ΤΟ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Πραγματοποιείται στις 20 και 21 Φεβρουαρίου, στα Τρίκαλα, στο Ξενοδοχείο «ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ», η τακτική συνεδρίαση του Συντονιστικού Συμβουλίου του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, με τη συμμετοχή 45 γεωτεχνικών, εκλεγμένων στα ανώτερα όργανα διοίκησης του Επιμελητηρίου (Διοικητικό Συμβούλιο και Διοικούσες Επιτροπές).
Οι εργασίες του Συντονιστικού Συμβουλίου θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου, στις 20.00, ενώ στο τέλος της πρώτης ημέρας θα παρατεθεί δεξίωση προς τιμή των μελών του Συντονιστικού και των επίσημων προσκεκλημένων. Οι εργασίες θα συνεχιστούν το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στις 09:30.

Την έναρξη των εργασιών θα κηρύξει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σωτήρης Χατζηγάκης.

Στο Συμβούλιο θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στο συντονισμό λειτουργίας και δράσης του κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου και των Διοικουσών Επιτροπών των Περιφερειακών Παραρτημάτων του Επιμελητηρίου καθώς επίσης και άλλα τρέχοντα ζητήματα (συσταθείσες Επιτροπές και Ομάδες Εργασίας, επαγγελματικά θέματα κλπ), αλλά και θέματα που αφορούν στον πρωτογενή τομέα της Κεντρικής Ελλάδας, στις προϋποθέσεις εφαρμογής των προγραμμάτων της Δ’ Προγραμματικής Περιόδου 2007-2013, στις εξελίξεις επάνω στο ΟΣΔΕ και την πρόταση του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. επάνω σε αυτό και στις εξελίξεις στα θέματα της Αγροτικής Ανάπτυξης και οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην ελληνική γεωργία (και στους συναδέλφους του ιδιωτικού τομέα).
Μετά το πέρας των εισηγήσεων θα υπάρξουν τοποθετήσεις και παρεμβάσεις από τα μέλη του Συμβουλίου στα ζητήματα αυτά.


Πως αλλάζουν τα πράγματα....

Από τα ΜΑΤ στην Αχαρνών στα Τρίκαλα στα δυο στενά.......με τον Υπουργό αγκαλιά!

1 σχόλια:

Ανώνυμος 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 9:11 μ.μ.  

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ 3 ΜΕΡΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ, ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ/ΑΝΕΡΓΩΝ...ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ...
ΘΡΥΛΕΩΝ

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP