ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΗ

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Επειδή ενδιαφέρει πολλούς τι γίνεται με την ανακατάταξη,να σας ενημερώσουμε ότι έχει σχεδόν τελειώσει η όλη η διαδικασία.

Τα υπόλοιπα της λίστας ήταν γύρω στα 45-50 και έχουν ήδη κληθεί για Πάτρα και Ηράκλειο.

Η Πάτρα σύμφωνα με πληροφορίες έκλεισε γύρω στα 20 άτομα και το Ηράκλειο αναμένεται να κλείσει μέσα στην εβδομάδα με τα υπόλοιπα.

Αναμένεται νέα προκύρηξη μέσα στο μήνα.

Για άρθρο 20 δεν γίνεται προς το παρόν καμιά κουβέντα.(από τις εξελίξεις)

Για την νομική ή άλλη εξέλιξη της ανακατάταξης περιμένουμε να μάθουμε(αν και δεν το νομίζω) από τα θεσμικά μας όργανα!

Υ.Γ Ο ΕΛΓΑ κάλεσε αυτούς που είχαν δηλώσει ότι δουλεύουν αλλού και όχι αυτούς που αρνηθήκανε για οποιονδήποτε άλλο λόγο π.χ απόσταση ή δεν γουστάρανε!

7 σχόλια:

Ανώνυμος 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:38 μ.μ.  

Φίλε agroanerge, ως παλιός (ο παλαιότερος στο παρών blog) blogger θα μου επιτρέψεις να χρησιμοποιήσω μια ανάρτηση σου από τις 24 Μαΐου 2008 μόλις πριν από λίγους μήνες (ας πούμε ¨¨μια σύμβαση πριν¨¨)


«…Βαθμός πτυχίου μ.ο 7=700 μόρια
Προϋπηρεσία 60 μήνες στο δημόσιο και όχι στον ιδιωτικό τομέα γιατί γιοκ προσαύξηση 630(420+210)μόρια
Μεταπτυχιακό 150μόρια
Άριστη γλώσσα 70μόρια

Κάνοντας τη πρόσθεση φτάνουμε τα 1550.

Η βάση εισαγωγής είναι τα 1570μoρια(σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων αν και προσωπική μου εκτίμηση είναι τα 1650)…»



Βλέπετε πως επιδεινoνωται –με ανεξέλεγκτους ρυθμούς πλέον- οι όποιες προοπτικές για το επάγγελμα μας

1500+ ήταν η βάση διορισμού σύμφωνα με τις εφημερίδες τον Μαιο, μέχρι να φτάσουν τα νέα σε εμάς έγινε 1600+, στην πρόκ. 1Κ ήταν περίπου 1700+, και από το χειμώνα μετά όποιος δήμος έβγαζε θέση για γεωπόνο ο διοριστείς είχε πάνω 1840 μόρια. Σε θέσεις μεμονωμένες για την Αθήνα είχαμε το πρωτοφανές (για πανεπιστημιακο πτυχίο) 1900+ και σε μια μόνο περίπτωση ≈2000 μόρια. Κάθε μήνα έχουμε και νέο παγκόσμιο ρεκόρ.

Μονο αν στην παραπανω αναλυση προσθεσεις ένα διδακτορικο και φτασεις ετσι τα 1850 εχεις το δικαιωμα να παλαιψεις μοριο-με-μοριο με τους αλλους για μια θεση στην επαρχια (εάν δεν εχει εντοπιοτητα).

Καταλήξαμε στο «…αν έχεις 1700+ μόρια, δεν υπάρχεις, εισαι μηδενικο, σκουπιδι…»

Ανώνυμος 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:44 μ.μ.  

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΣ!ΗΜΟΥΝ ΝΙΑ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ BLOG ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΕΡΑΣΑ!ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΗ!ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ!

Ανώνυμος 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:17 μ.μ.  

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ? ΚΑΛΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΩΛΗΜΑ ΤΡΙΜΗΝΟΥ? ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΛΙΣΤΑ? ΠΟΤΕ ΛΕΝΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ? ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

Ανώνυμος 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 3:32 μ.μ.  

Χαίρετε! Θα ήθελα και εγω τη συμβουλή σας πάνω στο θέμα των μορίων. Είμαι 34 χρονών με 7,1 πτυχίο, μεταπτυχιακό και 2 ξένες γλώσσες (Αγγλικά-Ιταλικά-άριστη γνώση). Έχω δουλέψει 5 οχτάμηνα στον ΕΛΓΑ και έκανα το αγροτικό μου, δηλαδή 1570 μόρια. Με το προεδρικό του Παυλόπουλου μπήκαν στον ΕΛΓΑ 219 άτομα που όλοι ήταν "βύσματα" γιατί είχαν δουλέψει στον ΕΛΓΑ στα ΠΣΕΑ χωρίς λίστα και πάρα πολλοί απο Βουλγαρία,χωρίς να ξέρουν τα στοιχειώδη! Βγαίνει προκήρυξη μετά στα ΚΕΓΕ με απαραίτητη προϋπόθεση 24 μήνες προϋπηρεσία στα ΚΕΓΕ, πως γίνεται? Μόνο με "βύσμα"! και μπήκαν όλοι χωρίς Αγγλικά και φυσικά χωρίς μεταπτυχιακό. Βγάζει προκήρυξη ο ΟΠΕΚΕΠΕ και θέλει απαραίτητη προϋπόθεση 12 μήνες στον ΟΠΕΚΕΠΕ! Εξαιρετικά δύσκολο, μπηκαν πάλι οι γνωστοί! Τα τελευταία 3 χρόνια ψάχνω εταιρία και επειδή δεν έχω γνωστό δεν βρίσκω τίποτα! Αυτή είναι η κατάντια της Ελλάδας. Είμαι απο επαρχία,δεν έχω γνωστούς και είμαι άνεργος επειδή ατύχησα στην έκθεση και πέρασα Γεωπονία και ήμουνα και σημαιοφόρος! Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η Νέα Δημοκρατία και ζήτω το ΠΑΣΟΚ!

Ανώνυμος 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 7:03 μ.μ.  

Καλα μιλάμε για την ανακατάταξη της λίστας και χτυπιόμαστε, αλλά το θέμα είναι να κάνουμε και τίποτα. Έμαθα ότι η ΠΕΑΣΓΕ θα έκανε ξανά κινήσεις με όσους είναι στη λίστα του ΕΛΓΑ πιο κάτω από την ανακατάταξη, όσους δηλαδή αδικήθηκαν. Αυτοί όμως που αδικήθηκαν έψαξαν κάποιο τρόπο να αντιδράσουν? Επικοινώνησε κανένας από αυτούς με την ΠΕΑΣΓΕ μήπως γίνει κάτι συλλογικό? Ή απλά καθόμαστε και σχολιάζουμε μόνο και καταριώματσε την άδική μας μοίρα που γίναμε γεωπόνοι...?

Ανώνυμος 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 7:14 μ.μ.  

Προς τον εξαγριωμενο 34αρη συναδελφο:
Νεος εισαι ακομα φιλε. Περιμενε να φτασεις 47 και τα ξαναλεμε(εγω θα ειμαι 60 τοτε,θεου θελοντος).
Κουραγιο, τα πρωτα 47 χρονια ειναι δυσκολα!

Ανώνυμος 17 Μαρτίου 2009 στις 12:36 π.μ.  

Οταν αρνείσαι να αναλάβεις υπηρεσία 8μηνη σε οποιονδήποτε φορέα δεν δηλώνεις και το λόγο για τον οποίο το κάνεις. Απλώς αρνείσαι. (αναφέρομαι στο σημείο του Post που λέει οτι ο ΕΛΓΑ ξανακάλεσε μόνο όσους δουλεύανε όταν κλήθηκαν και όχι όσους δε γουστάρανε...)

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP