Η Αγροτική τράπεζα αφήνει απλήρωτους εργατοτεχνίτες στην Δακοκτονία

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2008

Το γεγονός ότι οι Τράπεζες είναι ότι…χειρότερο είναι γνωστό!
Μερικές φορές όμως ξεπερνούν τα όρια!!!
Γίνονται ανήθικες!
Αν και η καλή μας κυβέρνηση τους κάνεις δώρο και 28 δις !!!

Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό…


Διαβάστε με προσοχή:

Στη Λέσβο πριν από μερικές ημέρες ξεκίνησαν οι πληρωμές για το εργατοτεχνικό προσωπικό που απασχολήθηκε στη Δακοκτονία. Η πληρωμή (αν και Νοέμβρης) αφορά το μήνα Ιουλίου!!!
Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Από αυτή τη χρόνια διαχειριστής της πληρωμής είναι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λέσβου και συγκεκριμένα η Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης Λέσβου. Κάθε εργαζόμενος έχει δώσει τον προσωπικό του λογαριασμό στην Αγροτική Τράπεζα και εκεί κατατίθενται τα χρήματα της αμοιβής του. Πρόκειται δηλαδή για μισθοδοσία!!!

Τα σαΐνια- αλήτες της Αγροτικής Τράπεζας σε μερικούς ανθρώπους που τυγχάνει να έχουν κάποιο δάνειο παρακρατούν τα χρήματά τους , τα δεδουλευμένα τους!
Τα παρακρατούν χωρίς καμία νομική κάλυψη! Παράνομα!
Και να σημειωθεί ότι στην Δακοκτονία απασχολούνται φτωχοί άνθρωποι.

Δεν φτάνει που αμείβονται με το χαμηλότερο ημερομίσθιο γύρω στα 33 Ευρώ και η πληρωμή τους πάντα καθυστερεί.

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!

Στη διάθεση οποιοδήποτε ενδιαφερομένου είναι οι επώνυμες καταγγελίες 4 εργατών

Μεχρι τώρα μας έχουν καταγγελθεί 2 συμβάντα στην ΑΤΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ΛΕΣΒΟΥ και 2 στην ΑΤΕ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ.

Να παρέμβει άμεσα κάθε αρμόδιος.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ!

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΤΕΙΑ!!!!



Το θέμα στάλθηκε από Τσουκνίδα

4 σχόλια:

xrwmata 3 Νοεμβρίου 2008 στις 12:29 μ.μ.  

ΝΟΜΙΜΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ?!
ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΧΑΡΤΙΑ,ΑΓΓΛΙΚΑ,ΑΝΑΝΕΩΣΗ ECDL,ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓ.,ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ...ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ...Η ΖΩΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ 50!
ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΈΝΑ ΑΛΛΟ ΝΟΜΟ΅:ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΝΟΙΚΙΑ ,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΡΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ!ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΟΡΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ!!!?
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΟΛΙΣ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΜΟΥΝ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ???
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΡΙΑ ΕΝΑΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ Η ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΘΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΕΞΩ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ,ΑΓΕΛΑΔΕΣ,ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ,ΣΤΗ ΒΡΩΜΙΑ????ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΟΡΙΑ ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΜΠΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΟΥΝ ΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ 3 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ(ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ 50 ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ)ΜΕ ΤΙΣ 12 ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ?ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ 50 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ 1 ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΤΑ!!!8Α ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΡΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ!ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΣ.
ΤΡΕΧΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΕ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΡΙΑ.

Ανώνυμος 3 Νοεμβρίου 2008 στις 2:29 μ.μ.  

ΕXEIS DIKIO SYNADELFE!DYSTYXOS DIMIOYRGOYNTAI ANISOTHTES ME TO KRITIRIO TIS ENTOPIOTHTAS KAI ME TH MORIODOTHSH MAS POY EINAI EINAI IDIA ESTO KAI AN ORGOSEIS OLH THN ELLADA!
PIOS THA ASXOLITHEI OMOS K THA DOSEI SIMASIA??OLA ME PSILA GRAMMATA PERNANE!

Ανώνυμος 3 Νοεμβρίου 2008 στις 7:41 μ.μ.  

οπα μεγαλε!
Να μιλαει και η επαρχια για αδικια παει πολυ...παρα πολυ!
ο ελγα ακομη και αν σε παρει στην αθηνα σε στελνει στα νησια.Εχω δουλεψει 4 φορες ελγα ουτε απεξω δεν εχω περασει.Εσυ επαρχιωτη οταν τελειωσει η δουλεια στο γραφειο που 8α σε στειλουν γυριζεις ΑΝΕΤΑ στο γραφειο της ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ.Εγω για να το κανω αυτο πρεπει ΝΑ ΒΑΛΩ Τ-Ο ΒΥΣΜΑ.Εδω εχουμε 1000+ ατομα για 10 θεσεις στον οπεκεπε,για 5-6 θεσεις στο δακο και για 7 θεσεις στον οπεγεπ.Ανεργεια τουλαχιστον 12+ μηνες για να μπεις..ενας ελγα μας μενει.Εσυ κατι μπορεις να βρεις και στον ιδιωτικο τομεα.Εμας οτι πιο κοντινο υπαρχει ειναι η ΒΙΠΕ στο σχηματαρι.Και ξερεις τι εστι εθνικη οδος Αθηνα- Χαλκιδα..αστο μην σου τυχει καλυτερα.
Μια χαρα ειστε..σας φτιαξανε και πανεπιστημιακια για να κανετε και μαθηματα στα χαίβανια τους ΤΕΙτζιδες, σας ανοιξανε και σχολες για να παιρνεται και τα μεταπτυχιακα σας και διδακτορικα σας σε φιλικο επιπεδο..χωρις να ιδρωσετε..
Ενα αγροτικο μας εμενε αλλα φροντισε ο Μπασιακος να καταργησει την εντοπιοτητα στο Υπουργειο και παει και αυτο.
Τραβα φιλε μου και κλαψου αλλου οχι εδω.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!Αλλα παλι και τοτε ΕΣΥ θα κλαις.
ΘΡΥΛΕΩΝ

Ανώνυμος 7 Νοεμβρίου 2008 στις 7:25 μ.μ.  

οι ΤΕΙτζηδες τουλαχιστον περαρασανε Ελλαδα, σε σχεση με εσας που οι μισοι εισαστε απο εξωτερικο. Αντε να βρεις καμια καλυτερη δουλεια απο το να το παιζεις καημενος με τοσα επαγγελματικα δικαιωματα. Βαλε λιγο το ξερο σου να δουλεψει. ΕΝΑΣ ΤΕΙτζης!

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP