Επίδομα αναδρομικά 176 ευρώ σε όλο το Δημόσιο!

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Πράσινο φως» για την καταβολή σε όλους τους εργαζόμενους στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, του επιδόματος των 176 ευρώ, ανάβει με αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις - σοκ που θα προκαλέσουν τριγμούς και πανικό στο κυβερνητικό στρατόπεδο.

Για πρώτη φορά σε ανώτατο δικαστικό επίπεδο επικυρώνεται η καταβολή του επίμαχου επιδόματος, που έχει αποτελέσει από το 2003 «μήλον της Εριδος» για πολλές κατηγορίες εργαζομένων, που το διεκδικούν στα δικαστήρια μέσα από έντονες διαμάχες με το Δημόσιο, τα ΝΠΔΔ (Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου), τους ΟΤΑ (Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης).
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αρειος Πάγος με αμετάκλητες αποφάσεις του δέχθηκε σχετικές αγωγές και επικύρωσε την καταβολή του επιδόματος των 176 ευρώ σε μερικές κατηγορίες εργαζομένων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα (που απασχολούνται σε νοσοκομεία και σε άλλα ΝΠΔΔ), αποκρούοντας τους ισχυρισμούς των κρατικών εκπροσώπων που αρνούνταν επίμονα την πληρωμή.
Ετσι ανοίγει ο δρόμος για να καταβληθούν τα ποσά αναδρομικά σε δεκάδες χιλιάδες υπαλλήλων, που μπορεί να ξεπεράσουν και τους 300.000 εάν συμπεριληφθούν και οι εργαζόμενοι με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου.

Διαβάστε ολόκληρη την δημοσίευση ΕΔΩ.


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΕΔΩ.

Το Εφετείο Αθηνών καλεί το Δημόσιο να καταβάλει επίδομα 176 ευρώ σε όλους και όχι μόνο στο μόνιμο προσωπικό, καθώς αυτό συνιστά παράβαση του Συντάγματος.



6 σχόλια:

Ανώνυμος 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 4:38 μ.μ.  

Ελεος.
Κι αλλα λεφτα στα κοπροσκυλα τους μονιμαδες του δημοσιου;
Ουστ απο δω τεμπελοσκυλα...

Ανώνυμος 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:20 π.μ.  

Πλάκα έχεις εσύ.Όταν θα διοριστείς (γιατί φαντάζομαι γι' αυτό παλεύεις)να μην τα πάρεις αυτά τα 176...

Ανώνυμος 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 6:22 μ.μ.  

Προς τον ανωνυμο των 10.20
Δεν ειμαι διορισμενος, ουτε και ασκω πλεον το επαγγελμα.Ετεροαπασχολουμαι και τυχαια ειδα το blog.
Δεν ξερω τι εσαι φιλε μου και που δουλευεις αλλα επιμενω οτι μια απ τις πληγες αυτης της μπουρδελοχωρας ειναι η ασυδοσια των μονιμων δημοσιων υπαλληλων που ειναι περισοτεροι σε αριθμο απο εκεινους που εχει η Γερμανια και το Βελγιο μαζι.Η συντριπτικη τους πλειοψηφια ειναι τεμπελοσκυλα που πληρωνονται τζαμπα. Οι εργαζομενοι στην κωλοχωρα που λεγεται Ελλαδα χωριζονται σε δυο κατηγοριες. Στους δημοσιους που τα εχουν ολα(ασφαλεια, συνταξη σιγουρη, εφαπαξ, "επαπειλουμενες" εγκυμοσυνες οι γυναικες ενω μπορει να χορευουν το βραδυ στα μπουζουκια και αλλα πολλα που τα ξερεις πολυ καλα) και στα κοροιδα του ιδιωτικου τομεα που ειναι οι μονοι που δουλευουν. Οταν και εαν ερθει στην Ελλαδα κυβερνηση που δεν θα την νοιαζει το πολιτικο κοστος, ισως αλλαξουν τα πραγματα. Μεχρι τοτε ομως θα πληρωνουμε τσαμπα αυτα(την συντριπτικη τους πλειοψηφια για να ειμαστε δικαιοι)τα κοπροσκυλα που λεγονται μονιμοι δημοσιοι υπαλληλοι...

Ανώνυμος 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:50 μ.μ.  

τι εγινε ρε φιλε ..Δεν επιασε το μέσο που εβαλες για να σε διορίσει?

Ανώνυμος 1 Μαρτίου 2009 στις 1:48 π.μ.  

Oχι, μ εγραψε κανονικα οπως και σενα...

Ανώνυμος 15 Μαρτίου 2009 στις 10:21 μ.μ.  

Κάτι φραπεδόβλαχοι τενεκέδες σαν τον ανώνυμο των 22/2 4.38, έχουν καταντήσει τη χώρα σε αυτό το χάλι και όχι οι δημόσιοι υπάλληλοι. Γιατί όλοι μας εμείς του δημοσίου εργαζόμαστε πρώτα για την προκοπή της χώρας και μετά για την δική μας πάρτυ όπως κάνουν όλοι οι υπόλοιποι ...δήθεν βιοπαλεστές που κάνουν κάτι λαμογιο-επαγγέλματα...

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP