Σκιαδάς και Μαντέλη καλούνται για το Βατοπέδιο

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Η κατάρα της Βιστονίδας τώρα πλήττει την πολιτική και υπηρεσιακή ιεραρχία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, μετά τα καρφιά που προέκυψαν από τα υπομνήματα του προέδρου και των μελών του Δ.Σ. της ΚΕΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», οι εισαγγελείς Εφετών Ευσταθία Σπυροπούλου και Παντελής Στραγάλης καλούν για ανωμοτί καταθέσεις (δηλαδή ως υπόπτους) τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνο Σκιαδά και τη διευθύντρια Αγροτικής Γης του ίδιου υπουργείου, κ. Μαντέλη.

Την περασμένη Τετάρτη ο πρόεδρος της ΚΕΔ Π. Παπαγεωργίου, ο διευθύνων σύμβουλος κ. Γκράτσιος και τα μέλη του Δ.Σ. στο κοινό 30σέλιδο υπόμνημά τους ισχυρίστηκαν ότι εκτέλεσαν υπουργικές αποφάσεις και «εγκεκριμένο κυβερνητικό σχέδιο» για τις ανταλλαγές.

Υποστήριξαν ότι την ενεργοποίηση του ΚΕΔ προκάλεσε απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, τη δε συνέχεια των ενεργειών τους προσδιόρισε σειρά αποφάσεων του υπουργού, πράξεις του γενικού γραμματέα του ίδιου υπουργείου και υπηρεσιακές αποφάσεις. Με την αναφορά αυτή σύσσωμη η ΚΕΔ φωτογράφισε τον γενικό γραμματέα και τη διευθύντρια Αγροτικής Γης, γι' αυτό και οι δύο καλούνται από τους εισαγγελείς για εξηγήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να τους αποδοθούν ευθύνες δεδομένου ότι αμφότεροι δεν καλύπτονται όπως οι προϊστάμενοί τους υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης.

πηγή:Ελευθεροτυπία

1 σχόλια:

Ανώνυμος 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:57 μ.μ.  

Έτσι είναι. Τα μεγάλα σκυλιά περνούν πάνω από τα πτώματα των μικρότερων που τους υπηρετούν.

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP