Φωτογραφίες από την διαμαρτυρία των Γεωτεχνικών στο ΥΠΑΑΤ

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008











Οι φωτογραφίες είναι από τον Σύλλογο Γεωπόνων ΕΕ Φθιώτιδας.


Το δελτίο τύπου στην παρακάτω ανάρτηση!

12 σχόλια:

Ανώνυμος 22 Νοεμβρίου 2008 στις 7:10 μ.μ.  

εμας μας εχει φαει η ανεργια και αυτοι φωναζουν για κανενα ευρω παραπανω

ειμαστε καμενο χαρτι
ειμαστε ξοφλημενοι, αιωνιοι πελατες στα ΚΕΠ, στα ταμεια ανεργιας και στις καφετεριες 9-12 το πρωι

δεν σπουδασαμε για αυτο.


ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 50ΡΗΔΕΣ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ" ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ & ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ & ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ & ΠΤΥΧΙΑ ΑΓΓΛΟ-ΓΑΛΛΙΚΩΝ & ΠΤΥΧΙΑ Η/Υ & ΤΕΣΤ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ????????? ???????

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΑΣ????

?
Γ-Ι-Α-Τ-Ι
?

Ανώνυμος 22 Νοεμβρίου 2008 στις 7:33 μ.μ.  

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ:ΓΙΑΤΙ!
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ... ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ...ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΜΈ;ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ GOLDEN BOYS ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ;

Ανώνυμος 22 Νοεμβρίου 2008 στις 8:06 μ.μ.  

ΣΤΟ ΤΕΣΤ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΟΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ 1 ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ Ο ΚΑ8Ε ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ.
Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ..
ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΤΕ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΕΝΑΣ ''ΠΡΩΗΝ'' ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΣΟΥ

Ανώνυμος 22 Νοεμβρίου 2008 στις 9:48 μ.μ.  

Μ' όλο το συμπάθιο ρε φίλε, τι ακριβώς σε ενοχλούμε; Τι θες; να παραιτηθούμε, να διοριστείς εσύ; Αντί να βαράς το γάιδαρο, βαράς το σαμάρι!

Ανώνυμος 23 Νοεμβρίου 2008 στις 12:42 π.μ.  

ΑΝΩΝΥΜΟΣ 7:33
ΠΡΟΣ ΠΕΝΗΝΤΑΡΗ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ(ΟΙ ΠΡΩΤΟΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 300 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ-ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ- ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΕΤΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ!)ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΥΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ-ΠΧ ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ,ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΙΚΑ Κ.Α. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΟΒΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ...ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ...ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ...
ΓΙΑΤΙ ΑΝ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΠΧ 3000€ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ!ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΚΕΦΤΟΣΑΣΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΓΕΩΠΟΝΟ ΟΠΟΤΕ ΙΣΩΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ :ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ!
ΟΥΤΟΠΙΚΑ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ!-ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ!

Ανώνυμος 23 Νοεμβρίου 2008 στις 10:20 π.μ.  

Κατ' αρχάς νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρο, ότι αυτά που έγραψα, αφορούσαν τον "άνεργο". Για να σου απαντήσω όμως αφού με ρωτάς θα σου πω ότι δεν σας βλέπουμε ανταγωνιστικά. Από που το συμπεραίνεις; Δεν ξέρω προφανώς αν εκφράζω τις σκέψεις των παλιότερων συναδέλφων, αλλά πίστεψε με επειδή οι περισσότεροι από εμάς έχουμε περάσει τα ίδια (ανεργία,συμβάσεις σε ΕΛΓΑ, δακοκτονία) καταλαβαίνουμε τι περνάτε.
Τώρα, αν τα συλλογικά όργανα (ΓΕΩΤΕΕ, ΠΕΓΔΥ, ΠΟΣΓ κλπ) θα μπορούσαν να είχαν κάνει περισσότερα γι αυτό το χάλι με τα μπλοκάκια, το 24μηνο κ.α που σας ααφορούν ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. Με μια μικρή υποσημείωση όμως: Θα πρέπει και εσείς οι ίδιοι να συμμετέχετε σε αυτά τα όργανα. Μην περιμένετε από τους άλλους να δραστηριοποιηθούν για σας. Δραστηριοποιηθείτε εσείς. Να σου φέρω ένα παράδειγμα: Έγινε η συνέλευση του ΓΕΩΤΕΕ. Η απουσία νέων συναδέλφων ήταν τραγική, όλοι σχεδόν ασπρομάλληδες στην αίθουσα. Γιατί; Το θέμα του 24μηνου π.χ που σας καίει αναφέρθηκε από 1-2 συναδέλφους μόνο και από ένα ψήφισμα της ΠΕΑΣΓΕ μου φαίνεται στο τέλος. Ποιος περιμένεις να διεκδικήσει την κατάργηση του;
Αντί να παλέψουμε όλοι μαζί να μεγαλώσει η πίτα για τους γεωτεχνικούς και να σταματήσει η υποβάθμιση μας από το Υπουργείο, τρωγόμαστε μεταξύ μας.
Υ.Γ Για τη δεύτερη μαύρη δουλειά που αναφέρεις, να σου πω (εγώ που δεν κάνω για τους δικούς μου λόγους), μακάρι όταν φτάσετε στη θέση μας να έχετε την ανιδιοτέλεια να αρνηθείτε ένα σχέδιο βελτίωσης, σκεπτόμενοι τους τότε νέους και άνεργους συναδέλφους.

Ανώνυμος 23 Νοεμβρίου 2008 στις 1:37 μ.μ.  

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΕΙΤΕ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ, ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚ ΠΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΙΜΟΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΛΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ, ΟΤΑΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ;;;
ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΓΑΤΕ ΜΕΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ.
ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΚΕΦΑΛΙΑ.
ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ.

Ανώνυμος 23 Νοεμβρίου 2008 στις 2:06 μ.μ.  

Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΗΝΤΑΡΗΔΩΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΠΡΟΜΑΛΙΔΕΣ
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ

Ανώνυμος 23 Νοεμβρίου 2008 στις 2:13 μ.μ.  

Γιατί δενπροσπαθείς να τον φτιάξεις εσύ;
Εσύ ήσουν στο συλλαλητήριο;
Μόνο κριτική; Ξέρεις, αυτό είναι παρά πολύ εύκολο να το κάνουμε όλοι, αλλά πίστεψε με, δε βγάζει πουθενά. Μόνο τα μάτια μας βγάζει.

Ανώνυμος 23 Νοεμβρίου 2008 στις 7:41 μ.μ.  

Συνάδελφοι

Δεν είμαι ούτε πενηντάρης ούτε εικοσάρης (είμαι 39 στα 40) και είμαι Ιδιώτης (γεωπόνος μελετητής). Ήμουν στην διαδήλωση μπροστά από το Υπουργείο, τη πρώτη διαδήλωση από τα φοιτητικά μου χρόνια, επίσης ήμουν και στην Γ.Σ. του ΓΕΩΤΕΕ. Για μένα η συμμετοχή αυτή είναι το σημαντικότερο πράγμα που έχω κάνει σαν γεωπόνος (ελπίζω να έρθουν και σημαντικότερα). Από ότι γνωρίζω είναι η πρώτη διαδήλωση με την συμμετοχή όλων των ομοσπονδιών όλων των γεωτεχνικών. Δημοσίων υπαλλήλων, ιδιωτών και ανέργων (όπως ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ανέργων Γεωπόνων πού ήταν ο άνεργος συνάδελφος;). Συνάδελφοι τα τεχνητά διαχωριστικά του παρελθόντος (Δημόσιοι Υπάλληλοι – Ιδιώτες – Άνεργοι) έχουν πλέων καταρρεύσει οριστικά. Συνάδελφε άνεργε, η κατάσταση που περιγράφεις δεν είναι σημερινή όλοι έχουμε πληρώσει το τίμημά μας στην ανεργία και για εμάς τους ιδιώτες (μελετητές, καταστήματα Φ.Π., εργολάβους πρασίνου κλπ) η ανασφάλεια είναι καθημερινή και μεγαλώνει.
Ή όλοι μαζί θα ζήσουμε ή όλοι μαζί θα πεθάνουμε γιατί τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ούτε τα «φέσια» στα μαγαζιά Φ.Π. και η απλήρωτη παροχή υπηρεσίας – έλλειψη συνταγογράφισης , ούτε οι εξευτελιστικές αποδοχές των Δημοσίων Υπαλλήλων (π.χ. 7 € ο γεωπόνος και 70 ο μηχανικός για την ίδια δουλειά) ούτε η διάλυση των υπηρεσιών και ανάθεση καθηκόντων γεωτεχνικών σε θεολόγους, ούτε η κατάργηση της εκπόνησης σύνταξης σχεδίων βελτίωσης από γεωπόνους, ούτε τα διατροφικά σκάνδαλα, ούτε η απαξίωση των Δημοτικών Υπαλλήλων, ούτε η ανυπαρξία γεωτεχνικών από Δ/νσεις Περιβάλλοντος, Βιομηχανίας, Υγείας, Υδάτων, Τεχνικών Υπηρεσίων κλπ και ούτε η ανεργία των γεωτεχνικών είναι τυχαία.
Συνάδελφοι, αν στην επόμενη (ελπίζω σύντομα) διαδήλωση απεργήσουν όλοι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι, κλείσουν όλα τα καταστήματα πώλησης Φ.Π., όλα τα γραφεία, και συμμετέχουν 30.000 γεωτεχνικοί τότε είναι σίγουρο πως όλα τα παραπάνω προβλήματα θα βρουν την λύση τους και εκείνο το ρημάδι Π.Δ. 344 θα εφαρμοστεί επιτέλους.
Τέλος, παρακαλώ να χρησιμοποιούμε όλοι τα ονόματα μας δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε.
Χρύσανθος Κωστάκος
Γεωπόνος Σκάλα Λακωνίας

Ανώνυμος 23 Νοεμβρίου 2008 στις 8:35 μ.μ.  

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, κ. ΚΩΣΤΑΚΟ. ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ. ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ ΑΠΩΛΕΙΑ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ, ΑΛΛΑ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΓΙΑ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ;;;
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ BLOG, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΙΛΑΩ ΕΠΩΝΥΜΑ.

Ανώνυμος 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:36 π.μ.  

Συνάδελφε

Και έτσι να είναι «Κάλλιο αργά παρά ποτέ». Μην δυναμιτίζουμε την ενότητα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι προτείνεις. Το μεγάλο πρόβλημα κατά την άποψή μου είναι η μικρή συμμετοχή στους Συλλόγους, η σχεδόν ανύπαρκτη συμμετοχή των «φαρμακάδων» (3500 συνάδελφοι). Αν κάποιος δεν έχει ζήσει (εγώ το έζησα αυτό για 12 από τα καλύτερά μου χρόνια) την αγονία της επιταγής στο τέλος του μήνα, την εργασία μέσα στην βρόμα, το κρύο, την λάσπη, την ζέστη, την μεταφορά φορτίων (χαμαλίκα), το ΤΕΒΕ, το ΣΔΟΕ, την εφορία κλπ κλπ και φυσικά τα ατελείωτα φέσια, δεν μπορεί σίγουρα να τους καταλάβει. Φυσικά πρέπει να προστεθεί και η απαξίωση της επιστημονικής μας υπόστασης (με την απλήρωτη παροχή υπηρεσίας). Μαγαζιά σήμερα κλείνουν όχι γιατί δεν δουλεύουν αλλά γιατί δεν μπορούν να αντέξουν τα φέσια. Συνάδελφε ο αγώνας για το ΟΣΔΕ, για την συνταγογράφιση, για την στελέχωση των υπηρεσιών κλπ αν ευοδωθεί θα δημιουργήσει χιλιάδες θέσεις εργασίας.

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP