ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΟΠΕΓΕΠ-AGROCERT

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζόµενων του Οργανισµού Πιστοποίησης και Επίβλεψης Γεωργικών Προϊόντων, αντικείµενο του οποίου είναι η διασφάλιση της ποιότητας των γεωργικών προϊόντων, στο πλαίσιο της διεκδίκησης υπογραφής νέας συλλογικής σύµβασης εργασίας για το έτος 2008, αποφάσισε την κήρυξη απεργίας την Τετάρτη 26.11.2008 και κυλιόµενες στάσεις εργασίας, τις οποίες θα ανακοινώνει σύµφωνα µε το νόµο.

Ο Σύλλογος Εργαζόµενων ΟΠΕΓΕΠ καταγγέλλει τον απαράδεκτο τρόπο που συλλήβδην οι κατά καιρούς ∆ιοικήσεις µεταχειρίζονται τους εργαζόµενους, αλλά και τον απαράδεκτο τρόπο που χειρίζονται γενικά την τόσο σηµαντική υπόθεση τής πολιτικής τής ποιότητας, καθώς εξαντλούν την παρουσία τους, τις εξουσίες και τις δυνάµεις τους, όχι για την επίτευξη των σκοπών του «Οργανισµού της Ποιότητας», για τον οποίο τόσο πολύ κόπτονται κατά τα άλλα, ούτε για την επίτευξη ενός καλού εργασιακού κλίµατος, αλλά για τη διευθέτηση πλείστων και αλλότριων ζητηµάτων, τα οποία κινούνται στον µικρόκοσµο των προσωπικών επιδιώξεων και συµφερόντων και της διαµόρφωσης συσχετισµών δυνάµεων στα πραγµατικά κέντρα λήψης αποφάσεων, τα οποία βρίσκονται έξω από τον ΟΠΕΓΕΠ.

Οι εργαζόµενοι στον ΟΠΕΓΕΠ ζητάνε πράγµατα απλά, διαφανή και ξεκάθαρα. Απαιτούν και επιδιώκουν µε όλες τις δυνάµεις τους ο Οργανισµός Πιστοποίησης και Επίβλεψης Γεωργικών Προϊόντων να επιτελεί το έργο του µε συνέπεια, σοβαρότητα και προοπτική. Ζητάνε ∆ιοίκηση που να ανταποκρίνεται στο ύψος των περιστάσεων και να είναι αντάξια του προσωπικού του Οργανισµού, καθώς αποδεικνύεται ότι κατά κανόνα υπολείπονται σε προθέσεις αλλά πολλές φορές και σε ικανότητες. Οι εργαζόµενοι δεν ανέχονται άλλο τυχοδιωκτικούς διορισµούς και εκφραστές τακτικισµών.

Η υποβάθµιση του ΟΠΕΓΕΠ σε γραφείο εξυπηρέτησης από όποιον κατά περίσταση έχει τη ∆ιοίκηση υπό τον έλεγχό του δεν γίνεται ανεκτή από τους εργαζόµενους, οι οποίοι έχουν αδιαµφισβήτητο γνώµονα για τις επιλογές και τις ενέργειές τους, την πρόοδο και ανάπτυξη του Οργανισµού για την ευόδωση των σκοπών του, που είναι η διασφάλιση της ποιότητας των γεωργικών προϊόντων, παράµετρος τόσο κρίσιµη για την ελληνική γεωργία.

Οι ∆ιοικήσεις στον ΟΠΕΓΕΠ αλλάζουν σαν τα πουκάµισα και καταλήγουν να είναι εποχικές µε θητείες όπως των εργαζόµενων ορισµένου χρόνου. Γιατί έρχονται και γιατί φεύγουν; Από το 2004
µέχρι σήµερα έχουν αναλάβει και έχουν παραιτηθεί τέσσερις ∆ιευθύνοντες Σύµβουλοι και τρεις Πρόεδροι ∆.Σ.

Ποιες είναι οι προτεραιότητές τους όταν έρχονται και τι θέση έχει σε αυτές το µέλλον της ποιότητας των γεωργικών προϊόντων; Ο AGROCERT έχει µετατραπεί σε agrocERT, καθώς τίποτα δεν τρέχει στον Οργανισµό, τόσο αποτελεσµατικά και γρήγορα, όσο τα ραδιοτηλεοπτικά.

Ο Σύλλογος καταγγέλλει την προκλητική στάση της ∆ιοίκησης, η οποία έχει αγνοήσει επιδεικτικά το νόµιµο δικαίωµα των εργαζόµενων για σύναψη νέας συλλογικής σύµβασης εργασίας και απαξιεί να συνοµιλήσει µε τους εργαζόµενους. Oι εργαζόµενοι δε, είναι οι µόνοι οι οποίοι έχουν δικαίωµα να αξιολογούν το κλίµα επικοινωνίας µε τη ∆ιοίκηση, αλλά και να το περιγράφουν. Οι αυτόκλητοι εκτιµητές των σχέσεων εργαζόµενων – ∆ιοίκησης, που δηµοσιεύουν ανώνυµα ωσεί παρόντες,οφείλουν να περιοριστούν
στη διατύπωση των προσωπικών ενυπόγραφων απόψεών τους.

Πολύ περισσότερο όµως οι εργαζόµενοι στον ΟΠΕΓΕΠ αισθάνονται την ανάγκη να δηµοσιοποιήσουν το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει ο Οργανισµός, καθώς η τύχη της ποιότητας των γεωργικών προϊόντων, αλλά και η τύχη των εργαζόµενων γίνεται διαρκώς «πιόνι» στη σκακιέρα τής διαµόρφωσης σφαιρών επιρροής της κεντρικής εξουσίας σε κάθε επίπεδο.


Το ∆ιοικητικό Συµβούλιο του Συλλόγου Εργαζοµένων ΟΠΕΓΕΠ

18 σχόλια:

Ανώνυμος 25 Νοεμβρίου 2008 στις 5:52 μ.μ.  

XAXAXA
ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΠΕΓΕΠ..ΠΟΣΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ, ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΙΧΑΝ ΟΤΑΝ ΔΙΟΡΙΣΤΙΚΑΝ..ΠΩΣ ΔΙΟΡΙΣΤΙΚΑΝ...ΠΟΥ 8ΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ..ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ...ΑΠΑΞΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

Ανώνυμος 25 Νοεμβρίου 2008 στις 8:05 μ.μ.  

agroanerge γιατι ασχολεισαι με εναν οργανισμο που απασχολει 5 Γεωπονους αντε 10 γεωτεχνικους στο συνολο του?Αληθευει οτι ελεγχους εκτελουν τειτζιδες απο μονοι τους?περιβαλοντολογοι?χημικοι? και γενικα κα8ε καρυδιας καρυδι? και τον συλογο τους τον νοιαζει μονο η αυξηση του μισ8ου...προφανεις ο λογος της απεργιας.
αναρτησε καμια απεργια απο ΟΑΕΔ...περισσοτερους γεωπονους 8α απασχολησει
οσο για τον 5:52...σωστα τα λεει

Ανώνυμος 25 Νοεμβρίου 2008 στις 8:26 μ.μ.  

με καλυψε ο συναδελφος:

οι οπεγεπ και οπεκεπε δημιουργηθηκαν 2001 και αρχισαν να λειτουργουν το 2002 για να διεκπερεωσουν τις μεταταξεις των μονιμων υπαλληλων του (βρυκολακιασμενου) Εθνικου Οργανισμου Καπνου και του (μουμιοποιημενου) Εθνικου Οργανισμου Βαμβακος. Οι υπαλληλοι τους, οι περισσοτεροι εκ των οποιων ηταν ΥΕ και ΔΕ "χωθηκαν" στους οπεγεπ και οπεκεπε αφου εκει "ειχε ψωμι" και ηταν νεες υπηρεσιες με χρηματοδοτηση, εξοπλισμο, περιστρεφομενες κερεκλες, κλιματισμο κλπ κλπ. Και ναι κ. συναδελφοι, οι ΠΕ γεωπονοι (που σημερα ειναι διευθυντες και προισταμενοι ΣΑΣ οταν δουλευετε συμβασιουχοι) δεν ειχαν PhD, ουτε MSc, ουτε ECDL, ουτε Proficiency, ουτε Sorbonne. Αντιθετως δακτυλογραφουσαν σε γραφομηχανες και υπεγραφαν με φτερο και μελανι. Φανταζωμαι οτι στο τεστ δεξιοτητων της κυριακης αυτοι οι κ. επιστημοναρες θα δυσκολευονταν να απαντησουν ποιο ειναι το ψηλο βουνο του αζερμπαϊτζαν. με το δικιο τους. Αλλα ο γαϊδαρος τους ειναι δεμενος σφιχτα.

Μη σας ψαρωνουν λοιπον αυτοι οι παλαίουρες προισταμενοι κ διευθυνταδες... δεν ειναι και τοσο παλιοι και στο φιναλε κυκλοφορουσαν με την γκλιτσα στους ωμους πριν 6-7 χρονια.

αυτα
ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ. καλυνυχτα σας.

agroanergos 25 Νοεμβρίου 2008 στις 8:33 μ.μ.  

ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ.
ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ,ΣΥΛΛΟΓΟΣ Κ.Τ.Λ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΡΝΗΘΩ(ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΝΗΘΗΚΑ).
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ Ή ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ.

ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ Ή ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ.

Ανώνυμος 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:29 μ.μ.  

ΕΙΔΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ ΑΓΚΡΟΑΝΕΡΓΕ;;; ΕΙΔΕΣ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ;;; ΑΛΛΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ....... ΜΗΔΕΝ!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ;;;;;;;;;;

Ανώνυμος 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:32 μ.μ.  

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ 8:26, ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΩΘΕΙ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΣΟΠΑΝΑΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ. ΡΕ, ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΝΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΥΨΟΥΝ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΟΥΤΑΡΟΥΝ, ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ECDL!ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΠΕΓΕΠ;

agroanergos 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:33 μ.μ.  

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ;ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.

Ανώνυμος 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:40 μ.μ.  

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ. ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΩ ΣΤΟ BLOG. ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΚΛΑΔΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ;;;

Ανώνυμος 25 Νοεμβρίου 2008 στις 11:23 μ.μ.  

ΕΛΕΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΦΑΓΩΜΑΡΑ ΠΑΛΙ-ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ-ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΗΘΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ!ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΕ ΟΙ ΤΟΥ ΑΓΡΟΣΕΡΤ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ-ΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΘΕΙ...ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΩΣ ΠΟΛΥ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ...ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΠΙΑ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΓΡΟΑΝΕΡΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΕΣΤΩ ΓΛΙΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟ ΜΗΝΑ...

Ανώνυμος 25 Νοεμβρίου 2008 στις 11:49 μ.μ.  

ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ Η ΑΛΛΗΛΟΦΑΓΩΜΑΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ. ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΕ ΟΜΟΕΙΔΕΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ. ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΠΕΓΕΠ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ. ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ.

agroanergos 26 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 π.μ.  

ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;
ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ Ή ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΩ;
ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ,ΣΧΟΛΙΑΖΩ, ΑΝΕΒΑΖΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ.
ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΥΖHΤΑΩ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ.ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ BLOG ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ.

ΕΛΠΙΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ,ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ BLOG ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.

ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΝΑ ΣΤΕΛΕΙΣ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!

Ανώνυμος 26 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 π.μ.  

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΓΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ.

agroanergos 26 Νοεμβρίου 2008 στις 12:19 π.μ.  

ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΕΣΥ,ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΟ ΓΡΑΦΩ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΛΛΟΙ.
ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος 26 Νοεμβρίου 2008 στις 12:26 π.μ.  

ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚ, ΑΠΛΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.
ΠΑΝΤΩΣ ΑΓΚΡΟΑΝΕΡΓΕ ΝΕ ΜΕΝ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

agroanergos 26 Νοεμβρίου 2008 στις 12:32 π.μ.  

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ;
ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ;
ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ.

Ανώνυμος 26 Νοεμβρίου 2008 στις 12:34 π.μ.  

οτι άλλη απορία έχεις επικοινώνησε, αν θες.

agroanergos 26 Νοεμβρίου 2008 στις 12:43 π.μ.  

ΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ,ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ;

Ανώνυμος 26 Νοεμβρίου 2008 στις 4:28 μ.μ.  

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΛΑ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP