ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΓΕΩΠΟΝΩΝ

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

Τις τελευταίες μέρες ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για την πρακτική άσκηση των γεωπόνων (αγροτικό) .
Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων , υπήρχαν πολλοί γεωπόνοι που δεν αποδέχτηκαν τη θέση.


Παρόλα αυτά και μετά από επικοινωνία με το υπουργείο στις κενές θέσεις με απόφαση Υπουργού δεν θα πάνε οι επιλαχόντες αλλά θα παραμείνουν οι θέσεις κενές.

Και έτσι δημιουργούνται τα ερωτήματασε μία περίοδο που ο κλάδος των γεωτεχνικών δοκιμάζεται είτε λόγω των προσωρινών συμβάσεων είτε λόγω της ανεργίας που υπάρχει στον ιδιωτικό τομέα.

Για ποιο λόγο το Υπουργείο στερεί το δικαίωμα σε νέους επιστήμονες να αποκτήσουν κάποια εμπειρία;

Η δικαιολογία ότι δεν υπάρχουν τα κονδύλια δεν ισχύει επειδή οι θέσεις έχουν βγει οπότε είναι ένα ζήτημα καθαρά παρεμπόδισης απόκτησης εμπειρίας των νέων επιστημόνων.

Φυσικά είναι προτιμότερο για το Υπουργείο οι νέοι να δουλεύουν σε τομείς άσχετους με το πτυχίο τους (άρα άδικος κόπος η οικονομική και όχι μόνο επένδυση που κάνουν για να αποκτήσουν το πτυχίο) παρά πάνω στο αντικείμενο τους.

Η κυβέρνηση θα κάνει οικονομία για ακόμα μία φορά πάνω στο δικό μας κλάδο;;



ΒΑΒΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΩΠΟΝΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΕΩΤΕΕ ΘΡΑΚΗΣ

19 σχόλια:

Ανώνυμος 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 8:49 μ.μ.  

Παρτε το αποφαση συναδελφοι. Το επαγγελμα τελειωσε εδω και πολυ καιρο και σταματηστε να ονειρευεστε μια θεση στο δημοσιο η ιδιωτικο τομεα. Οσοι μπηκανε, μπηκανε(για το δημοσιο μιλαω διοτι στον ιδιωτικο τομεα, θα ξαναβγουνε συντομα).Οι γεωπονικες σχολες υπαρχουν μονο για να λενε οι διδασκοντες οτι ειναι καθηγητες πανεπιστημιου και να τα κονομανε με τους ηλιθιους που τρεχουν για μεταπτυχιακα πρακτικα αχρηστα και ασχετα με την αγροτικη πραγματικοτητα(τι ειναι αυτο;) προσδοκοντας σε διορισμο στο δημοσιο σε μια απ τις ελαχιστες θεσεις που προκυρησονται ανεβαζοντας την βαση σε πανω απο 1700. Καλα θα ειναι να ψαξουμε για αλλη δουλεια. Το ερωτημα ειναι ποια δουλεια να κανουμε αφου ολα ειναι αστα να παρει ο διαολος...

Ανώνυμος 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 9:06 μ.μ.  

συμφωνω με τον ηλια

οσοι μπαινουν στην διαδικασια να παρω μαστερ και μετα να παρω διδακτορικο και μετα να παρω 5 συμβασεων στο δημοσιο και μετα να δωσω τεστ δεξιοτ και μετα μαθω ισπανικα και μετα...

ειναι θυματα

Ανώνυμος 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:39 μ.μ.  

Συμφωνω απόλυτα με αυτο... Θύματα που στην τελική οταν βλέπεις την μισθολογική σου κατάσταση <1000 ευρώ, αναρωτιέσαι...

Ανώνυμος 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 1:53 π.μ.  

Ρε παιδια, αφου συμφωνουμε ολοι οτι το επαγγελμα εκλεισε και οσο δουλεψαμε σαν γεωπονοι δουλεψαμε, προτεινετε μια δουλεια να κανουμε(εκτος γεωπονικης, η εστω εμποριο σχετικο με την δουλεια μας, εκτος απο "φαρμακας" ενοειται), διοτι η επιβιωση, ειναι επιβιωση. Σπαω το κεφαλι μου καθε μερα, ωρα και δευτερολεπτο και φως δεν βλεπω απο πουθενα διοτι οι καιροι ειναι πολυ δυσκολοι.Και μιλαω πολυ σοβαρα. Δεν γινονται αστεια μ αυτα. Ιδιως οταν δεν εισαι μικρος δεν ειναι ευκολο να ξεκινησεις απ την αρχη. Οσοι(ες) εχουν ιδεες ας τις πουν και πιστευω οτι θα βοηθηθουμε ολοι μας. Ξερω οτι καποιοι συναδελφοι(νεοι ως επι το πλειστον) θα γελασουν διοτι δεν εχουν ακομα προλαβει να απογοητευτουν και εχουν τον ενθουσιασμο του νεοφωτιστου αλλα δυστυχως τα πραγματα ειναι ετσι και θα γινονται χειροτερα. Η ξεφτιλα και η απαξιωση του επαγγελματος μας δεν εχει πατο.
Ευχαριστω.

Ανώνυμος 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 2:05 μ.μ.  

ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΟΥΤΕ ΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΑΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ.

Ανώνυμος 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 2:48 μ.μ.  

αν ειχες τωρα τα δεκαδες (η για μερικους εκατονταδες) χιλιαδες ευρω που δαπανησε η οικογενεια σου για να για γινει γεωπονος (η γυμναστης η θεολογος κλπ) και τα 7-8 χρονια που εκανες για τις σπουδες σε αθηνα,θεσνικη,βολο,ορεστιαδα

τωρα ειχες δικια σου επιχειρηση, στημενη και λειτουργικη.

ολοι αυτοι οι loosers που νομιζουν οτι ειναι ανικανοι να βαλουν το μυαλο τους να δουλεψει και να βρουν ενα τροπο να πετυχουν στη ζωη.ειναι οι διοι που εχουν την ψευδαοσθηση οτι πετυχαινεις στην ζωη μονο οταν "σε καλει στο τηλ ο ελγα" η οταν κερδιζουν με βυσμα 6 μηνες δουλεια στον οπεκεπε

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ
"ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ"

Ή ΟΤΙ "ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ"

Ή "ΑΝ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΣΕΠ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΩ: TEST ΔΕΞΙΟΤ, ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ, 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΑΕΙΣ, ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΚΩΝ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΟ Ε.Α.Π."

ολο και περοσοτεροι γεωπονοι κατανοουν οτι ηταν λαθως που σπουδασαν αυτη την ειδικοτητα αλλα οι πραγματικοι looser ειναι αυτοι που πεισμωνουν και το παιρνουν πατριωτικα "εσεις μπορει οχι, αλλα εγω θα διοριστω" και μετα απο 15 χρονια επιμονης, προσπαθειας, απογοητευσης, παραβολων, αιτησεων, παρακαλητων στα βουλευτικα γρφεια

παραδεχονται την ηττα

Ανώνυμος 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 6:19 μ.μ.  

SYNADELFOI, ENA GNOSTO MOY POY EINAI EPITYXONTAS DEN TON EXOYN KALESEI AKOMH OYTE THLEFONO OYTE SYSTHMENO STO SPITI. PANTOS-AN ALHTHEYEI- SE SXOLIO STO BLOG AYTO KAPOIOS EIXE ANAFEREI POS TON EIXAN KALESEI MAIO GIA AGROTIKO MIAS KAI OI PROHGOYMENOI STH LISTA DEN EIXAN DEXTEI. TH LISTA ME TA APOTELESMATA POY MPOROYME NA TH DOYME; SE NOMARXIES, KTL;

Ανώνυμος 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 7:56 μ.μ.  

ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ (ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ).ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΡΓΑΣΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ.

Ανώνυμος 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 2:05 π.μ.  

Αγροτικο και γελοιοτητες. Μεγαλη απατη και ξεφτιλα ειναι αυτος ο θεσμος. Βρισκουν κοροιδα, πιτσιρικαδες συναδελφους (φρεσκο πραμα)που δεν ξερουν τι τους περιμενει, τους πληρωνουν ψιχουλα για να κανουν τον μ...κα στις υπηρεσιες που τους στελνουν αποκτωντας δηθεν προυπηρεσια και επαγγελματικη εμπειρια(φερνοντας καφεδες στους προισταμενους και βγαζοντας φωτοτυπιες, οντας τα παιδια για ολες τις δουλειες).Το ονομασαν και "αγροτικο" για να το παραλληλιζουν μ αυτο των γιατρων και να νομιζουν οι φρεσκοι "επιστημονες" οτι ειναι καποιοι.Η αποθεωση της κοροιδιας και της υποτιμησης των υποτιθεμενων τεχνικων συμβουλων της ελληνικης γεωργιας!Τελικα πιστευω οτι ο λογος που δεν καθιερωνεται ξανα η επετηριδα(αν και τα πραγματα πανε προς τα εκει λογω της υπερπληθωρας των μεταπτυχιακων, διδακτορων, γλωσσομαθων και οτι αλλο μπορει να φαντασθει κανεις, του πολυ μεγαλου οικονομικου κοστους αυτης της βιομηχανιας μοριων, σε συνδυασμο με τις ελαχιστες θασεις που προκυρησονται που και οσοι τα κανουν γινονται παρα πολλοι και προκοπη δεν βλεπουν)ειναι το οτι με την χρηση της επετηριδας θα φανει ποσοι ελαχιστοι γεωπονοι προσλαμβανονται με αποτελεσμα να σπουδαζουν απειροελαχιστοι την "υψιστη γεωπονικη επιστημη" και να βαλουν λουκετο οι γεωπονικες σχολες(πραγμα που θα επρεπε να ειχε γινει προ πολλου), οποτε ολο αυτο το συστημα της βιομηχανιας μοριων και των μηδενικης αξιας μεταπτυχιακων θα κατερεε και θα χανονταν πολυ χρημα απ τις τσεπες των φωτισμενων πανεπιστημιακων δασκαλων... Απλα δυστυχως ειναι τα πραγματα.

Ανώνυμος 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 9:31 π.μ.  

ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ: ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΙΣΥ, ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΕΣΗ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΕΝΗ!!! ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΑΝ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ-ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ- ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΚΔΩΣΕΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ. ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ....

Ανώνυμος 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:43 μ.μ.  

ξερετε τι με τσατιζει που τετοια ατομα κανουν και καλα διαμαρτυρια!!!!!!!!!γιατι παντα βολεμενος ειναι ο συγκεκριμενος που το εγραψε!!!!!!!!

Ανώνυμος 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 3:44 μ.μ.  

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΠΛΩΣ ΛΕΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ Η ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΩΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΚΟΡΟΙΔΟ ΚΑΙ Μ...ΚΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ.ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΑ, ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ.

Ανώνυμος 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 5:19 μ.μ.  

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΕΡΓΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΒΑΛΕ...
ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΠΟΡΙΦΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ.
ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΙΑ ΠΩΣ ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ.
ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΕ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ. ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΚΕΩΝΑ. ΜΗ ΒΟΥΛΙΑΞΕΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΚΛΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ. ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΛΕΨΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
ΝΙΩΘΩ ΤΕΤΟΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΟΙ ΓΛΥΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΜΟΥ ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Ανώνυμος 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 7:29 μ.μ.  

ειναι κριμα!!!!

οι κ. προφεσορες, αυτοι οι εγκριτοι και παγκοσμιου φημης αυθεντιες της γεωπονικης επιστημης παιρνουν στο λαιμο τους και καταδικαζουν στη αποτυχια για ολης τους τη ζωη 1500 νεα παιδια ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ σε αθηνα, θεσνικη, βολο.

για να κονομανε απο μεταπτυχιακους, για να εχουν τσιρακια τους διδακτορες και για να φορανε τα γαλονια του κοσμητορα, του προεδρου τμηματος, του διευθυντη τομεα.

ΧΑΧΑ ριξτε μια στον οδηγο σπουδων της σχολης σας και γελαστε (και κλαψτε ταυτοχρονα) με αυτα που λεει για τις προοπτικες καριερας μετα το πτυχιο

οι οποιες προοτικες ειναι ΛΑΜΠΡΕΣ αν θυμαμαι καλα σε εμας στο Α.Π.Θ....
σε εσας στο Γ.Π.Α τι ειναι?????

Ανώνυμος 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 9:50 π.μ.  

Προς Ηλία...
Γιατί λές αγροτικό και γελοιοτητες, δεν κατάλαβα? Δηλαδή τι διαφορά έχει με το να κάνεις κάποια σύμβαση ΕΛΓΑ ή ΟΠΕΚΕΠΕ ή οπουδήποτε αλλού? Δηλαδή στο αγροτικό είσαι κάτι σαν τσιράκι του αφεντικού, ενώ σε 6μηνες και 8μηνες συμβάσεις είσαι κάτι παραπάνω, ο γεωπόνος ο σούπερ? Η μήπως επειδή έχουμε μέχρι 3-4 χρόνια από τη λήψη του πτυχίου μας, "οι πιτσιρικάδες" είμαστε ντε και καλά άσχετοι? Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν και τέτοιοι, αλλά υπάρχουν και άτομα συνηδητοποιημένα, που έχουν καταλάβει την κατάσταση που επικρατεί στον κλάδο μας, αλλά αυτό δεν έχει σχέση με το αν θα πάει για αγροτικό κάποιος ή όχι...

Επίσης όσον αφορά το αγροτικό, δεν έχουν ειδοποιήσει ακόμα ούτε τηλεφωνικώς ούτε γραπτώς ούτε τίποτα. Είπαν από το υπουργείο ότι τώρα ξεκίνησαν να ετοιμάζουν τις επιστολές, είναι και Χριστούγενα, αργίες κτλ, καταλαβαίνετε, αρχές προς μέσα Ιανουαρίου στην καλύτερη...

Ανώνυμος 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 2:56 μ.μ.  

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΦΕΤΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ?

Ανώνυμος 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:41 π.μ.  

Προς 2:56 μμ
Γενικά από όσο ξέρω μέχρι τώρα αν δεν πας μια χρονιά καθόλου έχεις δικαίωμα συμμετοχής την επόμενη χρονιά. Αν πας έστω και μια ημέρα το χάνεις. (Τηλέφωνα 210 2124431-37 για πιο σίγουρα.) Πάντως επειδή αν δεν πας η θέση θα μείνει κενή, οπότε είναι σαν να στερείς το δικαίωμα από κάποιον άλλο, σε παρακαλώ ξανασκέψου το, αν δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό, προπάθησε να πας...
Καλή χρονιά!

Ανώνυμος 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:57 π.μ.  

ΝΑΙ, ΑΝ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΦΕΤΟΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΙΤΗΣΗ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΧΡΟΝΙΚΩΝ ΟΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ(3 ΧΡΟΝΙΑ)
ΜΑΡΙΑ

Ανώνυμος 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:35 π.μ.  

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ.

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP