ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΟΑΕΔ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ(ΕΚΤΑΚΤΩΣ)

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

Το διπλασιασμό του δώρου Χριστουγέννων 2008 ή της αναλογίας αυτού, για όσους επιδοτούνται ή επιδοτήθηκαν μέσα στο έτος για τακτική ανεργία και δικαιούνται αναλογίας δώρου Χριστουγέννων, ενέκρινε, εκτάκτως σήμερα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού.Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η σχετική εισήγηση για «χορήγηση συμπληρωματικής παροχής, ισόποσης του δώρου Χριστουγέννων 2008 προς όσους δικαιούνται αναλογίας δώρου Χριστουγέννων 2008 λόγω τακτικής επιδότησης», έγινε από τον διοικητή του ΟΑΕΔ Γιώργο Βερναδάκη στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού, μετά τη σχετική εξαγγελία του διπλασιασμού του δώρου Χριστουγέννων για τους επιδοτούμενους ανέργους, από τον Πρωθυπουργό στη Βουλή την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008, στο πλαίσιο της λήψης από την κυβέρνηση στοχευμένων μέτρων υποστήριξης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Το μέτρο του διπλασιασμού του δώρου Χριστουγέννων εμπίπτει στις δράσεις για την ελαχιστοποίηση των ενδεχόμενων συνεπειών στην ελληνική οικονομία, στην απασχόληση και, κυρίως, στο επίπεδο διαβίωσης των συμπολιτών μας, από τις πρόσφατες δυσμενείς εξελίξεις στο διεθνές χρηματοπιστωτικό και οικονομικό περιβάλλον.

Το δώρο Χριστουγέννων, σύμφωνα με την κείμενη εργατική νομοθεσία, υπολογίζεται με βάση το χρόνο λήψης του επιδόματος ανεργίας, στη χρονική βάση από την 1η Μαΐου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου κάθε έτους (όπως ισχύει δηλαδή και για τους εργαζομένους).

πηγή:Ισοτιμία

6 σχόλια:

Ανώνυμος 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 3:51 μ.μ.  

ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ;ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ!

Ανώνυμος 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 7:58 π.μ.  

Το ακουσαμε προχτες.
Λεπτομερειες ομως ;
Οι ανεργοι που πηραμε το δωρο την Τεταρτη ή ποιο πριν τι πρεπει να κανουμε . Θα εκδωσει συμπληρωματικες επιταγες ο ΟΑΕΔ; Πρεπει να παμε να ρωτησουμε ;

agroanergos 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:32 π.μ.  

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΑΡΤΙ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ.

Ανώνυμος 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 5:20 μ.μ.  

ΑΠΟ ΤΙς 15 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ..

agroanergos 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:44 π.μ.  

Από τη Δευτέρα θα καταβάλλουν οι υπηρεσίες του ΟΑΕΔ τη συμπληρωματική παροχή δώρου Χριστουγέννων 2008. Η συμπληρωματική παροχή, στο πλαίσιο των μέτρων ενίσχυσης των ασθενέστερων ομάδων του πληθυσμού, θα καταβληθεί σε όσους επιδοτούνται ή επιδοτήθηκαν μέσα στο έτος για τακτική ανεργία και δικαιούνται αναλογίας δώρου Χριστουγέννων.

Οι δικαιούχοι θα μπορούν από τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου να προσέρχονται στον ΟΑΕΔ προσκομίζοντας, για την ταχύτερη εξυπηρέτησή τους:

α) το δελτίο αστυνομικής ταυτότητάς τους,

γ) βιβλιάριο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος και

δ) το Ατομικό τους Βιβλιάριο Ασθενείας.

Αρμόδιος υπάλληλος του ΟΑΕΔ θα υπογράφει και θα σφραγίζει το Ατομικό Βιβλιάριο Ασθενείας, βεβαιώνοντας ότι ο κάτοχός του είναι δικαιούχος της συμπληρωματικής παροχής δώρου Χριστουγέννων, προκειμένου στη συνέχεια να του εκδοθεί επιταγή ή να πιστωθεί ο τραπεζικός λογαριασμός (του δικαιούχου), με το αντίστοιχο ποσό.

Ανώνυμος 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 4:45 μ.μ.  

Δε καταλαβαίνω όταν λένε για τακτική ανεργία τι εννοούν;; Εγώ έχω απολυθεί τέλη Ιούνη και από τότε παίρνω το επίδομα για 10 μηνες θεωρούμε στη τακτική ανεργία, πήρα τώρα 418€ το δώρο, δικαιούμε το επιπλέον; Ποιο βιβλιάριο ασθενείας θα πάω του ΙΚΑ; και ποιο βιβλιάριο Εθνικής; ένα που έχω απλά λογαριασμό;

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP