ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΛ.ΚΟΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΥΣ

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έκπληξη και αγανάκτηση προκάλεσε στους Γεωτεχνικούς η αχαρακτήριστη ενέργεια του απελθόντος Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κου Αλέξανδρου Κοντού που προσπαθεί να ποινικοποιήσει την άσκηση σοβαρής κριτικής από τα συνδικαλιστικά όργανα.

Η προαγγελθείσα εμπαθής δήλωση στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του «με κάποιους θα τα πούμε σε άλλες αίθουσες» έρχεται να πάρει σάρκα και οστά με την κατάθεση αγωγής κατά του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων (ΠΟΓΕΔΥ) Νίκου Κακαβά.

Η πρωτοφανής αυτή ενέργεια στην αντιμετώπιση των συνδικαλιστών καταδεικνύει πρακτικές που φέρνουν τον τόπο πολλά χρόνια πίσω, πόσο μάλλον που γίνεται από εν ενεργεία βουλευτή που καλύπτεται από ασυλία.

Δυστυχώς ο κος Αλέξανδρος Κοντός συνεχίζει την προσπάθεια επικοινωνιακής αντιμετώπισης της αποτυχημένης θητείας του αναζητώντας άλλοθι σε δήθεν ατεκμηρίωτες καταγγελίες και δυσφημιστικές ενέργειες των συνδικαλιστών.

Η κατάθεση επιλεκτικά αγωγής σε ένα συνδικαλιστή για το περιεχόμενο Δελτίο Τύπου το οποίο υπογράφουν όλες οι συνδικαλιστικές οργανώσεις καθιστά προφανές ότι η στόχευση εξυπηρετεί προσωπικές αντιπαραθέσεις και απόκρυψη του ουσιαστικού περιεχομένου του Δελτίου Τύπου (29-10-2008).

Αν ο κος Κοντός πιστεύει ότι θα τρομοκρατήσει το Συνδικαλιστικό Κίνημα των Γεωτεχνικών με καταθέσεις αγωγών, όπως η συγκεκριμένη αγωγή με την οποία ζητά να του καταβληθεί το ποσόν των διακοσίων (200.000 Ε) χιλιάδων ευρώ, πλανάται οικτρά. Το μόνο που καταφέρνει είναι να εκθέτει τον εαυτό του με την δημοσιότητα που παίρνουν «τα έργα και οι ημέρες του» στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ούτε αγωγές ούτε απειλές μπορούν να συσκοτίσουν τη δράση του και την αποτυχημένη θητεία του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Στα Δελτία Τύπου της Ομοσπονδίας και των άλλων Γεωτεχνικών Σωματείων περιγράφονται οι ενέργειες του πρώην Υπουργού και οι επιπτώσεις στην ελληνική γεωργία και τους έλληνες αγρότες (Βατοπέδι, πορεία Δ΄ ΚΠΣ, μείωση αγροτικού εισοδήματος κλπ.).

Αν ο πρώην Υπουργός δεν το είχε αντιληφθεί έγκαιρα, παρά την περιγραφή που γίνεται στα Δελτία των Γεωτεχνικών, ελπίζουμε να το κατάλαβε μετά τις τελευταίες σύσσωμες αντιδράσεις και τους αποκλεισμούς των δρόμων από τους αγρότες.

Οι αντιδράσεις αυτές των αγροτών δικαιώνουν πλήρως τα περιεχόμενα των Δελτίων μας.

Ας γνωρίζει, τέλος, ο πρώην Υπουργός ότι η προσπάθεια διάσπασης του Συνδικαλιστικού Κινήματος και οι προσωπικές επιθέσεις στον εκλεγμένο Πρόεδρο της ΠΟΓΕΔΥ, πέφτουν στο κενό και απλά τον εκθέτουν σε όλους τους Γεωτεχνικούς της χώρας.

Για τα Δ.Σ.
ΠΟΓΕΔΥ Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΛΕΞΙΟΥ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΠΕΓΔΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΥΛΟΥ
ΠΕΚΔΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΗΝΑ ΜΠΟΡΗ
ΠΕΔΔΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΚΑΡΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΣΙΔ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΑΝΗ ΣΠΥΡΟΥ
Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΒΑΝΤΑ ΛΑΛΙΩΤΟΥ
ΠΣΓΔ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΙΛΛΥ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΛΑΛΗΤΟΣ

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP