Άντε και καλά κρασιά!

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2008

Με αφορμή σχόλιο συναδέλφου χθες το βράδυ,μπήκα και γω σήμερα να διαβάσω την επιστολή που έστειλε συνάδελφος αντιπρόσωπος του ΓΕΩΤΕΕ σε τοπική εφημερίδα της Λάρισας και αφορά τα επαγγελματικά δικαιώματα των Γεωπόνων.

Η αιτία αυτής της επιστολής όπως ο ίδιος αναφέρει ήταν ένα σχόλιο της εφημερίδας σε συγκεκριμένη στήλη για τα επαγγελματικά δικαιώματα των τμημάτων ΣΤΕΦ και το ξεκίνημα των αντιδράσεων από το ΤΕΕ.

Καθένας μας έχει το δικαίωμα να παρεμβαίνει εκεί που νομίζει και να λέει την γνώμη του,την άποψή του και ότι άλλο θέλει.

Πατήστε εδώ και διαβάσετε την επιστολή!

Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω…θα προσπαθήσω απλά!

Αγαπητέ συνάδελφε,αντιπρόσωπε του ΓΕΩΤΕΕ και της ΠΟΣΓ,μέλος του ΔΣ Λάρισας ή εσείς ή εγώ πρέπει να ζούμε σε διαφορετική χώρα.

Εδώ ο γεωπονικός κόσμος βουλιάζει από την ανεργία και τα αδιέξοδα και σεις μας λέτε να αυξηθούν οι εισακτέοι στα πανεπιστήμια.
Ρίξτε μια ματιά εδώ να δείτε την ανάλογη αντίδραση από το ΤΕΕ που λέει μαχαίρι στον αριθμό των εισακτέων.

Να καταργηθούν οι κατατακτήριες από τα ΤΕΙ και να μπαίνουν απευθείας στα ΑΕΙ.

Πολύ ωραία παρέμβαση και αυτή να γεμίσει πελάτες το ΓΕΩΤΕΕ και να γίνουμε λίγες χιλιάδες παραπάνω!


Αγαπητέ συνάδελφε,

Ειλικρινά σοβαρευτείτε λίγο(σαν επιμελητήριο όχι προσωπικά) γιατί δεν αντέχω άλλο.Και να μην άντεχα μόνο εγώ από αυτά που βλέπω και διαβάζω ας πάει στο διάολο.Είναι όμως χιλιάδες πλέον που δεν αντέχουν,που έχουν κουραστεί από την ανεργία και τις συμβάσεις και αυτά που λέτε προκαλούν.

Γι΄αυτό
αγαπητέ αντιπρόσωπε,

Αν θέλετε να βοηθήσετε λίγο τα μέλη του επιμελητηρίου προσπαθήστε να λύσετε τα υπάρχοντα προβλήματα που προκαλούνται από τις θέσεις που εσείς υιοθετείτε!

Αν τώρα δεν τα γνωρίζετε ποια είναι…ειδικότητες,κορεσμός αποφοίτων,αποκλεισμός από τις προκηρύξεις,ανύπαρκτες προκηρύξεις μόνιμου προσωπικού και μύρια άλλα……τότε συγχωρεμένος!

Άντε και καλά κρασιά!!!!!!

3 σχόλια:

agroanergos 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:56 μ.μ.  

ΑΜΕΣΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ κ.ΜΑΚΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ.ΟΙ ΔΥΟ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟ BLOG.

Ανώνυμος 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 1:59 μ.μ.  

καποια μερα η αγανακτηση 8α βαρεσει κοκκινο και μαντεψτε ποιος 8α φαει το ξυλο...κυριοι του ΓΕΩΤΕΕ

Ανώνυμος 25 Αυγούστου 2009 στις 6:46 μ.μ.  

ποτε θα βγει η προκυρηξη για τους αγροφυλακες? αν γνωριζει κανεις ας απαντησει

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP