Η συνέντευξη του Αλέκου Κοντού στην Ξάνθη

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ.ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ(ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΡΑΓΕ;) ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ BLOGS!!!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ,ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΥΣ, ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ!


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ




Η ΕΠΙΜΑΧΗ ΕΡΩΤΗΣΗ






ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΟΜΗΡΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ(ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ),ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ;(ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ)

Υ.Γ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ!

7 σχόλια:

Ανώνυμος 10 Νοεμβρίου 2008 στις 1:21 π.μ.  

Τα εγκαινίασε που τα εγκαινίασε τα καινούργια γραφεία ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΟΓ ο κύριος Κοντός. Δεν τα στελέχωνε κιόλας; Ο ΟΠΕΚΕΠΕ λειτουργεί με έναν υπάλληλο (και μάλιστα οικονομολόγο)και ο ΕΛΟΓ με δύο. Εκείνος ο έρημος υπάλληλος του ΟΠΕΚΕΠΕ τι θα πρωτοκάνει; την ενημέρωση των αγροτών, τους ελέγχους, την καταχώρηση των στοιχείων, το τηλεφωνικό κέντρο, τον κλητήρα; Ας είναι καλά οι άμοιροι συμβασιούχοι που πάλι θα βγάλουν το φίδι από την τρύπα...

ΓΕΩΤΕΕ Παράρτημα Αιγαίου 10 Νοεμβρίου 2008 στις 9:44 π.μ.  

Χρησιμοποίσαμε το ηχητικό απόσπασμα για δική μάς ανάρτηση.
Ευχαριστούμε προκαταβολικά για την παραχώρηση.

Ανώνυμος 10 Νοεμβρίου 2008 στις 6:31 μ.μ.  

ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΛΛΟ..Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ....

Ανώνυμος 10 Νοεμβρίου 2008 στις 7:56 μ.μ.  

λοιπον δεν ειμαι και τοσο σιγουρος οτι τα 5 χρονια (ή 60 μηνες ή 630 μορια)συμβασεων στο δημοσιο ειναι "γκαραντι" εισητηριο για το δημοσιο.

για να κανεις ας πουμε 60 μηνες στον ελγα με 8μηνα θελεις το λιγοτερο 12-13 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!. Αυτο μονο με την προυποθεση οτι:
-θα σε καλει ο ελγα ΚΑΘΕ 15 μηνες (ανελειπως) για τα επομενα 12 χρονια
-θα σε εισαι διατεθειμενος να πας εκει που σε εχει καλεσει (νησια, εβρο και τα ρεστα)
-εννοειται οτι καθε ενα απο 8 8μηνα που θα κανεις θα το εξαντλησεισ και δεν θα σε σχολασουν νωριτερα επειδη "δεν εχει δουλεια"

για να πιασεισ 5 χρονια στον οπεκεπε που ¨προσφερει¨ 6μηνα τοτε μιλαμε για περιπου 20ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εν τω μεταξυ,
οι γυναικες συναδελφοι ηδη εχουν να κοιταξουν οικογενεια και παιδια ενω οι ανδρες συναδελφοι εχουν βαρυνει (κυριολεκτικα και μεταφορικα)...

οποτε,
οι περισσοτεροι τα παρατανε μετα 7-8 χρονια μεταξυ αναμονης και δουλειας, μεταξυ συμβασεων και ανεργιας, μεταξυ ψαξιματος και απογοητευσης, μεταξυ Εθνος-Εργασια της Τριτης και Ε. Τυπος-Βρισκω δουλεια της Τριτης...

και,
τα 630 μορια των 5 χρυσων ετων στο δημοσιο θα παραμεινουν για παντα ενα ονειρο. Μια ψευαισθηση ονειρου, για να ακριβολογουμε



Υ.Γ. στις 15ετιες και 20ετιες που γραφω παραπανω, προσθεστε και 2 χρονακια για το μαστερ και μετα μια 5ετια επιπλεον στο καπακι, αν θελεις το κατι παραπανω που λεγεται διδακτορικο. Αλλωστε οι περισσοτερες θεσεις γεωπονων του δημοσιου το απαιτουν ως ελαχιστο προσον διορισμου κατι σαν το ECDL.

Ανώνυμος 10 Νοεμβρίου 2008 στις 9:52 μ.μ.  

Αχ! Πόσο δίκαιο έχεις, συνάδελφε!
Έτσι ακριβώς έχει η κατάσταση.
Έως πότε θα μπορούμε να κυνηγάμε τις συμβάσεις; Άσε που κοντεύουμε να ξοφλήσουμε με το προεδρικό διάταγμα!

Ανώνυμος 11 Νοεμβρίου 2008 στις 8:16 μ.μ.  

οπως βλεπετε οι δεκαετιες και οι εικοσαετιες φευγουν σαν καραμελιτσες.

Το
"πηγαινε και δουλεψε 5 χρονια"
ή
"πηγαινε και παρε ενα διδακτορικο για 5 χρονια"
ή
"κατσε ανεργος για καμια 2ετια να μαζεψεις μορια για τον ελγα"

ειναι το ιδιο με το "πηγαινε στο περιπτερο και παρε ενα πακετο τσιγαρα"

ετσι για να διοριστεις θελεις μονο 30-40 χρονια. Δυστυχως ολες αυτες οι αηδιες οπως το να κανεις οικογενεια, να αγορασεις σπιτι, να χαρεις την ζωη με πραγματα που σε ικανοποιουν ειναι εξαιρετικα χρονοβορες και σου κλεβουν πολυτιμο χρονο απο τα 40 χρονια μοριοθηριας με απωτερο σκοπο την εισοδο στη γη της επαγγελιας που λεγεται ελληνικο δημοσιο.

Κριμα. ο μεσος ορος ζωης ειναι μονο 75 χρονια. αν ηταν 160 χρονια τοτε θα προλαβαιναμε να διοριστουμε, να δουλεψουμε, να παρουμε και εφαπαξ

Ανώνυμος 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 4:39 μ.μ.  

Δεν νομιζετε οτι ειναι καταντια να χρειαζεται να κανεις διδακτορικο ή ακομα και μεταπτυχιακο για να διοριστεις σε εναν Δημο ή μια Νομαρχια και να εισαι χωρις αρμοδιοτητες (οπως εχει καταντησει πια) ενω κανονικα θα επρεπε να κανεις ερευνα και να προσφερεις αλλου αυτες τις γνωσεις που απεκτησες??????
Σε αλλο Ευρωπαικο κρατος συμβαινει αυτο αραγε?

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP