Ιδού η Ρόδος....

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

Προς Υπουργό κ. Κοντό, ενταύθα.

Κύριε Υπουργέ,

Τον τελευταίο καιρό γίνεστε αποδέκτης "ενοχλητικών" ερωτήσεων από δημοσιογράφους, ανακοινώσεων από συνδικαλιστικούς και επιστημονικούς φορείς, επιστολών από απασχολούμενους στον χώρο.

Αν πιστεύετε ότι έχετε συγκροτημένο αντίλογο σε όλα αυτά, υπάρχει η χρυσή ευκαιρία να απαντήσετε εφ'όλης της ύλης. Το βήμα θα είναι στημένο στην ετήσια συνέλευση του ΓΕΩΤΕΕ, στην οποία σίγουρα το Επιμελητήριο θα σας έχει καλέσει.

Είναι χρυσή ευκαιρία να απευθυνθείτε στους χιλιάδες των γεωτεχνικών, στους επιστήμονες που εργάζονται στον τομέα της ελληνικής οικονομίας στον οποίο προΐστασθε. Να τους εξηγήσετε το όραμά σας για την ελληνική γεωργία και τον ρόλο που τους επιφυλάσσετε σε αυτή.

Είναι χρυσή ευκαιρία να αποστομώσετε τους κακόπιστους που σας κατηγορούν ότι έχετε εγκαθιδρύσει στο Υπουργείο σας "σύστημα διαπλοκής" με μοναδικό στόχο τον έλεγχο των αγροτών και την αποκόμιση μικροπολιτικών ωφελημάτων για εσάς προσωπικά και οικονομοπολιτικών προνομίων στον υπερκομματικό εσμό των "αντιπροσώπων" με τον οποίο έχετε διαπλακεί.

Είναι χρυσή ευκαιρία να αποδείξετε ότι δεν είστε ένας φτηνός κομματάρχης τύπου Γκόρτζου, ικανός μόνο να εκτοξεύετε συνθήματα σε επαρχιακά καφενεία και σε χρυσοπληρωμένες συγκεντρώσεις των υποτακτικών σας, αλλά ένας υπεύθυνος πολιτικός, τον οποίο ο Πρόεδρος της Κυβέρνησης επάξια τοποθέτησε επικεφαλής σε ένα Υπουργείο που διαχειρίζεται τις τύχες ενός μεγάλου τμήματος του ελληνικού λαού.

Κύριε Υπουργέ, Θα περιμένω μέχρι τις 21 Νοεμβρίου, να σας ακούσω από το βήμα του ΓΕΩΤΕΕ. Αν δεν εμφανιστείτε, θα μου δώσετε την ευκαιρία να υποθέσω ότι το κοστούμι που φοράτε είναι μεγαλύτερου μεγέθους από Εσάς.

Με τιμή Geoponix

Υστερόγραφο: Μην ανησυχείτε, οι συνάδελφοι της Συνέλευσης θα σας χειροκροτήσουν. Ξέρω τουλάχιστον πέντε (5) που θα πάνε γυμναστήριο τις παλάμες τους από τώρα, για να είναι έτοιμοι. Αν θέλετε να είναι έξι (6), φέρτε μαζί σας και τον Νομάρχη.


Στάλθηκε από το http://geoponix.blogspot.com/

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP