Ψευδής η υπεύθυνη δήλωση που έκανε ο γιος του υπουργού ανάπτυξης

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΏΛΥΜΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ.

Είναι χοντρή γκάφα αυτή που έκανε ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Αλέξανδρος Κοντός αφού ο γιος του στην υπεύθυνη δήλωση που έκανε για για να διοριστεί ως μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του πατέρα του έγραψε ότι δεν έχει κώλυμα με τον νόμο. Έλα ,όμως ο Στράτος Κοντός δεν έχει υπηρετήσει την θητεία του και άρα σύμφωνα με τον νόμο έχει διαπράξει ποινικό αδίκημα; Ο κάθε υπουργός έχει δικαίωμα να βάζει στο γραφείο του από γιος μέχρι και μακρινούς συγγενείς. Αλλά όχι...και γράφει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και κανένα κώλυμα Όταν δεν έχεις υπηρετήσει την στρατιωτική σου θητεία είναι κάποιο κώλυμα Τώρα αυτά τα ξέρουν οι νομικοί αλλά όπως τα γράφει η εφημερίδα του Σ.Καρατζαφέρη "Η σφήνα" μάλλον δεν έχει άδικο. Είναι ψευδής υπεύθυνη δήλωση.

Aπό το troktiko

7 σχόλια:

Ανώνυμος 29 Νοεμβρίου 2008 στις 1:51 μ.μ.  

ΓΙΑΥΤΟ Η ΝΔ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ Υ.Δ. ΣΕ ΕΛΓΑ ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΛΠ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ!

Ανώνυμος 29 Νοεμβρίου 2008 στις 4:53 μ.μ.  

Και μιας και περιμένουμε τα αποτελέσματα της πρακτικής άσκησης, (βλ. αγροτικό)μπορεί κάποιος/-α να μας πει για το πως γίνεται μια ένσταση; Όχι φυσικά πως θα αμφιβάλλουμε για την εγκυρότητα τους (και έτσι θα έπρεπε δηλαδή μετά από τόσο καιρό αναμονής), αλλά για κάθε ενδεχόμενο...

Ανώνυμος 29 Νοεμβρίου 2008 στις 7:05 μ.μ.  

ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΟ 2008 ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ 17Ο ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΛΓΑ ΜΕ ΑΡΘΡΟ 20;;;

Ανώνυμος 29 Νοεμβρίου 2008 στις 8:12 μ.μ.  

ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ.

Ανώνυμος 29 Νοεμβρίου 2008 στις 8:35 μ.μ.  

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΙΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΕΚΤΥΠΩΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΤΟ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΣ, ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΛΛΑ Α4-ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ.
Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΤΟΣ 10 ΗΜΕΡΩΝ-ΟΧΙ ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ-ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΣΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ (ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΤΗΛΕΦΩΝΑ), ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΤΙ Ο ΤΑΔΕ (ΤΟΝ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙΣ, ΒΕΒΑΙΑ) ΕΠΙΤΥΧΩΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ-ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΙΛΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗ, ΑΛΛΩΣΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΒΑΤΖΩΣΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ. ΜΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΣ/Η ΠΡΩΤΟΣ/Η!ΠΑΡΕΚΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΕ ΦΑΚΕΛΟ ΑΣΕΠ. ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ: ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΟΛΟ 40€ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΩΚΛΕΙΕΙΣ,ΦΥΣΙΚΑ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΡΑΠΤΩΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΜΗΝΟ. ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΝΑΓΩΝΙΙΩΣ!ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΗ, ΝΑ ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΟΤΑΝ ΑΔΙΚΕΙΣΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣ- ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΠΩΣ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕΣ.

Ανώνυμος 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:39 μ.μ.  

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΙΔΙΑ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΣΤΑΣΗΣ.

Ανώνυμος 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 3:29 μ.μ.  

ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΧΥΣΗΣ ΑΠΛΕΤΟΥ ΦΩΤΟΣ...ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΜΕ (ΚΛΟΥΒΙΑ) ΑΥΓΑ ΚΑΙ (ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ) ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ-ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ- Η' (ΣΑΠΙΑ) ΠΟΡΤΟΑΚΑΛΙΑ ΚΑΙ (ΣΑΠΙΕΣ) ΝΤΟΜΑΤΕΣ-ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ- ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΤΕΛΑΡΑ...

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP