Σχόλιο από τον Πρόεδρο της Ε.Γ.Μ.Ε.Σ.Ε

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

Αγαπητοί συνάδελφοι

- Κατ αρχήν πολύ χαίρομαι για το site συνάδελφε agroanerge
-Eίναι ζωντανό ,βγάζει....φωτιές -φωνές -ανατροπές (στο πνεύμα των ημερών!!!). Αλλά αυτό -εμένα προσωπικά- μου αρέσει. Όπου υπάρχει ζωντάνια σημαίνει ότι δεν μπορεί να αναπτυχθεί η σαπίλα.Πάμε τώρα στους συμβούλους.

Ναι εγώ είπα στην Αθήνα, ότι αν υπάρχουν σύμβουλοι ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ,εμείς θα τους καταγγείλουμε !!! Και το είπα ΦΩΝΑΧΤΑ και ΔΗΜΟΣΙΑ .Δεν κρύφτηκαι από κανένα ΄Οπως και από εδώ μέσα, ότι λέω το λέω ΕΠΩΝΥΜΑ.. Και πάμε στην ουσία του πράγματος .

Δυστυχώς φίλοι μου , φαίνεται ότι η εργασία του γεωπόνου μελετητή ,έχει ταυτιστεί με με αυτή του ...μαλάκα!!! Δηλαδή «μπαίτε σκύλοι-αλέστε». Όποτε θέλει ο καθένας θα κάνει μελέτες- όποτε θέλει θα πουλάει φάρμακα-όποτε θέλει θα είναι υπάλληλος "με σύμβαση έργου,λέει" σε αναπτυξιακές ,οργανισμούς και δεν ξέρω και γώ τι άλλο, και όταν θάρθει η ώρα, να κάνουμε και κανά νέο αγρότη, να κάνουμε και καμιά μελέτη, να κάνουμε και λίγο το σύμβουλο, και πάει λέγοντας !!!Αυτό θέλουμε ??? Τις ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ??? Γι αυτό ο κλάδος πάει κατά διαόλου. Για αυτό το ΓΕΩΤΕΕ ,θυμίζει ...μανάβικο-μπροστά στο ΤΕΕ.

Γιατί εμείς συμπεριφερόμαστε σαν "εκ περιτροπής ετεροαπασχολούμενοι" και ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ . Και έτσι - στα πλαίσια των αρπαχτών, ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΝΕ οι αμοιβές (αντί να ζητάμε κατοχύρωσή τους), ξεφτιλίζουμε το επάγγελμα και το πτυχίο. Και έρχεται ο "καθένας" ,που μπορεί νάνε όχι μόνο τεχνολόγος -πάει στο διάολο εκεί που καταντήσαμε- αλλά και λογιστής , και οικονομολόγος, ακόμα και συμβολαιογράφοι , να κάνουνε λέει "τα χαρτιά". Έτσι λένε αν θέλετε να μάθετε . Τη γεωτεχνική οικονομοτεχνική μελέτη , την λένε "τα χαρτιά"!!!.Τήν λένε " Την αίτηση"!!! Άμα θέλουμε να ...καταντήσουμε ..... αιτησιογράφοι , ας πορευτούμε έτσι.!!!

Όμως συνάδελφοι , αν θέλουν μερικοί να ψαρεύουν σε θολά νερά, ας το κάνουν. Κάποτε όμως θα πρέπει να καταλάβουμε ότι θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ, και να αμοιφθούμε πολύ. Και όχι καραγκιοζιλίκια . Να είμαστε -αλλά και να συμπεριφερόμαστε -σαν επαγγελματίες.

Και όχι να έρχεται κάποια Αναπτυξιακή - Νομαρχίας παρακαλώ- να θέλει να πάρει μίζα 30%,από τους Γεωπόνους Συμβούλους, για να τους εξασφαλίσει λέει ,πρώτον τους πελάτες, και δεύτερον ότι θα πληρωθούνε !!! Είναι ή δεν είναι ΝΤΑΒΑΝΤΖΙΛΙΚΙ αυτό ρε φίλε agroanerge ? (εν καιρώ θα τους καταγγείλουμε και αυτές τις αναπτυξιακές- νταβαντζίδες οι Γεωπόνοι, δεν τους ΑΡΜΟΖΕΙ να έχουν)!!!Ας σοβαρευτούμε λοιπόν. Ας στρωθούμε στη δουλειά, και ας ζητήσουμε τα λεφτά που πρέπει να παίρνουμε .Και σε άλλο σχόλιο μου, σας είχα καλέσει να βγείτε έξω εσείς οι νέοι ,και να παλέψετε σαν σωστοί ελεύθεροι επαγγελματίες. Μην ψάχνετε να...λουφάρετε στο Δημόσιο(και άμα λάχει να κάνετε και καμιά αρπαχτή στις μελέτες-παλιό σπόρ αυτό-και αγαπημένο- από κάποιους δημόσιους!!!)-Υπάρχει δουλειά έξω παιδιά, για όλους. Όσο για συνυπογραφές , agroanerge , εγώ υπογράφω αυτά που εγώ λέω. Πότε των άλλων- και μάλιστα, όταν είναι από "ανώνυμος"

Όσο για τον άλλο "ανώνυμο", που θέλει -τάχαμου- αθώα, να υπονοεί πράγματα, και θάματα, του καθενός η πορεία είναι γνωστή. Και κρίνετε καθημερινά. Αυτά. Και αν χρειασθεί θα επανέλθω!!!Και όπως πάντα…ΕΠΩΝΥΜΑ-

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

–ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ ΕΝΩΣΗΣ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ- τηλ.6944/580.260 –
e-mail agrocenter@gmail.com
http://www.geocities.com/geoponoimeletites/index.html

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ – Και μια και οι ανατροπές, είναι της …μόδας τελευταία, να προτείνω κάτι?. Πως θα βλέπατε τη περίπτωση ,όλοι να βγαίναμε από εδώ μέσα ΕΠΩΝΥΜΑ και όχι ΑΝΩΝΥΜΑ ? Δεν θα ήταν πιο ενδιαφέρον ? ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ

13 σχόλια:

Ανώνυμος 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 9:32 π.μ.  

Μήπως μπαίνουν πολλοί στις μελέτες επειδή δεν υπάρχει και τίποτα το δύσκολο σε αυτές;
Μήπως ζηλεύουμε τους συμβολαιογράφους και θέλουμε τζάμπα λεφτά απο τους αγρότες επειδή σπουδάσαμε Γεωπόνοι;
Αν μια εργασία είναι δύσκολη και δεν βγάζει μεροκάματο δεν την κάνει κανένας. Αν μια εργασία είναι εύκολη όπως αυτή και πουλάει μόνο το πτυχείο του Γεωπόνου , θα την πουλήσουν όλοι και στην μικρότερη δυνατή τιμή.
Οι Γεωπόνοι μελετητές δεν επιβάλονται απο την αγορά. Δεν τους χρειάζεται στην πραγματικότητα ο αγρότης. Αν χρειαζόταν θα πλήρωνε και θα δουλεύαν συνάδελφοι. Τώρα ο αγρότης πληρώνει με το ζόρι και μόλις σταματήσει το υπουργείο να επιβάλει μελέτες θα ξεχαστεί αυτό το επάγγελμα.

Ανώνυμος 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 1:12 μ.μ.  

ρε παιδια σας παρακαλω δωστε μου μια απαντηση. Ενας γεωπονος με μαγαζι με γεωργικα εφοδια, τον πηρανε στον οπεκεπε ως εποχιακο και εγω περιμενω τη σειρα μου μηπως με παρουν.Μπορει να το κανει αυτο η ειναι παρανομο?

Ανώνυμος 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 2:44 μ.μ.  

ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ!ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ!ΑΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΨΕΜΑΤΑ Η ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!

agroanergos 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 2:52 μ.μ.  

alex ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΓΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΕΦΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ.

ΚΙΝΗΜΑ 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 3:30 μ.μ.  

Όταν λέω εγώ ότι εμεί οι ίδιοι, φταίμε για την κατάντια μας, έχω άδικο? Λέει λοιπόν ο "ανώνυμος"
(αλήθεια μήπως κρύβεται πίσω κανένα παπαγαλάκι του κ. Κοντού ? Γιατί δεν μπορεί να τα λέει αυτά γεωπόνος!!! εκτός και δεν ξέρει που παν τα τέσσερα από μελέτες, όταν λέει-λοιπόν- α/δεν είναι δύσκολες !!! β/ ζηλεύουμε τους συμβολαιογράφους και θέλουμε τζάμπα λεφτά !!! γ/Οι Γεωπόνοι μελετητές δεν επιβάλλονται από την αγορά. Δεν τους χρειάζεται στην πραγματικότητα ο αγρότης !!! δ/Τώρα ο αγρότης πληρώνει με το ζόρι και μόλις σταματήσει το υπουργείο να επιβάλει μελέτες θα ξεχαστεί αυτό το επάγγελμα. !!!!

Φίλε ανώνυμε, αν δεν είσαι παπαγαλάκι του κ. Κοντού- κάτι τέτοιο μου θυμίζουν κάποιες εκφράσεις-, τότε μάλλον έχεις μεσάνυχτα από μελέτες.
Η δουλειά του μελετητή θέλει δουλειά, και πάλι δουλειά, και πάλι δουλειά !!! Και αν όλα στον αγροτικό τομέα γίνονταν -με πραγματικές- μελέτες , δεν θάμαστε σε αυτό το χάλι σαν χώρα. Αν νομίζεις ότι μέλετες είναι οι αιτήσεις που έβγαλε ο κ. Κοντός για τα μικρά, τότε μόνο έχεις δίκιο!!!
Όσο για το αν θα σβήσει το "γεωπόνος μελετητής" ,όταν εγώ άρχιζα μελέτες το 1986 παρακαλώ, μου έλεγαν οι.... καλοθελητές συνάδελφοι του Δημόσιου . Τι κάνεις ρε Μιχάλη, με αιτήσεις ασχολείσαι? Τα ίδια λές και εσύ 23 χρόνια μετά !!! Σου λέει κάτι αυτό?

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ. Σ ΕΝΩΣΗΣ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - τηλ.6944/580.260 e-mail agrocenter@gmail.com


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ - ΤΟ SITE ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΤΕΡΙΣ !!! ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ !!! ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ !!! ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ !!! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝ- ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΝΕΟ (4ο) κατά σειρά site ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ- ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ
(παρέα με το site του φίλου του agroanergoy – που ελπίζω να μην βρεί δουλειά (!!!) γιατί τότε.... τι θα κάνουμε …χωρίς βαρβάρους…..)

Ανώνυμος 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 3:37 μ.μ.  

προχτές με πήρανε τηλ ότι επιλέχθηκα για το εξάμηνο στον ΟΠΕΚΕΠΕ και μου ζήτησαν γύρω στα δέκα δικαιολογητικά και ΥΔ σχετικά με την ανεργία σε υπηρεσίες του δημοσίου, κανένα χαρτί όμως σχετικά με το αν διατηρώ ή όχι μαγαζί με γεωργικά εφόδια.

agroanergos 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 3:50 μ.μ.  

ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ LINK ΔΕΞΙΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΆ'ΡΘΩ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ!

Ανώνυμος 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 4:03 μ.μ.  

Ο συνάδελφος αποκλειστικής απασχόλησης έγραψε ότι είναι τυχοδιώκτες αυτοί που τώρα είναι συμβασιούχοι.Και γω σχολίασα ότι είναι τυχοδιώκτης ο πρόεδρος μας;
Προφανώς κ.Αντωνόπουλε δεν το έλεγα σε σας.Άλλος είναι ο πρόεδρος....μας!

Ανώνυμος 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 4:19 μ.μ.  

εγώ στον οπεκεπε δεν υπέγραψα τέτοια δήλωση.αν όμως ισχύει στον ελγα οπως λέει ο αγροανεργος τότε η κάθε υπηρεσία κάνει ότι γουστάρει.υπάρχει διαφορά;

Ανώνυμος 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 6:31 μ.μ.  

ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ,ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΡΤΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2007!ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΖΗΤΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΛΩΣΗ!ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ AGROANERGE, ΤΟΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ!

ΚΙΝΗΜΑ 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 6:44 μ.μ.  

ΔΕΚΤΗ Η ΑΠΕΙΛΗ agroanerge - ΕΛΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ- ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ....


ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ. Σ ΕΝΩΣΗΣ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - τηλ.6944/580.260 e-mail agrocenter@gmail.com

Ανώνυμος 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 8:15 μ.μ.  

ολοιπροσπαθουν να βρουν κανα κολπο για απαληνουν τον πονο της εκρηκτικης ανεργιας των γεωπονων.

οι πολιτικοι (μπλε,πρασινοι,ροζ,κοκκοινοι,εννοειται) ειναι πισω απο

τις ανηπαρκτες θεομηνιες του ελγα

τις διπλες και τριπλες προκυρηξεις του οπεκεπε

τους γεωργ. συμβουλους

εχουν καταφερει τα παντα εκτος απο το να εμποδισουν τους καθηγηταδες να συνεχισουν να ανοιγουν νεες γεωπονικες σχολες και τμηματα και να αυξανουν τον αριθμο των φοιτητων-θυματων τους (μαζι και τον μισθο και τα αξιωματα-γαλονια τους).

πιστευω να γνωριζετε οτι ενα γεωπονικο παν/μιο ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ειναι το πιο ευκολο πολιτικο ρουσφετι που μπορει να γινει στον κοινοταρχη της ανω κωλοπετινιτσας. κατι που δικηγορικοι συλλογοι, τεχνικο επιμελ., οικονομ. επιμελ. φυσικα δεν θα επετρεπαν να γινει.

ετσι λοιπον η αφορητη πιεση στους ανεργους ερχεται μεσα απο τα γεωπονικα cambridge, τα γεωπονικα harvard της μικρης μας χωρας.

μας πικρενει το οτι αυτη η χωρα χρειαζεται λιγοτερους αγροτες και φυσικα πολυ, παρα πολυ,λιγοτερους γεωπονους. λιγοτερους γ. συμβουλους, λιγοτερους εκτιμητες...

Ανώνυμος 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 8:23 μ.μ.  

prin liges meres pou me kalese o elga to zhthsan se ypeu8hnh dhlwsh

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP