Οι δημοσιογράφοι του Υπουργείου Αγροτικής ανάπτυξης

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

Περισσότεροι από εβδομήντα δημοσιογράφοι απασχολούνται και αμείβονται από το 2004 που η Ν.Δ. κέρδισε τις εκλογές μέχρι και σήμερα σε ένα κανάλι - φάντασμα που ανήκει στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία που ζήτησε και έλαβε από τον πρώην υπουργό Επικρατείας Θόδωρο Ρουσόπουλο ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης. Το εντυπωσιακό στην συγκεκριμένη υπόθεση έχει να κάνει με το γεγονός ότι πολλοί εκ των δημοσιογράφων που απασχολούνται στο «Αγροτικό Κανάλι» καλύπτουν παράλληλα και τα θέματα του υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Οι αθρόες προσλήψεις δημοσιογράφων σε ένα κανάλι που ελάχιστοι γνωρίζουν την ύπαρξή του, έχει προκαλέσει κατ' επανάληψη την διαμαρτυρία της ΠΑΣΚ Γεωπόνων νομού Λάρισας. Από την διαμαρτυρία αποκαλύπτεται ότι από το σύνολο των δημοσιογράφων που απασχολούνται στο αγροτικό κανάλι, μόνο δύο προέρχονται από αγροτικούς νομούς (Έβρος - Λάρισα). Σύμφωνα με την καταγγελία της ΠΑΣΚ Γεωπόνων οι 56 προσλήψεις έγιναν την άνοιξη του 2008, ενώ ο ετήσιος προϋπολογισμός του «καναλιού - φάντασμα» ανέρχεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Οι περισσότερες προσλήψεις έγιναν επί των ημερών Κοντού.

parapolitika.gr


Στη συνέχεια το άρθρο αναφέρεται στα ερωτήματα που είχε θέσει η ΠΑΣΚ Γεωπόνων Νομού Λάρισας και τα είχαμε δημοσιεύει τον Οκτώβριο στο blog!!!


Διαβάστε και μια δημοσίευση που είχαμε τον Ιούλιο για το Κανάλι του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

3 σχόλια:

Ανώνυμος 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 8:53 μ.μ.  

Αυτά να βλέπετε συνάδελφοι για να ξερετε όταν μας ξαναπούν οτι δεν έχουν λεφτά. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

Ανώνυμος 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 7:34 π.μ.  

ΑΦΟΥ Η ΠΑΣΚ Γεωπόνων Νομού Λάρισας ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΣΕΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΣΤΑΘΗΚΑΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ?ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΡΚΟΥΣΕ?ΜΕ ΠΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ?ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΜΩΣ....
ΘΡΥΛΕΩΝ

Ανώνυμος 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 9:13 π.μ.  

exoume mipws kai ta onomata twn dimosiografwn????

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP