AΠΑΝΤΗΣΗ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΣΗΤΕΙΑΣ

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

Η Δ.Ε. του ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Κρήτης λυπάται, γιατί η πρόσφατη συνεδρίασή της στη Σητεία, φαίνεται να προκάλεσε την αντίδραση της δημοτικής αρχής της πόλης και την άδικη επίθεσή της σε βάρος της Δ.Ε. του Επιμελητηρίου. Αυτό προκύπτει τόσο από δημοσιεύματα εφημερίδων, όσο και από το σχετικό δελτίο τύπου της δημοτικής αρχής.
Κατόπιν τούτων η Διοικούσα Επιτροπή του ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Κ επιθυμεί να διευκρινίσει τα παρακάτω:

1. Το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο ως επιστημονικός, και παγκρήτιας εμβέλειας φορέας, υποχρεούται να διατυπώνει με σαφήνεια και καθαρότητα τις θέσεις του, ώστε να τις λαμβάνουν υπ’ όψιν τους οι τοπικοί φορείς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει και να ταυτίζεται υποχρεωτικά με τις απόψεις όλων των φορέων μιας τοπικής κοινωνίας. Αυτό έπραξε το ΓΕΩΤ.Ε.Ε./ Παρ. Κρήτης με τη συνεδρίαση της Διοικούσας του Επιτροπής στη Σητεία και αυτό θα πράττει, σύμφωνα με τις δυνάμεις του και στο μέλλον.

2. Η έξοδος από την απομόνωση και η κάλυψη του αναπτυξιακού ελλείμματος της επαρχίας Σητείας, επιτυγχάνονται με την πραγματοποίηση των αναγκαίων υποδομών και την προώθηση δράσεων στα πλαίσια της σταθερής και επίμονης διεκδίκησης ενός προγράμματος πραγματικά ισόρροπης ανάπτυξης. Αυτό προσπαθεί και πράττει διαχρονικά το ΓΕΩΤ.Ε.Ε., για όλη την Κρήτη με ιδιαίτερη έμφαση στην ενδοχώρα της, το νότο της και τις απομακρυσμένες περιοχές της.

3. Δεν αποτελεί πρόθεση της Δ.Ε. να αποτελέσει το Επιμελητήριο τον έναν πόλο μιας αδιέξοδης και άνευ αντικειμένου πλέον σύγκρουσης στο ανατολικότερο άκρο της Κρήτης. Η διάθεσή της είναι να συμβάλλει θετικά μέσα από μια δύσκολη, αλλά εποικοδομητική προσπάθεια, στη μορφοποίηση ενός ρεαλιστικού εναλλακτικού, δημοκρατικού σχεδίου, που θα είναι το εργαλείο χάραξης της πορείας του τόπου για τα επόμενα χρόνια. Κι αυτό γιατί θεωρεί ότι η περιοχή της Σητείας, μια περιοχή με μοναδικό φυσικό κάλλος και πολιτισμό, έχει ανάγκη, περισσότερο τώρα, κάτι τέτοιο. Στις δικές μας προτάσεις για ένα τέτοιο σχέδιο, θα ενταχθούν και πολλές από τις προτάσεις που κατατέθηκαν από τους φορείς στη διάρκεια της εκδήλωσης του ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Παρ. Κρήτης στη Σητεία - μερικές μάλιστα από τον ίδιο το Δήμαρχο Σητείας.


Για τη Δ.Ε. του ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Κρήτης

Ο Πρόεδρος

Κώστας Καμπιτάκης

3 σχόλια:

Ανώνυμος 27 Νοεμβρίου 2008 στις 2:33 μ.μ.  

κυριε καμπιτακη δεν μου απανταται για την ερωτηση μου για τον ΟΠΕΓΕΠ.
ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΠΙΤΑΚΗ?
ΘΡΥΛΕΩΝ

Ανώνυμος 27 Νοεμβρίου 2008 στις 7:57 μ.μ.  

συγκρουσεις, ιντριγκες, μαχαιρωματα, γλειψηματα, βυσματα, κομματα, εγκαθετοι, λαδωματα.

πολυ σωστα κυριοι. αυτα ακριβως θελει ακουσει ενας ανεργος. ενας αγρο-ανεργος.

πειτε μου και αλλα, δεν χορταινω να ακουω:

ΠΟΙΟΣ ΕΘΑΨΕ ΠΟΙΟΝ
ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ
ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ
ΠΟΙΟΣ ΑΦΗΝΕΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ
ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΙ ΠΟΙΟΝ
ΠΟΙΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΙΟΝ

κανενα νεο για δουλεια ρε φιλε?

Ανώνυμος 27 Νοεμβρίου 2008 στις 8:32 μ.μ.  

γιατί δεν μας λες εσύ κάτι για δουλειά να μάθουμε και μεις......

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP