ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΚΑ 2009-ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ

Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2008


Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στην Κηποτέχνικα 2009!
Η Κηποτέχνικα αποτελεί το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός για τον Κήπο και το Πράσινο που πραγματοποιείται στην Ελλάδα. Στο γεγονός αυτό συμμετέχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς – επιχειρήσεις, οργανισμοί και στελέχη – από τον τομέα του κήπου και του αστικού πρασίνου.
H Κηποτέχνικα 2007 σημείωσε τεράστια επιτυχία, κυρίως λόγω του ότι κατάφερε μέσα από την πολύ καλή οργάνωση και προβολή, να συγκεντρώσει τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον όλων των επαγγελματιών του κλάδου.
Μέσα από την έκθεση οι εκθέτες και οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να διευρύνουν τις εμπορικές τους επαφές, να έρθουν σε άμεση επαφή με το πελατολόγιό τους και να προβάλουν με τον αποτελεσματικότερο τρόπο τα προϊόντα και την επιχείρησή τους.
Στα πλαίσια της Κηποτέχνικα διοργανώνονται συνέδρια και ημερίδες για τις εξελίξεις στο χώρο του πρασίνου ενώ παράλληλα γίνονται και παρουσιάσεις – επιδείξεις μηχανημάτων & εργαλείων και άλλες ειδικές εκδηλώσεις.
Για όλους τους παραπάνω λόγους και με στόχο να αναδείξουμε όλους εσάς μέσα από το γεγονός αυτό, σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στο μεγαλύτερο θεσμό του κλάδου.
Η νέα έκθεση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη από την προηγούμενη, αφού θα λάβει πλέον πραγματικά διεθνή χαρακτήρα με εκθέτες και επισκέπτες από το εξωτερικό, και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις.
Καλώς ήρθατε, λοιπόν, στην Κηποτέχνικα 2009!

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP