ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Η ΠΑΣΚ Γεωπόνων Λάρισας διαμαρτύρεται στο Υπουργείο Ανάπτυξης γιατί δεν έχουν προβλεφθεί θέσεις ΓΕΩΠΌΝΩΝ στην νέα υπηρεσία εποπτείας αγοράς.

ΤΟ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ Σ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΣΟ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ κ.ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ κ.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ………


ΓΕΩΠΟΝΟΙ!!!!!!!

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Σ’ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ;


Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου

Προς:
Υφυπουργό Υπουργείου Ανάπτυξης κ. Βλάχο Γεώργιο,
Κοιν. Γενικό Γραμματέα Καταναλωτή & εκπρόσωπο τύπου του Υπουργείου Ανάπτυξης κ. Οικονόμου Γιάννη,

Η ΠΑΣΚ Γεωπόνων νομού Λάρισας διαμαρτύρεται για ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ του Υπουργείου Ανάπτυξης.
Με αφορμή το νόμο που ψηφίστηκε πρόσφατα στην Βουλή και θα εφαρμοστεί με το νέο έτος 2009 και αφορά την σύσταση της νέας υπηρεσίας του Υπουργείο Ανάπτυξης:
Η ΠΑΣΚ Γεωπόνων του Νομού Λάρισας διαμαρτύρεται γιατί δεν προβλέπεται καμία θέση γεωπόνου ΠΕ στις 126 ΠΕ από τις 225 θέσεις ΠΕ-ΤΕ-ΥΕ-ΔΕ. Σεβόμαστε τις ανάγκες για την πλήρωση των υπολοίπων θέσεων από επιστήμονες με συναφές γνωστικό αντικείμενο, αλλά είναι απορίας άξιον που δεν υπάρχει πρόβλεψη για προσλήψεις γεωπόνων!!
Ζητούμε
- Στη νέα υπηρεσία ελέγχων του ΥΠΑΝ το 10 % να πληρωθεί από γεωπόνους ΠΕ με εξειδικευμένο αντικείμενο
- Να γίνει άμεση τροποποίηση του νόμου για την στελέχωση της νέας υπηρεσίας με γεωπόνους ΠΕ


Οι Γεωπόνοι με την επιστημονική τους κατάρτιση και γνώση, είναι δομικός κρίκος του συστήματος ελέγχου και πρέπει να στελεχώσουν τις υπηρεσίες ελέγχου όπου και αν αυτές ανήκουν. Άλλωστε, ο ρόλος τους είναι σημαντικός και έχει αναγνωρισθεί από την κοινωνία, τον καταναλωτή και τους πολίτες.

Η ΠΑΣΚ Γεωπόνων νομού Λάρισας.

Διαβάστε τον νόμο για την νέα υπηρεσία του ΥΠΑΝ.

7 σχόλια:

Ανώνυμος 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:31 μ.μ.  

Καλη η προσπαθεια συναδελφοι της ΠΑΣΚ αλλα δεν μας πειθετε...

Ανώνυμος 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 9:32 π.μ.  

Είναι ο Οικονόμου Γεωπόνος? Δεν νομίζω, έκανε 15 χρόνια να τελειώσει την σχολή, τον ενδιέφερε μόνο να σπρώξει την πολιτική του καριέρρα και πραγματικά ηταν αδιάφορος για τον κλάδο. Μπορεί μάλιστα να μισούσε το ότι ήταν Γεωπόνος αφού το επάγγελμα δεν είναι και πολυ της μόδας στο Κολωνάκι...

Ανώνυμος 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 π.μ.  

ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΑΣΓΕ;;;ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ;ΑΠ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΛΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΝΕΡΓΙΑ!ΕΑΝ ΛΕΕΙ ΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΚΩΛΥΜΑ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ 24ΜΗΝΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ!ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ;;;ΗΜΑΡΤΟΝ!!

Ανώνυμος 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:32 π.μ.  

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΤΟΝ ΕΦΕΤ ΦΡΟΝΤΙΣΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΕΩΠΟΝΟ ΜΕΣΑ..ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΜΑΚΚΑ?ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΥΠΑΑΤ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΕΚΕΙ ΜΑΚΚΑ ΕΧΕΤΕ ΒΓΕΙ (ΩΣ ΠΑΣΟΚ) ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ...ΣΕ ΧΑΖΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΜΑΚΚΑ? ΑΝΕΡΓΟΙ & ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΟΧΙ ΜΑΛ...
ΚΑΛΑ ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ? ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ?
ΘΡΥΛΕΩΝ

Ανώνυμος 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:56 μ.μ.  

θΈΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΕΤΑΖΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ!!!

http://www.epiruspost.gr/epikairotita/577-2009-02-12-22-57-57.html

Για αυτο προσοχη που τάζετε!!!Καποια στιγμη θα ερθει και η εκδίκηση του Γεωπόνου!

Ανώνυμος 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 5:36 μ.μ.  

Προς ανωνυμο 12:56
Βασει του site που μας αναφερεις η θυτρια δαγκωσε το θυμα στ αρ...ιδια αφου προηγουμενως του τα εγλειφε(προφανως λογω ερωτικης πραξης).
Ετσι θα γινει και με μας και τον ΕΛΓΑ; Mετα το γλειψιμο θα τον δαγκωσουμε;

Ανώνυμος 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 9:26 μ.μ.  

οταν εκανε ντου η αντικτρομοκρατη στο ξενοδοχειο της Αρτας βρηκε την γυναικα με το ενα αρχιδι στο στομα, το δευτερο αρχιδι στο πατωμα, ο καυλιαρης αιμοφυρτος στο κρεβατι σε κατασταση shock, και π**τσα του κοκκαλο απο τα viagra που ειχε καταπιει. πραγματικο θρυλερ.

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP