ΑΓΩΓΗ ΑΛ.ΚΟΝΤΟΥ ΚΑΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΓΕΔΥ Ν.ΚΑΚΚΑΒΑ

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Διακόσιες χιλιάδες Ευρώ αποζημίωση , απαγόρευση να γράφει , να λέει και να δημοσιεύει οτιδήποτε εις βάρος του με την απειλή χρηματικής ποινής 2.500 Ευρώ και κράτησης ενός έτους για οποιαδήποτε εις βάρος του δήλωση στον Τύπο ζητάει με αγωγή του ο Πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αλέξανδρος Κοντός απο τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων κ Νίκο Κακκαβά.

Ο πρώην Υπουργός αναφερόμενος στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ομοσπονδία , στις 29 Οκτωβρίου 2008 λέει μεταξύ άλλων οτι ΄΄αποτελεί πραγματικό λιβελογράφημα αφού αορίστως και αθεμελίωτα χωρίς επίκληση οιουδήποτε πραγματικού στοιχείου επιχείρησε να με παρουσιάσει –μεταξύ άλλων- ως παραβαίνοντα τους Ευρωπαικούς κανονισμούς και την Ελληνική Νομοθεσία Υπουργό και ως μεθοδεύοντα τη λεηλασία των πόρων του προγράμματος ΄΄Αγροτική Ανάπτυξη 2007-2013 ΄΄ στο βωμό εξυπηρέτησης μιας πελατειακής λογικής .
Αναμένεται μέσα στην ημέρα η απάντηση της Ομοσπονδίας .

πηγή:agroschannel.com


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1 σχόλια:

Ανώνυμος 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 7:30 μ.μ.  

Τυχεροι(και με πολυ επιμονη και υπομονη οι συναδελφοι αφου περασαν 5 περιπου χρονια δικαστικων αγωνων. Θα τους τα "ριξει" βεβαια αναδρομικα ο ΕΛΓΑ και θα τα παρουν μαζεμενα).
Λες agroanerge, η οποιοσδηποτε αλλος ξερει απ αυτα, να σημαινει κατι αυτο(διδαστικο δεδικασμενο) για την μονιμοποιηση κι αλλων ομαδικα η χρειαζονται ξεχωριστα δικαστηρια επειδη ο καθε ενας αποτελει ξεχωριστη περιππτωση;

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP