία.

Διαβάστε την απάντηση ΕΔΩ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 9:17 μ.μ.  

Περα απο κομματικα ολοι στα ιδια σκατα βουλιαζουν. Αν εχεις τα μεσα τα εχεις.Δυστυχως ετσι παιζεται το παιχνιδι.Τι ψαχνουμε να βρουμε;Ολοι ξερουμε σε τι κωλοχωρα ζουμε. Σε διαφθορα, το μπουρδελο που λεγεται Ελλαδα αξιολογειται διεθνως(με τα οποια κριτηρια-κοινα για ολους- γινεται αυτη η αξιολογηση για προλαβω τους πατριωτες)σε επιπεδα κοντα σε καποια τριτοκοσμικα κρατη. Τι ειμαστε; Σκανδιναβια; Δεν παραγουμε τιποτα, ζουμε με επιδοτησεις και δανεικα και εχουμε περισοτερους δημοσιους υπαλληλους απ την Γερμανια με 6 πλασιο πληθυσμο απο μας.
Πειτε μου σε ποια αλλη ευρωπαικη χωρα οι πτυχιουχοι παν/μιων προσπαθουν να παρουν μαστερς και διδακτορικα(οχι μονο στο το δικο μας το ξευτελισμενο επαγγελμα αλλα και σ αλλα) για να τα(το) ξυνουν αν διοριστουν στο δημοσιο.
Αστα να πανε στον διαολο...

Ανώνυμος 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 μ.μ.  

ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ.ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ, ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ.ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΛΗΤΟΝΤΑΙ ΠΟΙΚΙΛΙΟΤΡΟΠΩΣ.ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ.

agroanergos 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:57 μ.μ.  

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟΨΕΙΣ.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΟΝΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ.

Ανώνυμος 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:16 μ.μ.  

Το είχα διαβάσει το σχόλιό σου, γι' αυτό και εγώ αναφέρθηκα σε αυτό το θέμα.Για να μην παρεξηγηθώ, δεν παίζω το ρόλο κανενός ειλικρινά, αλλά δεν βλέπω την χρησιμότητα να αναρτούνται δελτία τύπου τησ ΠΑΣΚ Γεωπόνων Λάρισας που μόνο κομματικούς λόγους έχουν σαν κίνητρο, και να μην αναρτόνται/ανακοινώνονται σημαντικά θέματα για αγρότες αλλά και γεωπόνους βεβαίως (όπως και εγώ, σαν σύμβουλοι) όπως η αγροτική πύλη λόγω προσωπικής εμπάθειας.Δικό σου είναι το ιστολόγιο βεβαίως και οτι θέλεις κάνεις.Καλημέρα σε όλους.

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP